انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: تجربه KDE با OpenSUSE یا نصب آن بر روی Fedora  (دفعات بازدید: 5407 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین milad.fashi

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 845
  • میلاد فشی
تجربه KDE با OpenSUSE یا نصب آن بر روی Fedora
« : 29 آبان 1394، 06:12 ب‌ظ »
با سلام
در گنو/لینوکس ادعا میشه که شما میتونید هر دسکتاپی که دوست دارید رو میتونید روی توزیع خود نصب کنید.
به نظر شما KDE رو بر روی فدورا نصب کنم؟ یا بهتره OpenSUSE رو نصب کنم که به طور پیشفرض KDE هستش!؟
چون تجربه میگه هر چند میشه نصب کرد.ولی بهترین تجربه رو با هر دسکتاپی روی توزیعی هستش که پیشفرض اش همون باشه.
یعنی برای تجربه KDE باید 4 گیگابایت اوپن سوزه دانلود کنم!!!؟
کیفیت زندگی شما را دو چیز تعیین می کند: کتابهایی که می‌خوانید و انسانهایی که ملاقات می‌کنید. (مک لوهان)
To love GNU/Linux, you don't need to hate Microsoft

آفلاین alih_net

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 596
    • سیدعلی حسینی
پاسخ : تجربه KDE با OpenSUSE یا نصب آن بر روی Fedora
« پاسخ #1 : 29 آبان 1394، 06:28 ب‌ظ »
خب تجربه منم همینو میگه، معمولا هر توزیع با میزکار اصلی خودش پایدار تره . Chakra جدید رو هم یک نگاهی بنداز.

آفلاین فاروق

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 992
  • <شعار>این یک شعار است</شعار>
    • تارنمای فاروق
« پاسخ #2 : 29 آبان 1394، 06:29 ب‌ظ »
چه تجربه ای این رو نشون میده؟
برای  امتحان یه میز کار که نمیرن یه توزیع جدید نصب کنن.
خودم چند تا میزکار و مدیر پنجره دارم و هر موقع بخوام بدون مشکل هر کدوم رو که بخوام استفاده میکنم.
http://pcworms.blog.ir
بعد از بررسی پست های قدیمیم، فکر میکنم یک عذرخواهی بدهکارم! معذرت میخوام و اگر اشتباه کردم مستقیم و روشن راهنمایی کنید تا تکرار نکنم.
کانال IRC

آفلاین milad.fashi

• Hero Member
  • *
  • میلاد فشی
« پاسخ #3 : 29 آبان 1394، 06:34 ب‌ظ »
چه تجربه ای این رو نشون میده؟
برای  امتحان یه میز کار که نمیرن یه توزیع جدید نصب کنن.
خودم چند تا میزکار و مدیر پنجره دارم و هر موقع بخوام بدون مشکل هر کدوم رو که بخوام استفاده میکنم.
من در نصب گنوم بر روی اوبونتو تجربه خوبی نداشتم.سیستم ام دورگه شده بود.اینجا رو بخون
کیفیت زندگی شما را دو چیز تعیین می کند: کتابهایی که می‌خوانید و انسانهایی که ملاقات می‌کنید. (مک لوهان)

آفلاین فاروق

• Hero Member
  • *
    • تارنمای فاروق
« پاسخ #4 : 29 آبان 1394، 07:01 ب‌ظ »
نمیتونم لینک ببینم. یه خورده توضیح بده.
خودم الآن ایکس اف سی ای و یونیتی رو همزمان دارم و چیزی نیست.
بعد از بررسی پست های قدیمیم، فکر میکنم یک عذرخواهی بدهکارم! معذرت میخوام و اگر اشتباه کردم مستقیم و روشن راهنمایی کنید تا تکرار نکنم.
کانال IRC

