انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: مشکل در اتصال به اینترنت با kppp در کوبونتو 9.10  (دفعات بازدید: 1645 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین آهویی

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 44
  • زمستان یعنی بهاری نیز هست
سلام  خدمت دوستان

وقتی می خوام برنامه kppp رو اجرا کنم

پیغام زیرو می ده

/etc/resolv.conf is missing or can not be read.
Ask your system administrator to create this file (can be empty) with appropriate read and write permissions.

و عملا نمی تونم به اینترنت وصل شم....

آفلاین h4x0r

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 265
    • h4x0r's homepage
فایل resolv.conf در دایرکتوری etc را در صورت عدم وجود بساز، در صورت وجود ویرایش کن، مشکل برطرف میشه چون متن خطا دقیقا همین کار را ازت میخواد
در این فایل باید dnsهای مورد نظرت را بنویسی، مثلا
8.8.8.8
8.8.4.4
تا تیرماه ۱۳۸۹ نیستم

آفلاین آهویی

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 44
  • زمستان یعنی بهاری نیز هست
آقا دستتون درد نکنه  مشکل همین بود که گفتین اما الان وقتی وصل می شم به اینترنت ارور زیر رو می ده و هیچ برنامه ای اجرا نمیشه

Error launching /usr/share/applications/kde4/Kppp.desktop. Either KLauncher is not running anymore, or it failed to start
 the applications

اگه کمک کنید ممنون می شم

آفلاین heresh

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 968
آقا دستتون درد نکنه  مشکل همین بود که گفتین اما الان وقتی وصل می شم به اینترنت ارور زیر رو می ده و هیچ برنامه ای اجرا نمیشه

Error launching /usr/share/applications/kde4/Kppp.desktop. Either KLauncher is not running anymore, or it failed to start
 the applications

اگه کمک کنید ممنون می شم

به محض اینکه کامپیوتر بوت شد کانکت نکن، ۲۰ دقیقه‌ای بعد از اینکه وارد لینوکس شدی کانکت کن. قبلا واسه من این پیام تو kubuntu 9.04 می‌امد ولی وقتی OK می‌زدم هیچ مشکلی پیش نمی‌امد و کانکت هم می‌شدم
با gnome-ppp یا از طریق ترمینال هم می‌تونی کانکت بشی