انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: روز کاربر اوبونتو روز موفقیت  (دفعات بازدید: 3727 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین امیرمهری

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1270
  • درورد بر اوبونتو
روز کاربر اوبونتو روز موفقیت
« : 17 بهمن 1388، 02:42 ب‌ظ »
برای اطلاعات بیشتر
https://wiki.ubuntu.com/UserDays

فعلا هم از همین الان هم برنامه ریزی برای (خرداد ماه ) 23 ژانویه هم انجام دادند

https://wiki.ubuntu.com/UserDays/Logs/January2010
خداحافظ وبلاگ نويسي

من كاربر حرفه اي لينوكس نيستم
فقط خوب جستجو ميكنم.

آفلاین علی قنواتیان

• Full Member
  • *
  • ارسال: 100
    • کاربران ایرانی اینک اسکیپ
پاسخ به: روز کاربر اوبونتو روز موفقیت
« پاسخ #1 : 05 اسفند 1388، 12:14 ق‌ظ »
این اوبونتو هم دیگه شورش رو درآورده!
این روز کاربر و این حرکات نمادین دیگه چجور لوس بازییه؟
بابا ناسلامتی ما کاربران لینوکس برای خودمون کسی هستیم. کلاسی داریم. یادش بخیر، قدیما به هر کسی می‌گفتیم لینوکس! چشماش چپ می‌شد. کسی چه می‌دونست لینوکس چیه! تازه مرد می‌خواست بیاد کاربر بشه. مگه می‌شد یک توزیع نصب کرد و راحت نشست.
دایما در تلاش برای یادگیری لینوکس و شل و ساختار فایل‌های کانفیگ در به در مستندات بودیم... یادش بخیر!
الان چی؟ یک توزیع زدن، جلوی پدر ژپتو بگذاری قهر می‌کنه می‌گه نصب ویندوز تخصصی‌تره!
به هر کی می‌رسیم می‌گه من موهام رو توی لینوکس سفید کردم! بهش می‌گیم کدوم توزیع؟ می‌گه ابونتو!!
بعدش می‌فهمیم طرف یک ماهه نصب کرده و اصلا نمی‌فهمه کانفیگ چیه!!!!
بعله! اون کاربر کجا و این کاربرا کجا... حکایت غریبی است این روزگار...
 :-X

آفلاین iCEAGE

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 399
  • Life is Free and Beautiful
    • وبلاگ شخصی من
« پاسخ #2 : 05 اسفند 1388، 12:56 ق‌ظ »
بابا ناسلامتی ما کاربران لینوکس برای خودمون کسی هستیم. کلاسی داریم. یادش بخیر، قدیما به هر کسی می‌گفتیم لینوکس! چشماش چپ می‌شد. کسی چه می‌دونست لینوکس چیه! تازه مرد می‌خواست بیاد کاربر بشه. مگه می‌شد یک توزیع نصب کرد و راحت نشست.
دایما در تلاش برای یادگیری لینوکس و شل و ساختار فایل‌های کانفیگ در به در مستندات بودیم... یادش بخیر!
الان چی؟ یک توزیع زدن، جلوی پدر ژپتو بگذاری قهر می‌کنه می‌گه نصب ویندوز تخصصی‌تره!
به هر کی می‌رسیم می‌گه من موهام رو توی لینوکس سفید کردم! بهش می‌گیم کدوم توزیع؟ می‌گه ابونتو!!

این نتیجه آزادیه که کاربران و برنامه‌نویسان دارند!
هر توزیعی یک هدفی رو دنبال می‌کنه
اوبونتو سعی داره که تمام نیازهای یک کاربری که هیچی از کامپیوتر و تنظیماتش نمیدونه ساده کنه. فکر کنم تو کارش موفق هم بوده :)
People said I should accept the world. Bullshit! I don't accept the world. Richard Stallman
زندگی آزاد

