انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: انتشار نسخه‌ی 15.10 اوبونتو (لینک فارسی خبر به پست اول اضافه شد )  (دفعات بازدید: 7487 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین ava

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1330
اون صفحه بهش میگن بوت لودر
بوت لودر اوبونتو هم گراب هست
شما باید گراب رو لیست سیستم عامل هاشو بروز کنی که تایپک بالا دوستمون زحمت کشیدن توضیح دادن اگر هم حل نشد تو انجمن سرچ کنی آموزش تعمیر گراب چندین بار آموزش های مختلف براش گذاشتن .
---
سرعت دانلود اوبونتو که برای من خیلی کمه و نصف پهنای باندم استفاده میشه فقط من که صبر میکنم 2-3 روز بگذره خلوت بشه بگیرم
صدای پلیس : هاپ هاپ

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3504
  • علی (ع): زَكَاةُ الْعِلْمِ نَشْرُه
سرعت دانلود اوبونتو که برای من خیلی کمه و نصف پهنای باندم استفاده میشه فقط من که صبر میکنم 2-3 روز بگذره خلوت بشه بگیرم

با تورنت بگیر  ;)
http://releases.ubuntu.com/wily/ubuntu-15.10-desktop-amd64.iso.torrent
http://releases.ubuntu.com/wily/ubuntu-15.10-desktop-i386.iso.torrent
نرم افزار، یک ابزاره. برای رسیدن به هدف ازش استفاده کنید. نرم افزار هدف شما نیست :) - آزادی، بزرگ‌ترین دروغ بشریت

آفلاین ava

• High Hero Member
  • *

با تورنت بگیر  ;)
http://releases.ubuntu.com/wily/ubuntu-15.10-desktop-amd64.iso.torrent
http://releases.ubuntu.com/wily/ubuntu-15.10-desktop-i386.iso.torrent
بله تورنت هم خوبه و اینجوری رو سرور های کنونیکال کمتر فشار میاد ولی کلا من فعلا علاوه بر این چیزای دیگه هم تو لیست دانلود دارم .
راستی بچه ها کی دی ای واقعا خارق العاده شده اون رو هم دانلود کنید نصب کنید سعی کنید 3 روز ازش استفاده کنید کلی چیزای جدید توش کشف میکنید و کلی نرم افزار و قابلیت جدید که میتونه حتی تا یک سال سرگرمتون نگه داره دنیایی واسه خودش طراحی جدیدشم فوق العادس تستش کنید

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3504
  • علی (ع): زَكَاةُ الْعِلْمِ نَشْرُه
آره. kde5 خیلی شیک شده. ولی هنوز امکاناتش به اندازه ی 4 نیست. و دو سه سال دیگه میشه یکی مثل ۴ ولی شیک  ;)
تو شخصی سازی، هیچی به پاش نمیرسه.
ولی شخصا دیگه به مادیات فکر نمی کنم  ;D
نرم افزار، یک ابزاره. برای رسیدن به هدف ازش استفاده کنید. نرم افزار هدف شما نیست :) - آزادی، بزرگ‌ترین دروغ بشریت

آفلاین afrod

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1526
آره. kde5 خیلی شیک شده. ولی هنوز امکاناتش به اندازه ی 4 نیست. و دو سه سال دیگه میشه یکی مثل ۴ ولی شیک  ;)
فعلا که در شخصی سازی در حد گنوم هم نیست.
نوار تایتل برنامه ها هم دیگه هیچی، یک موجود اضافی!
و کرش های زیاد plasmashell که مرتب باید kill بشه!
مشکل اساسی بعدیش، نداشتن داک است. همه  (اوبونتو، المنتری، گنوم، مک و...) داک دارند، به جز پلاسما!
از ۵.۴ که dash رو معرفی کرد (ولی پیش فرض نیست)، وارد رقابت شده.

آفلاین Nelliel

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2151
  • Nelliel Tu Odelschwanck
این حرفا که جاش اینجا نیست ولی توی کی دی ای میشه کلیک راست را شخصی سازی کرد که چه گزینه ها و چه نوع منوی برات بیاد.
طرفدار انیمه و مانگا - کاربر آرچ لینوکس

آفلاین Amin_Bolouri

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 48
اون صفحه بهش میگن بوت لودر
بوت لودر اوبونتو هم گراب هست
شما باید گراب رو لیست سیستم عامل هاشو بروز کنی که تایپک بالا دوستمون زحمت کشیدن توضیح دادن اگر هم حل نشد تو انجمن سرچ کنی آموزش تعمیر گراب چندین بار آموزش های مختلف براش گذاشتن .
---
با boot repair گراب رو دوباره نصب کردم درست شد بهتر از قبلم شد . ممنون

آفلاین کیهان

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1054
  • Debian User
    • کیهان
فعلا که در شخصی سازی در حد گنوم هم نیست.
نوار تایتل برنامه ها هم دیگه هیچی، یک موجود اضافی!
و کرش های زیاد plasmashell که مرتب باید kill بشه!
مشکل اساسی بعدیش، نداشتن داک است. همه  (اوبونتو، المنتری، گنوم، مک و...) داک دارند، به جز پلاسما!
از ۵.۴ که dash رو معرفی کرد (ولی پیش فرض نیست)، وارد رقابت شده.
دقیقا.گنوم چینش کاملا منطقی داره.برای همین ازش خوشم میاد و مورد استفاده قرار می‌دم

آفلاین afrod

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1526

آفلاین کیهان

• High Hero Member
  • *
  • Debian User
    • کیهان

آفلاین ava

• High Hero Member
  • *
دقیقا.گنوم چینش کاملا منطقی داره.
???
من ازش خوشم میاد این نظر منه :) :)
میدونم!
ولی چون کاربرای اوبونتو و دبیان معمولا به دلیل زشت بودن پیش فرض کی دی ای رو این توزیع ها نمیرفتن سمتش و کلا دبیانی ها گنومی ترن واسه همین پیشنهاد دادم تستش کنید چون واقعا یه دنیای دیگس و طراحی جدیدش فوق العاده شده حتی همون پیشفرضش
یکم روش کار کنی والیپر و آیکون پک مورد علاقت و داک و یکم شخصی سازی و کانکی اینا فوق العاده میشه
در ضمن امکاناتشم زیاده فایل منیجرش و خیلی از نرم افزار هاش فرق داره کلا یه دنیای دیگس
به تست کردنش میرزه

آفلاین کیهان

• High Hero Member
  • *
  • Debian User
    • کیهان
دقیقا.گنوم چینش کاملا منطقی داره.
???
من ازش خوشم میاد این نظر منه :) :)
میدونم!
ولی چون کاربرای اوبونتو و دبیان معمولا به دلیل زشت بودن پیش فرض کی دی ای رو این توزیع ها نمیرفتن سمتش و کلا دبیانی ها گنومی ترن واسه همین پیشنهاد دادم تستش کنید چون واقعا یه دنیای دیگس و طراحی جدیدش فوق العاده شده حتی همون پیشفرضش
یکم روش کار کنی والیپر و آیکون پک مورد علاقت و داک و یکم شخصی سازی و کانکی اینا فوق العاده میشه
در ضمن امکاناتشم زیاده فایل منیجرش و خیلی از نرم افزار هاش فرق داره کلا یه دنیای دیگس
به تست کردنش میرزه
بسیار خب حتما تستش می‌کنم