انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نظرسنجی

آیا از سیستم عامی Chromium که توسط Google پشتیبانی می‌شود استقبال خواهید کرد؟

بله
3 (25%)
خیر
4 (33.3%)
بستگی داره
5 (41.7%)

مجموع آرای اعضا: 12

نویسنده موضوع: Chromium  (دفعات بازدید: 3252 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Caesar

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 383
    • A Virtual World for Learninig English
Chromium
« : 28 بهمن 1388، 08:41 ب‌ظ »
با توجه به این که Chromium یک پروژه‌ی Open Source هست( و نه احتمالا آزاد) شما ازش استقبال می‌کنید یا نه.

در ضمن اگر پیش‌بینی‌ای چیزی دارید بنویسید....

پیش‌بینی شخصی: اگر رایگان یا با قیمت مناسب باشه بازار Microsoft رو حداقل تا مدتی (بسته به کیفیتش) رسما کساد می‌کنه.
« آخرین ویرایش: 28 بهمن 1388، 08:43 ب‌ظ توسط Caesar »

آفلاین کرگدن

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1769
پاسخ به: Chromium
« پاسخ #1 : 28 بهمن 1388، 10:07 ب‌ظ »
درود

اولین نکته: چیزی که من می دونم ( شاید اشتباه می کنم ) اینه که بر اساس لایسنس BSD هست و این یعنی نرم افزار آزاد (  لایسنس bsd جدید با GPL compatible هست :) )

در مورد آینده
گولگل بسیار باهوش هست و مطمئن هستم حتی اگر اشتباهی داشته باشه زود مسیرش رو درست می کنه :)

اگر بالا رفتن سرعت اینترنت ( برای عموم ) - مباحث cloud - و گسترش سرویس ها رو در نظر بگیریم به نظرم ایده خوب و آینده داری هست :)

Vaio-VPCCW - core i7 -Nvidia GT320M -4GB -OS Fedora 20/ kde 4.12
Vbox: Centos 6.4 (server) / Archlinux

آفلاین Azhang

• Full Member
  • *
  • ارسال: 236
  • kurosaki ichitax
« پاسخ #2 : 29 بهمن 1388، 03:45 ب‌ظ »
به نظرتون چقدر طول میکشه که بشه از Chromium اینجا استفاده کرد با توجه به سرعت اینترنت ???

آفلاین Caesar

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #3 : 29 بهمن 1388، 06:50 ب‌ظ »
به نظرتون چقدر طول میکشه که بشه از Chromium اینجا استفاده کرد با توجه به سرعت اینترنت ???
ده به توان 10000(تذکر:واحد زمان سال انتخاب شده است.)

آفلاین فاراب

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1352
  • آزادی
    • پروفایل لینکداین
« پاسخ #4 : 30 بهمن 1388، 10:27 ق‌ظ »
به نظر من خیلی زودتر از اون چیزی که فکرشو بکنید همه به سمت پردازش ابری میرن. و مایکروسافت هم خیلی سریع اینکارو میکنه. به نظر من کامپیوترهای شخصی به زودی نیازی به هارد دیسک نخواهند داشت.
Godisnowhere

آفلاین Azhang

• Full Member
  • *
  • ارسال: 236
  • kurosaki ichitax
« پاسخ #5 : 30 بهمن 1388، 05:08 ب‌ظ »
به نظر من خیلی زودتر از اون چیزی که فکرشو بکنید همه به سمت پردازش ابری میرن. و مایکروسافت هم خیلی سریع اینکارو میکنه. به نظر من کامپیوترهای شخصی به زودی نیازی به هارد دیسک نخواهند داشت.
وما همچنان با اینترنت زغالی در تعقیب قطارسریع السیر پیشرفت که هرگز بهش نمیرسیم،ازدور برای کسایی که سوار قطار هستن دست تکون میدیم و لبخند میزنیم   :biggrin: 
« آخرین ویرایش: 30 بهمن 1388، 05:11 ب‌ظ توسط Azhang »

آفلاین آی سهیل

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1013
  • سهیل هستم.
    • نیمِگــــــــــــــا
« پاسخ #6 : 30 بهمن 1388، 09:56 ب‌ظ »
با توجه به پشتیبانی گوگل موفق خواهد بود.
بنده هم موافق این سیستم عامل هستم ولی بشرط این که تحریم ها برداشته بشن!!
The open source Ubuntu desktop operating system powers millions of PCs and laptops around the world.

