انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: روشن شدن کامپیوتر در ساعت معین و دانلود کردن ( هنوز کامل حل نشده )  (دفعات بازدید: 7870 بار)

0 کاربر و 4 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Ali.Gh

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 32
  • ابونتو 10.04 32 بیت
توی هر مسیری که اسکریپت دانلودت قرار داره، دانلودهات هم همونجا ذخیره میشن.

یعنی توی autostart ؟
کجا هست این فولدر ؟
من هر چی میزنم
cd .confog/autostart
باز نمیشه ...
حرفه ای ها !
یه نیگا بندازین شاید مشکلم حل شد ...

http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,12680.0.html

آفلاین h4x0r

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 265
    • h4x0r's homepage
این چی؟
~/.config/autostart
تا تیرماه ۱۳۸۹ نیستم

آفلاین Ali.Gh

• Jr. Member
  • *
  • ابونتو 10.04 32 بیت
اینجا اشتباه تایپ کردم ...  :oops:

autostart یه فایله فولدر نیست .
رفتم تو فولدر config. دیدم فایله ...
نکنه توی config. ذخیره میشه ؟
حرفه ای ها !

آفلاین SAM1

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 382
  • LONG LIVE FREEDOM
اینجا اشتباه تایپ کردم ...  :oops:

autostart یه فایله فولدر نیست .
رفتم تو فولدر config. دیدم فایله ...
نکنه توی config. ذخیره میشه ؟
نه! autostart که توی پوشه config. توی پوشه سیستمی شما هست یه فولدره. اگه ندارید بسازیدش.

در ضمن در صورتی که مسیر ذخیره فایلها را دوست ندارید با افزودن یه دستور cd تو خط سوم اسکریپت مسیر دانلود فایل را تغییر بدید. اگر هم می خواهید تو پاریتیشن دیگری ذخیره اش کنید باید فایل fstab خودتون را ویرایش کرده و برای پارتیشن دلخواهتون mount point اضافه کنید.
رسیده ها چه غریب و نچیده می افتند، به پای هرزه علفهای باغ کال پرست

وطنم

آفلاین Ali.Gh

• Jr. Member
  • *
  • ابونتو 10.04 32 بیت
راستی برای اطمینان، بعد از کپی کردن اسکریپت ها تو فولدر autostart یه بار دستور زیر را اجرا کنید تا اسکریپت ها قابل اجرا باشن:

chmod +x ~/.config/autostart/*

همه کار ها رو انجام دادم
کامپیوتر اتوماتیک روشن میشه و اتوماتیک لاگین میشه ولی نه سره وقتی که بهش دادم خاموش میشه نه فایل رو دانلود میکنه
این کد :
chmod +x ~/.config/autostart/*
رو هم قبل خاموش کردن کامپیوتر توی ترمینال وارد کردم

ولی وقتی روشن میشه چیزی اجرا نمیشه .
مطمعن هستید وقتی این اسکریپت ها رو توی این پوشه میزاری اتوماتیک اجرا میشه ؟
در ضمن این پوشه یشفرض نبود و من ایجادش کردم
حرفه ای ها !

آفلاین Ali.Gh

• Jr. Member
  • *
  • ابونتو 10.04 32 بیت
حتی با Startup Applications که تویه system > preferences فایل autodownload رو اضافه کردم ولی روشن میشه نه دلنود میکنه نه سر وقت خاموش میشه ...
حرفه ای ها !

آفلاین SAM1

• Sr. Member
  • *
  • LONG LIVE FREEDOM
این روش اسکریپتی را خودم هم استفاده می کنم. توضیحات هم همونها بود که گفتم. فایلها قابل اجرا باشند و مسیر مربوطه مانت شده باشد.

البته یه احتمالی میدم و این که مدیر شبکه بعد از اجرا شدن اسکریپت دانلود شبکه شما را بالا بیاره. نمی دانم عکس العمل wget در این مواقع چه طوره. یعنی سعی می کنه مجددا ارتباط برقرار کنه با سرور یا نه که اگر این کار را نکنه مشکل همینه. در ضمن من هم از مدیر شبکه گرافیکی تو گنو/لینوکسم استفاده نمی کنم و شبکه به طور خودکار موقع بوت شدن بالا میاد.

شما از چه روشی برای اتصال به adsl استفاده می کنید؟ کانکشن pppoe را روی مودم راه اندازی کرده اید یا با خود اوبونتو به DSL کانکت میشید؟

وطنم

آفلاین Ali.Gh

• Jr. Member
  • *
  • ابونتو 10.04 32 بیت
این روش اسکریپتی را خودم هم استفاده می کنم. توضیحات هم همونها بود که گفتم. فایلها قابل اجرا باشند و مسیر مربوطه مانت شده باشد.

البته یه احتمالی میدم و این که مدیر شبکه بعد از اجرا شدن اسکریپت دانلود شبکه شما را بالا بیاره. نمی دانم عکس العمل wget در این مواقع چه طوره. یعنی سعی می کنه مجددا ارتباط برقرار کنه با سرور یا نه که اگر این کار را نکنه مشکل همینه. در ضمن من هم از مدیر شبکه گرافیکی تو گنو/لینوکسم استفاده نمی کنم و شبکه به طور خودکار موقع بوت شدن بالا میاد.

شما از چه روشی برای اتصال به adsl استفاده می کنید؟ کانکشن pppoe را روی مودم راه اندازی کرده اید یا با خود اوبونتو به DSL کانکت میشید؟

کانکشن pppoe
حرفه ای ها !

آفلاین SAM1

• Sr. Member
  • *
  • LONG LIVE FREEDOM

کانکشن pppoe
خب! مدل من طوریه که pppoe روی مودم تنظیم شده و من فقط شبکه محلی را با مودم راه اندازی می کنم. شما هم اگر می خواهید از این روش استفاده کنید باید تنظیم مودم را روی pppoe بذارید. بعد خطوط زیر را از خط سوم اسکریپت اضافه کنید تا قبل از شروع به دانلود شبکه حتما راه اندازی شده باشه.
sudo service network-manager stop
sudo ifconfig eth0 up
sudo dhcpcd eth0

از نصب بودن بسته dhcpcd مطمئن بشید. راستی تو خط فرمان با sudo دستوری را اجرا می کنید که ازتون پسورد نمی خواد؟ اگه می خواد باید با دستور زیر یوزرتون را به گروپ users اضافه کنید:

sudo gpasswd -a your_user_name users

وطنم

آفلاین iCEAGE

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 399
  • Life is Free and Beautiful
    • وبلاگ شخصی من
People said I should accept the world. Bullshit! I don't accept the world. Richard Stallman
زندگی آزاد