آفلاین mahdisama

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 344
« پاسخ #3 : 05 اسفند 1388، 01:08 ق‌ظ »
نقل‌قول
این نتیجه آزادیه که کاربران و برنامه‌نویسان دارند!
هر توزیعی یک هدفی رو دنبال می‌کنه
اوبونتو سعی داره که تمام نیازهای یک کاربری که هیچی از کامپیوتر و تنظیماتش نمیدونه ساده کنه. فکر کنم تو کارش موفق هم بوده
موافقم و تبریک میگم \\:D/

آفلاین h4x0r

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 265
    • h4x0r's homepage
« پاسخ #4 : 05 اسفند 1388، 02:25 ق‌ظ »
دادن اعتماد به نفس و ترویج خوبی‌ها کار بدی نیست، ما که جشن می‌گیریم!
اگر کسی ادعای حرفه‌ای بودن داره و ناراحته از اینکه لینوکس داره همه گیر میشه مرد باشه و یک هفته با دسکتاپ اریک ریموند کار کنه  :P

تا تیرماه ۱۳۸۹ نیستم

آفلاین محمدرضا بوذری

• گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 2643
    • فروشگاه اینترنتی شهر کودک
« پاسخ #5 : 07 اسفند 1388، 02:51 ق‌ظ »

ما که لینوکس رُ برای خودنمایی استفاده نمی‌کنیم  ;) بلکه برای آزادی و امنیتی که توی اون داریم ازش بهره می‌بریم  :) پس سعی به ساده‌تر کردن اون می‌کنیم تا تازه‌کارها هم بتونن با اون آشنا بشن و به سادگی با اون کار کنن و با اولین برخورد از استفاده از اون منزجر نشن  ;)
حلقه ایرانیان اوبونتویی در فیسبوک [facebook.com/ubuntu.ir]

آفلاین Azhang

• Full Member
  • *
  • ارسال: 236
  • kurosaki ichitax
« پاسخ #6 : 07 اسفند 1388، 11:38 ب‌ظ »
نقل‌قول
ما که لینوکس رُ برای خودنمایی استفاده نمی‌کنیم  Wink بلکه برای آزادی و امنیتی که توی اون داریم ازش بهره می‌بریم  Smiley پس سعی به ساده‌تر کردن اون می‌کنیم تا تازه‌کارها هم بتونن با اون آشنا بشن و به سادگی با اون کار کنن و با اولین برخورد از استفاده از اون منزجر نشن  Wink
+1
موافقم

آفلاین Aboozar

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 47
    • صفحه شخصی گوگل
« پاسخ #7 : 08 اسفند 1388، 11:45 ق‌ظ »
ساده كردن ابونتو براي ميل دادن افراد به گنو / لينوكس خيلي هم خوبه.  البته بايد بعدش خود شخص بره دنبال توزيعي كه با نيازهاش سازگارتره. ابونتو فقط شروعه.
آرزوهایت را یادداشت کن . خداوند آنها را فراموش نمی کند . اما ، تو یادت می رود که آنچه که امروز داری، خواسته دیروزت بوده است .

آفلاین n4v4r3d

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 75
  • آیا این پایانی برای آغازه؟
« پاسخ #8 : 10 اسفند 1388، 01:24 ق‌ظ »
من که از awesome استفاده می کنم  :o
پیشنهاد میکنم که یه تست کنید, در ضمن با حرف dark-sun کاملا موافقم که این اوبونتو شورشو در آورده, دیگه اگه کسی که با اوبونتو کار کرده . ادعا داره که لینوکس کاره مرد به سراغ gentoo یا slakware  :D

آفلاین محمد باقر اهتمام

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 661
  • محمد باقر حمایت می کند از : Ogre3D , CrystalSpace
    • کتاب و انجمن فارسی گیمپ
« پاسخ #9 : 10 اسفند 1388، 08:07 ب‌ظ »
بهر حال توزیعی مثل اوبونتو برای تازه کارها و حتی حرفه ای ها خیلی عالی هست . پشتیبانی از سخت افزارها و خوبی دیگه اش هم این هست که این روزا همه تعمیر کار اوبونتو هستند . توزیع هایی مثل جنتو درسته خیلی بهت آزادی عمل می ده ولی کافیه از یک بی اس دی استفاده کنی تا قدرت به مراتب بیشتری رو از لینوکس داشته باشی.