آفلاین milad.fashi

• Hero Member
  • *
  • میلاد فشی
« پاسخ #5 : 29 آبان 1394، 07:44 ب‌ظ »
نمیتونم لینک ببینم. یه خورده توضیح بده.
خودم الآن ایکس اف سی ای و یونیتی رو همزمان دارم و چیزی نیست.
من گنوم شل رو بر روی اوبونتو نصب کردم.
وقتی که به گنوم شل میرم محیطش اصلا چنگی به دل نمیزنه هیچ خیلی هم مشکل داره.مثلا با اینکه گرافیک نصبه ولی موقعی که پنجره ها رو Move میکنم گیر داره.یا وقتی متنی رو انتخاب میکنم باید روی Taskbar کلیک کنم تا اون رو Highlight کنه یا وقتی متنی رو در ترمینال مینویسم اون رو نشون نمیده! مگه اینکه روی پنجره ترمینال با موس کلیک کنم.کلا مشکل گرافیکی داره

الانم KDE رو بر روی Fedora نصب کنم.مشکلی پیش نمیاد!؟
KDE که من روی Fedora نصب کنم.با KDE ای که توسط novell بر روی OpenSUSE نصب شده فرقی نداره!!!؟

آفلاین فاروق

• Hero Member
  • *
    • تارنمای فاروق
« پاسخ #6 : 29 آبان 1394، 10:23 ب‌ظ »
فکر نمیکنم! الآن من ایکس اف سی ای رو دارم و بهتر از یونیتی کار میکنه.میتونی کی دی ای رو نصب کن نهایتا چیزی شد سوزه رو نصب میکنی.
هرچند برای امتحان یه میزکار جالب نیست یه توزیع جدید نصب کنی.
کانال IRC

آفلاین milad.fashi

• Hero Member
  • *
  • میلاد فشی
« پاسخ #7 : 29 آبان 1394، 10:58 ب‌ظ »
فکر نمیکنم! الآن من ایکس اف سی ای رو دارم و بهتر از یونیتی کار میکنه.میتونی کی دی ای رو نصب کن نهایتا چیزی شد سوزه رو نصب میکنی.
هرچند برای امتحان یه میزکار جالب نیست یه توزیع جدید نصب کنی.
بله ظاهرا Fedora با KDE و Gnome سازگاره.هر چند پیش فرض گنوم هستش.ولی در distrowatch.com دسکتاپ های زیادی رو برای فدورا نوشته http://distrowatch.com/table.php?distribution=fedora

به نقل از https://fedoraproject.org/wiki/KDE
Installing KDE Plasma Workspaces. You will have the option of installing KDE Plasma Workspaces during the Fedora installation process. You can also install KDE Plasma Workspaces packages after installation using the command line or the package manager of your choice
To install KDE Plasma Workspaces using the command line with yum or dnf, execute the following as root
yum|dnf install @kde-desktop
« آخرین ویرایش: 29 آبان 1394، 10:59 ب‌ظ توسط میلاد فَشی »

آفلاین { AliReaza }

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 866
  • اگه کفشت پاتو می زد و از ترس قضاوت مردم پابرهنه نشدی و درد رو به پات تحمیل کردی، دیگر در مورد آزادی شعار نده...
« پاسخ #8 : 29 آبان 1394، 11:15 ب‌ظ »
با سلام
در گنو/لینوکس ادعا میشه که شما میتونید هر دسکتاپی که دوست دارید رو میتونید روی توزیع خود نصب کنید.
به نظر شما KDE رو بر روی فدورا نصب کنم؟ یا بهتره OpenSUSE رو نصب کنم که به طور پیشفرض KDE هستش!؟
چون تجربه میگه هر چند میشه نصب کرد.ولی بهترین تجربه رو با هر دسکتاپی روی توزیعی هستش که پیشفرض اش همون باشه.
یعنی برای تجربه KDE باید 4 گیگابایت اوپن سوزه دانلود کنم!!!؟
شما اگر میخوای فقط KDE امتحان کنی، چرا از KUbuntu استفاده نمی کنی؟

آفلاین milad.fashi

• Hero Member
  • *
  • میلاد فشی
« پاسخ #9 : 29 آبان 1394، 11:42 ب‌ظ »
نه میخوام با یه توزیع RPM-Base هم کار کنم.چون که قبلا اوبونتو داشتم و با Debian-base ها تا حدودی آشنا هستم.
« آخرین ویرایش: 29 آبان 1394، 11:44 ب‌ظ توسط میلاد فَشی »