انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: انتشار اولین نسخه‌ی آلفا از اوبونتو ۱۶٫۰۴  (دفعات بازدید: 3025 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3504
  • علی (ع): زَكَاةُ الْعِلْمِ نَشْرُه

طبق عکس قرار بوده ۶ روز پیش منتشر بشه. شایدم شده  ;D ولی خبرش رو دیروز و امروز دیدم.
دیگه به بزرگی خودتون ببخشیدشون  :D

http://www.omgubuntu.co.uk/2016/01/ubuntu-16-04-xenial-xerus-alpha-1

دیشب به سرم زد سورس لیست رو بذارم روی xenial و آپگرید کنم به نسخه‌ی آلفا. بعد دیدم ۴۰ بسته اضافی نصب می‌کنه بیخیالش شدم  ;D
ولی نه بدون شوخی ۷۰۰ مگ می‌خواست آپگرید کنه بعدم چون آلفا بود ممکنه باگ ماگی چیزی باشه، اینم سیستم اصلی منه و حیفم اومد خودم رو باگ‌دار کنم  ;D
حالا شاید بعدا یه ویرچوال باکس نصب کردم و اوبونتو ۱۶٫۰۴ رو اون تو تست کردم.
نرم افزار، یک ابزاره. برای رسیدن به هدف ازش استفاده کنید. نرم افزار هدف شما نیست :) - آزادی، بزرگ‌ترین دروغ بشریت

آفلاین Masoud92m

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1349
خوب مبارکه، خبری از یونیتی 8 و میر هست ؟ :D
پ ن: اگه خواستی آپگرید کنی میتونی قبلش با fsarchiver بکاب بگیری که اگه مشکلی داشت بدون هیچ مشکلی سیستم عامل رو بگیردونی.
منتظر نباش که مرگ تو کی میاد / آزاد باش مثل من مثل خیلی ها
حتی اگه کسی سمت تو نمیاد / آزاد باش مثل من مثل خیلی ها
حتی اگه میبینی که کسی حرفتو نمیخواد / آزاد باش مثل من مثل خیلی ها
مثل من مثل خیلی ها ..... آزاد باش مثل من مثل خیلی ها

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
خوب مبارکه، خبری از یونیتی 8 و میر هست ؟ :D
پ ن: اگه خواستی آپگرید کنی میتونی قبلش با fsarchiver بکاب بگیری که اگه مشکلی داشت بدون هیچ مشکلی سیستم عامل رو بگیردونی.

یونیتی ۸ و میر مسلما هستن ولی اینکه به صورت پیش‌فرض باشن، رو خبر ندارم. این اواخر میر خیلی پیشرفت داشت. ولی به نظرم هنوز زوده که پیش‌فرض روی اوبونتو باشه. مثلا هنوز سیستم من از میر ساپورت نمی‌کنه. پس هنوز جای کار داره.
نه بیخیال آپگرید شدم. یه پارتیشن جدا دارم، شاید روی اون نصبش کردم. که خب باقی پارتیشن‌هام رو هم درش ماونت نمی‌کنم تا خیالم راحت باشه. یا اینکه توی ویرچوال باکس نصب می‌کنم. ویرچوال باکس هم نامرده خیلی رفته خودشو گذاشته توی مخازن multiverse که من دوست ندارم فعالش کنم  ;D احتمالا به خاطر همون پلاگین مهمان و ایناشه که رفته توی اون مخازن. مثل دبیان که میره توی contrib. واسه همین به نظرم ۱۶٫۰۴ رو روی اون یکی پارتیشن خالی هاردم نصب کنم و خلاص.  ;)
نرم افزار، یک ابزاره. برای رسیدن به هدف ازش استفاده کنید. نرم افزار هدف شما نیست :) - آزادی، بزرگ‌ترین دروغ بشریت