آفلاین فرهاد فرامرزی

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 764
  • آزادی در لینوکس(فرهاد فرامرزی)
    • مطالبی متفاوت در مورد فدورا
« پاسخ #10 : 12 اسفند 1388، 11:58 ب‌ظ »
جالبه . من نمی دونم چرا فکر می کنین هرچی توزیع سختر باشه این بهتره ؟ واقعا جای سوال داره ؟
اصل اینه که کاربر با توزیع خیلی راحت باشه و کارهای روزمره اون رو راه بندازه . فکر کنم روند توزیع های لینوکسی از زمان پیدایش اونا تا الان هم همین بود . یعنی سادگی و راحتی توزیع . خیلی از کانفیگ ها از طریق شل انجام می شد ولی الان رابط های گرافیکی-کاربری زیادی می بینیم که توسط خوده تیم ها لینوکس توسعه داده میشن .تا کاربر خیلی سریعتر و راحت تر بتونه یک device رو پیکربندی کنه .

انتظاری که ما از یک سیستم عامل داریم چیه ؟ اینکه سخت باشه ؟ شما با یک سیستم عامل ساده  که همه کارها با یک کلیک کردن انجام میشه مشکلی دارین ؟ اگه کسی با همچین سیستم عاملی کار کنه حرفه ایی نیست ؟ تنها کاربران جنتو حرفه ایی اند ؟

استفاده از لینوکس با هر توزیع ایی یک افتخاره نه یک چیز برای پوز دادن . با اینکه من فدورا کار می کنم ولی از حرکت های اوبونتو واقعا خوشم می اد . توزیعی که دارای بیشترین فرزند هستش . توزیعی که باعث شده کاربران ویندوز ترس خودشون کنار بذارن و به لینوکس مهاجرت کنن . اتفاقا اکثر کسانی که فکر می کنن حرفه ایی شدن از اوبونتو شروع کردن مثالش زیاده توی همین انجمن .

مرسی که خوندین . تولد حضرت محمد هم به همه ی شما تبریک می گم . \\:D/

« آخرین ویرایش: 13 اسفند 1388، 12:02 ق‌ظ توسط Titan »

www.fedora1.wordpress.com
==================================
فرهاد فرامرزی

آفلاین بهزاد (beh7)

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 274
  • یک نفر با کلی آرزو
« پاسخ #11 : 13 اسفند 1388، 12:18 ق‌ظ »
جالبه . من نمی دونم چرا فکر می کنین هرچی توزیع سختر باشه این بهتره ؟ واقعا جای سوال داره ؟
اصل اینه که کاربر با توزیع خیلی راحت باشه و کارهای روزمره اون رو راه بندازه . فکر کنم روند توزیع های لینوکسی از زمان پیدایش اونا تا الان هم همین بود . یعنی سادگی و راحتی توزیع . خیلی از کانفیگ ها از طریق شل انجام می شد ولی الان رابط های گرافیکی-کاربری زیادی می بینیم که توسط خوده تیم ها لینوکس توسعه داده میشن .تا کاربر خیلی سریعتر و راحت تر بتونه یک device رو پیکربندی کنه .

انتظاری که ما از یک سیستم عامل داریم چیه ؟ اینکه سخت باشه ؟ شما با یک سیستم عامل ساده  که همه کارها با یک کلیک کردن انجام میشه مشکلی دارین ؟ اگه کسی با همچین سیستم عاملی کار کنه حرفه ایی نیست ؟ تنها کاربران جنتو حرفه ایی اند ؟

استفاده از لینوکس با هر توزیع ایی یک افتخاره نه یک چیز برای پوز دادن . با اینکه من فدورا کار می کنم ولی از حرکت های اوبونتو واقعا خوشم می اد . توزیعی که دارای بیشترین فرزند هستش . توزیعی که باعث شده کاربران ویندوز ترس خودشون کنار بذارن و به لینوکس مهاجرت کنن . اتفاقا اکثر کسانی که فکر می کنن حرفه ایی شدن از اوبونتو شروع کردن مثالش زیاده توی همین انجمن .

