انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: یک جمله ی عاشقانه در مورد توزیع محبوبتون  (دفعات بازدید: 4783 بار)

0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین یه انقلابی

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 951
    • یه‌انقلابی
با سلام
دبیان عزیز الان که این نامه‌ی عشقولانه رو برات می‌نویسم صدام در نمیاد (سیستمم بخاطر تو صدا نداره) اما من حاضر نیستم برم سراغ این توزیع‌های جینگول .
امیدوارم عشقمون هم مثل خودت پایدار باشه و قدیمی .
یا علی
فعلا قصد ندارم اینجا بیام، شاید اصلا نیام.
انجمن‌های آزادتری هم خواهند بود برای آزاد بودن.
یا علی

آفلاین silica

• Full Member
  • *
  • ارسال: 104
عشق من ، دبیانم
زمانی که قدمهای عاشقانه ات را به هارد من گذاشتی قلب مادربورد من آرامتر و منظمتر میزند . وقتی تو آمدی دیگر از آن هوای سوزان کویری کیسم خبری نیست . دبیانم وجود تو سبب شد هوای جعبه ام خنک و مطبوع گردد . دبیانم دیگر آب فنجان قهوه ام را با آن هوای سوزان به جوش نمی آورم . دبیانم وقتی تو آمدی تازه فهمیدم در ساحل سیستم عاملم ، نرم افزارهای اپن سورس زیبایی در حال رقص و پایکوبی ، آماده اند تا سوار کشتی نصاب من شوند و موهبت شادی را به من منتقل کنند . دبیانم در آغوش تو آزادی را حس کردم . دبیانم دیگر امروز ، دیروز نیست اکنون کاخ مجلل برده داری ویندوز فرو ریخته است .
دبیانم در کنار تو آرامم ، آسوده ام همراه تو راحت میخوابم و فردا منتظرم تا روی زیبای تو را در مانیتورم دوباره ببینم . دیگر مانند گذشته نگران نیستم که وقتی صبح سیستمم را روشن کردم صفحه سیاه عدم بوت و یا پرده آبی رنگ مرگ را به نظاره بنشینم . دبیانم دوستت دارم .

الم تکن ارض الله واسعة فتهاجروا فیها

آفلاین سعید رسولی

• ilius, saeedgnu
  • عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 1543
عاشقم من بر گنو، که همه توزیع‌ها خرّم از اوست!  ;D

آفلاین آی سهیل

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1013
  • سهیل هستم.
    • نیمِگــــــــــــــا
آخه می‌گن غم نخور یا خودش میاد یا نامش!! مال ما هیش‌کدوم نیومد خودمون دانلودش کردیم :)
The open source Ubuntu desktop operating system powers millions of PCs and laptops around the world.

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19722
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
بهل تا جاهلان در گرداب آئرو غرقه شوند
من و تو با کامپیز به اوج می رسیم
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین abdozzahra

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 346
  • شهید عماد مغنیه-استاد آموزش عملیات استشهادی
پاسخ به: یک جمله ی عاشقانه در مورد توزیع محبو
« پاسخ #20 : 27 بهمن 1388، 01:21 ب‌ظ »
عمری به انتظار سرعت سرور نشسته ام------------------امروز میروم plan م را عوض کنم

تا شاید اتفاق نیفتد که بعد از این---------------------------روزی هزار بار fan م را عوض کنم

دیگر زمانه شاهد ابیات زیر نیست--------------------------وقتی که نسخه کهنم را عوض کنم

وفتی نفس رسیده به اینجای ](*,)سیستمم---------باید تمام دیدگهم را عوض کنم

مرگا به من که با پر طاووس ویندوزی---------------------------یک موی پنگون گنومم را عوض کنم

« آخرین ویرایش: 27 بهمن 1388، 03:02 ب‌ظ توسط abdozzahra »
آغاز علم آن است که بفهمی(تاکید میکنم بفهمی!) خدا مخلوق دیگه هم غیر از تو داره! با سلیقه های دیگه. و  آغاز ادب نیز آن است که به نظرات بقیه مخلوقات احترام بذاری

در این دو حالت علم و ادب با هم خوب است

شما مجاز به استفاده از آواتاری نیستید که نذاره شب بچه مردم بخوابه