انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: راهنمایی  (دفعات بازدید: 1644 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین hamed.b3269

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 25
راهنمایی
« : 16 اسفند 1388، 12:05 ق‌ظ »
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت شما. من اوبونتو نسخه 9.10 را از سایت رسمی اوبونتو دانلود کردم و فایل دانلود شده را  که با فرمت iso بود روی یک سی دی رایت کردم میخواستم یک توضیح جامع و کامل به من بدهید که چه جوری میشه اوبونتو را مثل یک نرم افزار بر روی ویندوز xp نصب کرد چون که من نمیخوام برای نصب اوبونتو پارتیشن بندی کنم و فقط میخوام که برای بار اول آن را امتحان کنم . روشی که شما با wubi توضیح دادید من باید ابتدا نرم افزار wubi را با حجم کم دانلود کنم و بعد از اجرای آن خود wubi اوبونتو را دانلود میکرد و مثل یک نرم افزار بر روی ویندوز نصب میکرد اما حالا که من اوبونتو را بر روی سی دی دارم و میخوام که اونو مثل روشی که wubi انجام می داد بر روی ویندوز نصب کنم و بعد از روشن شدن کامپیوتر صفحه انتخاب ویندوز یا اوبونتو را داشته باشم ( دقیقا مثل روش wubi ) باید چیکار کنم لطفا جامع و کامل توضیح دهید. خیلی ممنون. اگر با عکس باشد بهتر است.

آفلاین مهدی...

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 997
  • http://Mearaji.ir
    • وبلاگم
پاسخ به: راهنمایی
« پاسخ #1 : 16 اسفند 1388، 01:54 ب‌ظ »
سلام
لطفا در نوشتن عنوان کمی وقت بشتری بگذارید.
با تشکر... ;)

آفلاین hamed.b3269

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 25
« پاسخ #2 : 16 اسفند 1388، 07:10 ب‌ظ »
جواب بدهید دیگه

آفلاین mahdisama

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 344
« پاسخ #3 : 16 اسفند 1388، 07:18 ب‌ظ »
اگه فقط میخوای امتحان کنی روی virtual box نصب کن که نیاز به پارتیشن بندی و کارهای دیگه نداره.

آفلاین iCEAGE

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 399
  • Life is Free and Beautiful
    • وبلاگ شخصی من
« پاسخ #4 : 16 اسفند 1388، 11:58 ب‌ظ »
http://royaflash.files.wordpress.com/2010/02/wubi.pdf
این مقاله کاملا به صورت تصویری توضیح داده که چطوری باید با wubi کار کنی.
 کاش کسی که این مقاله درست کرده (royaflash) سورس فایل pdf رو هم میذاشت یا این‌که خودش به صورت ویکی، ویکی رو به روز می‌کرد نه این‌که در ویکی فقط یک لینک میذاشت  ;)
People said I should accept the world. Bullshit! I don't accept the world. Richard Stallman
زندگی آزاد

آفلاین امیر و

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 791
  • Google is your friend
« پاسخ #5 : 17 اسفند 1388، 12:18 ق‌ظ »
من هم فکر میکنم بهترین و ایمن ترین راه برای تست، استفاده از محیط هایی مثل VirtualBox یا VMware Workstation هست.

آفلاین mahdisama

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 344
« پاسخ #6 : 17 اسفند 1388، 12:21 ق‌ظ »
vmWare مگه opensource ?   :D

آفلاین امیر و

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 791
  • Google is your friend
« پاسخ #7 : 18 اسفند 1388، 12:42 ق‌ظ »
vmWare مگه opensource ?   :D
آآآ استغفرالله ;D
mahdisama راست میگه ... کی گفت VMware نصب کنی ؟ ها ؟ ;D
« آخرین ویرایش: 18 اسفند 1388، 12:44 ق‌ظ توسط امیـر وارسـته »

آفلاین مهدی پیشگوی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3100
  • لينوكس يعني آزادي ، امنيت
« پاسخ #8 : 21 اسفند 1388، 08:20 ب‌ظ »
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت شما. من اوبونتو نسخه 9.10 را از سایت رسمی اوبونتو دانلود کردم و فایل دانلود شده را  که با فرمت iso بود روی یک سی دی رایت کردم میخواستم یک توضیح جامع و کامل به من بدهید که چه جوری میشه اوبونتو را مثل یک نرم افزار بر روی ویندوز xp نصب کرد چون که من نمیخوام برای نصب اوبونتو پارتیشن بندی کنم و فقط میخوام که برای بار اول آن را امتحان کنم . روشی که شما با wubi توضیح دادید من باید ابتدا نرم افزار wubi را با حجم کم دانلود کنم و بعد از اجرای آن خود wubi اوبونتو را دانلود میکرد و مثل یک نرم افزار بر روی ویندوز نصب میکرد اما حالا که من اوبونتو را بر روی سی دی دارم و میخوام که اونو مثل روشی که wubi انجام می داد بر روی ویندوز نصب کنم و بعد از روشن شدن کامپیوتر صفحه انتخاب ویندوز یا اوبونتو را داشته باشم ( دقیقا مثل روش wubi ) باید چیکار کنم لطفا جامع و کامل توضیح دهید. خیلی ممنون. اگر با عکس باشد بهتر است.
ابونتو یا لینوکس نرم افزار نیست که روی سیستم عامل دیگه ای بنصبید یک سستم عامل هستش . بهتره روی محیط عامل ویندوز تستش کنید و بعد تصمیم بگیرید . این به نفع همه ماست