انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: هنگ خیلی زیاد Vmwareworkstation در اوبونتو  (دفعات بازدید: 2102 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین پیام

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 348
هنگ خیلی زیاد Vmwareworkstation در اوبونتو
« : 21 اسفند 1388، 08:00 ب‌ظ »

سلام

من وقتی تو اوبونتو سری های 9.10,9.4  نرم افزار  vmware workstation 7& 6.5  رو نصب کردم  نصب موفقیت آمیز بوده و هیچ مشکلی ندارم  بسته های  جاوا و همین طور تمام بسته های لازم جهت نصب درست تو اوبونتو رو نصب کردم و خیلی راحت تونستم سیستم عاملهایی که دوست دارم رو روش نصب کنم و استفاده کنم

اما مشکل من اینجاست که وقتی میخوام یه کاری انجام بدم حتی ترانسفر ساده بین اوبونتو و سیستم عامل مهمان رو vm  هنگ شدید اتفاق می افته و اصلا روان کار نمیکنه حتی وقتی هم که دارم تو خود vm  کاری انجام میدم بعد از چند مدت دوباره هنگ سریع میشه و خلاصه موندم چکار کنم

اول من وی ام هایی که رو پارتیشن ویندوزم استفاده می کردم رو اشکال کار می دونستم اما بعد از مدتی که رو پارتیشن های خود لینوکس چه فرمت ext3 & ext4 نصب و اجرا کردم باز هم همون مشکل بود و موردی که بود اینه که من همین کار ها رو تو سوزی انجام دادم ولی خیلی راحت میتونستم بدون هنگ هر چند تا سیستم عامل  که میخواستم رو ران کنم رو وی ام اجرا کنم بدون هیچ هنگ و هیچ مشکل خاصی
چون سوزه یکم تو بعضی چیزهاش اذیتم میکنه از جمله کانتکت نشدن  ADSL  و دردسر های اینچنینی
به هر حال موضوع استفاده از وی ام چیزیه که برام خیلی مهمه
ممنون

آفلاین mahdisama

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 344
پاسخ به: هنگ خیلی زیاد Vmwareworkstation در اوبونتو
« پاسخ #1 : 21 اسفند 1388، 08:23 ب‌ظ »
چقدر ram & cpu دادی به vmware ؟

آفلاین پیام

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #2 : 22 اسفند 1388، 12:38 ق‌ظ »
من از یه لپتاب اینسپایرون 6400 با رم 4 گیگ و سی پی یو 2000 cor2do  برای این کار استفاده میکنم

رم به اندازه کافی و همین طوریکی از سی پی یو ها هم در اختیار بود که فکر میکنم  کافیه اتفاقا برای تست رم زیادی هم در اختیار مثلا اکس پی و یا سیستم عامل ها ی لینوکس میدادم و با حداقل نصب میکردم که سریع تر و راحت تر لود بشه
مثلا برای اکس پی که در حال اجرا بود 900 مگابایت و فقط یه سیستم عامل رو اجرا کردم در وی ام که ببینم چطوره
دو تا سیستم عامل هم با هم اجرا میشد ولی اصلا جالب و روان نبود
خیلی هنگ میکرد و اعصاب خورد کن بود
« آخرین ویرایش: 22 اسفند 1388، 12:39 ق‌ظ توسط peskhot »

آفلاین mahdisama

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 344

آفلاین پیام

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #4 : 22 اسفند 1388، 02:38 ق‌ظ »
بابت لینک هایی که دادی ممنونم
ولی تا اونجایی که من میدونم هم شماره کرنل و هم شماره نسخه وی ام که من استفاده میکنم خیلی تفاوت داره

همون طوری که میدونید نسخه کرنل و ورژن وی امم خیلی فرق میکنه بعید میدونم چیزی که اینجا نوشته تا حالا همین جوری مونده باشه رو سیستم ها

راه حل دیگه ای نیست