آفلاین Masoud92m

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1349
یونیتی ۸ و میر مسلما هستن ولی اینکه به صورت پیش‌فرض باشن، رو خبر ندارم. این اواخر میر خیلی پیشرفت داشت. ولی به نظرم هنوز زوده که پیش‌فرض روی اوبونتو باشه. مثلا هنوز سیستم من از میر ساپورت نمی‌کنه. پس هنوز جای کار داره.
تو افسانه ها اومده یه روزی یونیتی ۸ با میر توی اوبونتو میان :D

نه بیخیال آپگرید شدم. یه پارتیشن جدا دارم، شاید روی اون نصبش کردم. که خب باقی پارتیشن‌هام رو هم درش ماونت نمی‌کنم تا خیالم راحت باشه. یا اینکه توی ویرچوال باکس نصب می‌کنم. ویرچوال باکس هم نامرده خیلی رفته خودشو گذاشته توی مخازن multiverse که من دوست ندارم فعالش کنم  ;D احتمالا به خاطر همون پلاگین مهمان و ایناشه که رفته توی اون مخازن. مثل دبیان که میره توی contrib. واسه همین به نظرم ۱۶٫۰۴ رو روی اون یکی پارتیشن خالی هاردم نصب کنم و خلاص.  ;)
والا من که فایل deb ویرچوال رو از سایتش میگرم نصب میکنم .
اگه اوبونتو رو نصب کردی خبرش رو هم بده بیبنیم چی شد ;)
منتظر نباش که مرگ تو کی میاد / آزاد باش مثل من مثل خیلی ها
حتی اگه کسی سمت تو نمیاد / آزاد باش مثل من مثل خیلی ها
حتی اگه میبینی که کسی حرفتو نمیخواد / آزاد باش مثل من مثل خیلی ها
مثل من مثل خیلی ها ..... آزاد باش مثل من مثل خیلی ها

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
نقل‌قول
تو افسانه ها اومده یه روزی یونیتی ۸ با میر توی اوبونتو میان :D

;D ;D

نقل‌قول
والا من که فایل deb ویرچوال رو از سایتش میگرم نصب میکنم .
اگه اوبونتو رو نصب کردی خبرش رو هم بده بیبنیم چی شد ;)

نه من برنامه‌ای که توی مخازن آزاد نباشه، نصب نمی کنم  ;D
اوبونتو ۱۶٫۰۴ رو حتما نصب می‌کنم ولی نه با یونیتی. چون سیستمم کلا جوابش رو نمیده. مخصوصا اگه میر و یونیتی۸ باشه. روی ۱۶٫۰۴ هم باز یه i3 یا xmonad نصب میکنم.  ;D

آفلاین Kamb!z

• Newbie
  • *
  • ارسال: 2
    • Nanosoft
سلام

من نصبش کردم ولی نه از یونیتی ۸ خبری هست نه چیزی! سعی کردم به صورت دستی نصبش کنم نصب شد ولی هزارو یکجور خطا تو بوتش داد البته سیستم جوابگو هست ولی بالا نیومد.

هیچ امکانات درست حسابی و جدیدی اضافه نشده همون نسخه ۱۵.۱۰ هه فقط یک سری موارد ریز رو بهتر کردن همین.

هرجارو خوندم نوشته یونیتی ۸ پیشفرض روشه پس کو؟!

با این روش رفتم جولو ولی جواب نداد:

sudo apt-get update && sudo apt-get dist-upgrade
sudo apt-get install unity8-desktop-session-mir

من واقعا تو این موندم وقتی مک یا ویندوز یه نسخه جدیدی میدن هزار جور موارد تغییر پیدا میکنه ولی این ابونتو تو هیچ یک از نسخه هاش تغییرات درست حسابی نداده بابا حد اقل یه رابط کاربری جدید یه دو تا نرم افزار درست حسابی اه ه!  ](*,) ](*,) ](*,)

آفلاین Sadrolla

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 443
از قدیم گفتن دندون اسب پیشکشی رو ‌‌نمی‌شمرن
اول قوانین خدا را به طور کامل رعایت کنیم بعد انتظار حمایت کامل رو از خدا داشته باشیم.