آفلاین ساسان تراب خصلت

• Newbie
  • *
  • ارسال: 9
« پاسخ #7 : 30 بهمن 1388، 10:06 ب‌ظ »
سلام ؛ آقا من می خواستم بگم که سیستم عامل
گوگل با بلند پروازی های واقعاً شدیدی طراحی شده که توی شرایطی که امروزه دنیا داره (عدم توضیع مساوی امکانات علی الخصوص Internet) ::) بعید میدونم حتی تا سه چهار سال دیگه همی گیر بشه حتی تو اروپا چون : اولاً فکر میکنم نرم افزاراش محدوده ، دوماً مصیبت شناسایی سخت افزاراش که بماند :-X
اینم که کار مایکروسافت کساد بشه ممکنه تخیل قشنگی برای اوپن سورسیها باشه چون حتی پروژه های بزرگی مثل دبیان یا فدورا هم توی خیلی چیزا مثل پشتیبانی از سخت افزار ها  یا .... موندن
در ضمن با وجود سیستم های مثل ubuntu یا Fedora مکر نمی کنم ایرانیان سراغ Chromium برن البته(بلا نسبت حضار )اگه بتونن بخاطر قانون Copy right بخان از خیر تخفه های مایکروسافت بگزرن ;)
--------------------------------
Junior Level Linux administrator
www.torabkheslat.ir

آفلاین h4x0r

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 265
    • h4x0r's homepage
« پاسخ #8 : 30 بهمن 1388، 10:20 ب‌ظ »
وما همچنان با اینترنت زغالی در تعقیب قطارسریع السیر پیشرفت که هرگز بهش نمیرسیم،ازدور برای کسایی که سوار قطار هستن دست تکون میدیم و لبخند میزنیم   :biggrin: 
شاید هم وایستیم و سنگ بزنیم به شیشه‌هاش  :P
ولی جدای از شوخی، خود من هیچ اعتقادی به تبادل اطلاعات روی شبکه‌ای مثل اینترنت ندارم، اگر موقعیتش را داشتم حتی کامپیوتر خودم را به عنوان میل‌سرور، دی‌ان‌اس‌سرور،وب‌سرور و ... استفاده میکردم.
دقت داشته باشید، من نه با چیزی مخالفم نه موافق فقط و فقط نظر و اعتقاد شخصیم اینه  \\:D/
تا تیرماه ۱۳۸۹ نیستم

آفلاین Caesar

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #9 : 30 بهمن 1388، 11:31 ب‌ظ »
نقل‌قول
اینم که کار مایکروسافت کساد بشه ممکنه تخیل قشنگی برای اوپن سورسیها باشه
ما که دشمن MS نیستیم. اون پیش‌بینی هم بر اساس محبوبیت گوگل و موفقیت مرورگر کرومیوم(که حقش نبود) صورت گرفته. (چرا اینقدر بد برداشت می‌کنید؟)

نقل‌قول
حتی پروژه های بزرگی مثل دبیان یا فدورا هم توی خیلی چیزا مثل پشتیبانی از سخت افزار ها  یا .... موندن
اصلا موافق نیستم. چون این ویندوز نیست که از سخت‌افزارها پشتیانی می‌کنه. این تولیدکننده است که درایور رو به مایکروسافت می‌فروشه...

آفلاین ساسان تراب خصلت

• Newbie
  • *
  • ارسال: 9
« پاسخ #10 : 02 اسفند 1388، 08:35 ق‌ظ »
نقل‌قول
ما که دشمن MS نیستیم. اون پیش‌بینی هم بر اساس محبوبیت گوگل و موفقیت مرورگر کرومیوم(که حقش نبود) صورت گرفته. (چرا اینقدر بد برداشت می‌کنید؟)
بلا نسبت !!! من قصد جسارت نداشتم اینو از این بابت گفتم که این پیش بینی چند جای دیکه هم مطرح شده و این طور که پیداست بحث روی این موضوع برای خیلی ها بحث برانگیزه !! ولی کم نیستن اونایی که دوست دنیای نرم افزار  مخصوصاً سیستم عامل از انحصار مایکروسافت دربیاد (یکیش خودم! ;))

نقل‌قول
حتی پروژه های بزرگی مثل دبیان یا فدورا هم توی خیلی چیزا مثل پشتیبانی از سخت افزار ها  یا .... موندن
اصلا موافق نیستم. چون این ویندوز نیست که از سخت‌افزارها پشتیانی می‌کنه. این تولیدکننده است که درایور رو به مایکروسافت می‌فروشه...
شما درست میگید ! ولی این فقط یکی از مشکلات اوناست همین دیروز یه لپتاپ به من دادن گفتن پارتیشن 200 گیگابایت اونو دو قسمت کن (سی دی رام و هارد اونو با تکنولوژی Sata ؛ Raid کرده بودن و اینو من نمیدونستم )هر برنامه ای که میزاشتم کار نمی کرد DVD فدورا رو گزاشتم که درستش کنم MBR اون پاک شد ! این واقعاً افتضاحه که پروژه بزرگی مثل این همچین سوتی میدن در ضمن اوبونتو هم که هارد رو شناسایی نکرد!!!
--------------------------------
Junior Level Linux administrator
www.torabkheslat.ir