انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: اجرا تجت رووت  (دفعات بازدید: 563 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین B

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 354
اجرا تجت رووت
« : 01 دی 1394، 01:45 ب‌ظ »
سلام

چطور میتونم یه نرمافزاری رو که حتما مجوزهای رووت رو لازم داره تا اجرا بشه رو تحت یک نام کاربری دیگه اجراش کنم؟؟

مثلا نرم افزار x حتما باید تحت مجوزهای رووت اجرا بشه؛
اگه تحت کاربر رووت اجراش کنم و یا با دستور sudo اجراش کنم؛ وقتی ps‌ میگیرم مینوسته کاربری که اجراش کرده root بوده
ولی هدفم اینه که با کاربری اجراش کنم که دسترسی ها ی رووت رو کاملا داشته باشه ولی هنگامی که ps‌میگیرم بنوسه با نام کاربری مثلا toot2 اجرا شده

---
خودم یه نام کاربری ساحتم و اونو توی گروه رووت قرار دادم؛‌ اما باز هم هنگامی که نرم افزارمو میخوام اجرا کنم میگه باید دسترسی رووت اجرا داره!!

آفلاین B

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 354
پاسخ : اجرا تجت رووت
« پاسخ #1 : 11 دی 1394، 06:06 ب‌ظ »
کسی پشینهادی هم بفرماید ممنون میشیم! هرچی به ذهنتوپ میرسه بگید که یک سرنخی به دیگران و من بده بگید ممنون میشیم

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3504
  • علی (ع): زَكَاةُ الْعِلْمِ نَشْرُه
« پاسخ #2 : 11 دی 1394، 06:19 ب‌ظ »
خب ببین وقتی sudo‌میذاری در هر صورت با دستور روت اجراش میکنی. اصن sudo یعنی انجام کاری با دستور روت. نمیشه که یه کاربر اجراش کنه و بعد sudo هم بخواد. اگه کاربر بخواد اجراش کنه دیگه sudo نیاز نداره.
تنها سرنخی که به ذهنم میرسه فعلا،
sudo visudoهست که فایل sudoers رو کانفیگ می‌کنه. تاحالا خیلی باهاش ور نرفتم و امیدی هم به حل مشکلت از این طریق ندارم. ولی خب چک کن و یه سرچی بزن  توی نت و ببین از توش چی میتونی دربیاری. با کوچکترین دستکاری‌ای، این فایل میزنه روزگارت رو سیاه می‌کنه. پس اول بک آپ داشته باش بعد هم با دقت و سواد کافی انگولکش کن.  ;)
نرم افزار، یک ابزاره. برای رسیدن به هدف ازش استفاده کنید. نرم افزار هدف شما نیست :) - آزادی، بزرگ‌ترین دروغ بشریت

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4877
  • masoft قدیم
« پاسخ #3 : 12 دی 1394، 03:52 ق‌ظ »
chroot