انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: معادل سرویس Windows Deployment Services در گنو/لینوکس چیه!؟  (دفعات بازدید: 2026 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین milad.fashi

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 845
  • میلاد فشی
تصور کنید در یک سازمان با تعداد کلاینت بالا وظیفه ی ارتقا و یا تغییر ویندوز های سازمان و نیز نصب سیستم عامل بر روی سیستم های خام بر عهده شماست ، مسلما رفتن پای هر سیستم به صورت فیزیکی و نصب ویندوز بر روی هر کامپیوتر به صورت مجزا مشکلاتی را به دنبال داشته و نیازمند صرف وقت بسیاری است از این رو مایکروسافت برای نصب ویندوز ها در شبکه به صورت متمرکز سرویسی ارائه داده کهWDS یا Windows Deployment Services نام دارد. به واسطه آن می توان به صورت متمرکز به نصب ویندوز روی کامپیوتر های موجود در شبکه پرداخت و دیگر نیازی به نصب مستقیم ویندوز از طریق DVD روی هر سیستم نیست.
آیا معادل دارد؟
یا گنو/لینوکس به دلیل پایداری بالا و نداشتن ویروس ،در به وجود آمدن این سرویس الزامی دیده نشده!؟
WDS در واقع نسخه ی بروز شده ی سرویس RIS می باشد.RIS یا Remote Installation Services
« آخرین ویرایش: 04 آذر 1394، 09:27 ب‌ظ توسط میلاد فَشی »
کیفیت زندگی شما را دو چیز تعیین می کند: کتابهایی که می‌خوانید و انسانهایی که ملاقات می‌کنید. (مک لوهان)
To love GNU/Linux, you don't need to hate Microsoft

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4872
  • masoft قدیم
من خودم برای این کار برای Clientها از اسکریپت‌هایی استفاده می‌کنم که خودم نوشتم. در حقیقت یک اسکریپت ساده که لیست کامپیوترها رو داره، صبر می‌کنه تا اون‌ها در دسترس باشن و بعد با SSH وصل می‌شه و روشون با apt نرم‌افزار نصب می‌کنه. حالا اسکریپت‌های من کمی شاخ و برگ هم داره، مثلا اگر مشکلی پیش بیاد بهم ایمیل می‌زنه یا ...

ولی خب در سطح سرورها نرم‌افزارهای زیادی هست که بعضی از اون‌ها رایگان نیستند، مثل Landscape برای اوبونتو، و بعضی از اون‌ها هم رایگان هستند، مثل Puppet.

آفلاین milad.fashi

• Hero Member
  • *
  • میلاد فشی
با تشکر فراوان از nixoee که همیشه با دانش فراوانی که داره جواب های خوبی میده.
آیا معادل نرم افزار sysprep هم هست؟ چون مرتبط بود پرسیدم.
چون که با sysprep میشه یه ویندوز مرجع (ویندوزی که بر روی یک سیستم نصب شده و میخوام ازش بک آپ بگیریم) رو مستقل از سخت افزار میکنه.و میتونی با sysprep و نرم افزاری مثل acronis true image بک آپ رو بر روی هر PC شبکه با سخت افزار مختلف نصب کرد.
کیفیت زندگی شما را دو چیز تعیین می کند: کتابهایی که می‌خوانید و انسانهایی که ملاقات می‌کنید. (مک لوهان)

آفلاین milad.fashi

• Hero Member
  • *
  • میلاد فشی
معادل Acronis در گنو/لینوکس Clonezilla هستش.اما معادل sysprep رو نمیدونم !

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4872
  • masoft قدیم
برای این هم عموما اسکریپت نوشته می‌شه. یا در مورد FAI بخونید.

آفلاین milad.fashi

• Hero Member
  • *
  • میلاد فشی
صرفا جهت اطلاع و انتقال تجربیات.شرمنده توی فروم اوبونتو از ویندوز میگم.حداقل ضعف های ویندوز رو مشخص میکنم  ;)
من با استفاده از sysprep و گزینه Audit mode ویندوز 7 رو که روی سیستم خودم داشتم.آماده کردم.و با Acronis True image 2014 از اون Backup گرفتم.بعد اون رو روی 4 تا سیستم دیگه با سخت افزار متفاوت Restore کردم.از 4 تا سیستم فقط 2 تا سیستم ویندوزش بالا اومد.و 2 تاش بعد از اومدن logo پنجره شروع ویندوز 7 ریستارت شد.دلیل اش رو نمیدونم.و نمیتونم حدس بزنم.ولی میشه گفت این روش شانسیه و همیشه کار نمیکنه!