مرسی که خوندین . تولد حضرت محمد هم به همه ی شما تبریک می گم . \\:D/

کلا باهات موافقم  تمام و کمال       منم تولد حضرت محمد رو به همه ی شما تبریک می گم
اوبونتو یعنی زندگی

آفلاین محمد باقر اهتمام

• High Sr. Member
  • *
« پاسخ #12 : 13 اسفند 1388، 12:22 ق‌ظ »
نقل‌قول
تنها کاربران جنتو حرفه ایی اند ؟
نه اینطوری نیست بهر حال توزیع هایی مثل جنتو و آرچ طوری هستند که شما مجبورید از خیلی چیزها که توی خیلی از توزیع های دیگه شاید استفاده نکنید استفاده کنید به همین دلیل طی یک پروسه باعث میشه سطح دانش استفاده کننده بالاتر بره . با یک کلیک همه چیز کارکنه هم ممکنه خیلی چیزهارو از دست داد مثلا این چند رابط گرافیکی برای wget واقعا قدرت خط فرمان wget رو دارند؟ بهر حال فکر کنم یک جورایی این تاپیک از بحث خارج خواهد شد.

آفلاین فرهاد فرامرزی

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 764
  • آزادی در لینوکس(فرهاد فرامرزی)
    • مطالبی متفاوت در مورد فدورا
« پاسخ #13 : 13 اسفند 1388، 12:54 ق‌ظ »
نقل‌قول
تنها کاربران جنتو حرفه ایی اند ؟
نه اینطوری نیست بهر حال توزیع هایی مثل جنتو و آرچ طوری هستند که شما مجبورید از خیلی چیزها که توی خیلی از توزیع های دیگه شاید استفاده نکنید استفاده کنید

خوب . مخالفم . این طوری هم نیست . هدف یک سیستم عامل چیه ؟ راحتی و سادگی . در واقعا اصلا سیستم عامل یک رابط بین کاربر و سخت افزار هستش . یک سیستم عامل باید ساده باشه تا کاربر از اون فرار نباشه . آرچ که خیلی راحته . من هیچ سختی در اون ندیدم هیچ بلکه سادگی رو دیدم . فکر کنم شعارشون هم همینه . داشتن یک فایل کانفیگ پیوسته rc.conf خیلی سادس. در حالی که کانفیگ فدورا از آرچ که سخت تر هستش . ( اگه اشتباه می کنم تصحیح بفرمایید ) .

www.fedora1.wordpress.com
==================================
فرهاد فرامرزی

آفلاین محمد باقر اهتمام

• High Sr. Member
  • *
« پاسخ #14 : 13 اسفند 1388، 10:06 ق‌ظ »
با چی مخالفی با اینکه توی جنتو مجبوری از خیلی از چیزای دیگه که ممکنه توی خیلی توزیع های دیگه خود توزیع اینکارو کنه استفاده کنه مخالفی ؟ خوب این یک واقعیت هست .
نقل‌قول
هدف یک سیستم عامل چیه ؟ راحتی و سادگی
با اینکه یک معنی رسمی داره اما خیلی مواقع سلیقه ای هست . اصلا واسه همینه این همه توزیع داریم .
نقل‌قول
یک سیستم عامل باید ساده باشه تا کاربر از اون فرار نباشه
درسته باید ساده باشه اما بازم این از نظر کاربرا فرق میکنه اگر قرار بود کسی که از این نوع سیستم عامل ها فرار کنه کافیه یک نگاه به دیستروواچ بندازیم تا ببینیم توی همون 15 تای اول چند تا از این نمونه هست.
نقل‌قول
در حالی که کانفیگ فدورا از آرچ که سخت تر هستش . ( اگه اشتباه می کنم تصحیح بفرمایید ) .
قصد من مقایسه بین توزیع ها نیست من فقط گفتم در حالت عادی دو برادر که یکیش از مثلا اوبونتو و دیگری از جنتو استفاده می کنه به احتمال 70 درصد سطح داش اونی که از جنتو استفاده می کنه زود تر بیشتر میشه همین و گرنه همه توزیع ها برای خودشو هدفی دارن و اون هدف هم قابل احترامه.