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
اوبونتو هر ۶ ماه یه نسخه‌ ازش میاد. اوبونتو سیستم عاملیه که هر روز در حال توسعه و رفع باگه و هر چند روز یک بار نشستی برگزار میشه که تیم اصلی و توسعه دهنده های اصلی روی قابلیت های جدید و رفع باگ ها کار میکنن. و هیچ کدوم هم برای این کارشون حقوق و مزایایی ندارن. (شاید تیم اصلی اصلیش حقوق بگیرن، اونم دقیق خبر ندارم. ولی باقی مردم که عده‌ایشون توی همین انجمن فعالیت دارن، بدون گرفتن پول و مزایا دارن روی اوبونتو کار میکنن)
پس نتیجه میگیریم که:
۱) وقتی توسعه‌دهنده‌ها با جون و دل و نه برای پول، کار میکنن، نباید توقع داشت که تند تند فیچر اضافه کنن. اکثر توسعه‌دهنده ها خودشون مشغول کارای خودشونن و ممکنه فقط وقت کمی برای توسعه‌ی اوبونتو داشته باشن. پس نباید ازشون هیچ توقعی داشت  ;)
۲) اوبونتو چون همه روزه در حال توسعه‌س، دلیل نمیشه که سر هر ۶ ماه، کلی ویژگی بهش اضافه بشه. اوبونتو روز به روز بهش یه چیزی اضافه یا کم میشه. یه جورایی مثل جریان آب حسابش کن که از مبدا به مقصد میره. منتها مقصد اوبونتو تا زمانی که ازش ساپورت بشه، انتهایی نداره و همین جور در حال توسعه‌س و سر ۶ ماه که میرسه، ورژنش رو میبرن بالاتر. هیچ جا مشخص نشده که اوبونتو توی هر نسخه باید ۱۰۰۰ تا قابلیت اضافه کنه و اگه اضافه نکنه پس چرا هی نسخه میده و ... اینجور چیزا رو نمیشه گفت. چون سیاست توسعه‌ش اینجوریه.
ویندوز اگه ۵ سالی یه بار یه نسخه میده، بایدم یه چیزای جدید داشته باشه وگرنه ۲۰۰ دلار قیمتش باشه و هیچی تغییر نکنه، مردم مگه مجبورن برن ازش استفاده کنن؟ مسلما بعد از چندسال که نسخه‌ی جدید میاد، یه چیزی به سیستمشون اضافه کرده باشن و تمام توسعه‌دهنده‌های ویندوز و مک هم در برابر کاری که انجام میدن حقوق میگیرن. یه جورایی وظیفه‌شونه بشینن توسعه‌ش بدن. کلا کارشون اینه.
ولی سیاست اوبونتو و گنولینوکس اگه قرار باشه مثل اون شرکتای انحصار طلب باشه که دیگه ما برای چی گنولینوکس استفاده می کنیم؟  ;)

آفلاین فاروق

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 992
  • <شعار>این یک شعار است</شعار>
    • تارنمای فاروق
مبارکه.
ویندوز هر چند سال یکبار نسخه جدید میده اما اوبونتو هر 6 ماه یکبار.
http://pcworms.blog.ir
بعد از بررسی پست های قدیمیم، فکر میکنم یک عذرخواهی بدهکارم! معذرت میخوام و اگر اشتباه کردم مستقیم و روشن راهنمایی کنید تا تکرار نکنم.
کانال IRC

آفلاین irangigsmaster

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 43
    • برنامه نویسی متن باز و چند سکویی
منم روی ماشین مجازی نصب کردم . چیز جدیدی ظاهرا ندیدم . حتی خبری از گنوم اپ سنتر هم نبود. به هر حال ان شا الله 1 مرداد 95 روز موعود  \\:D/ برای Mir, Unity 8, Gnome App center هست تا اون روز با نسخه 14.04 LTS روز گار را می گذاریم اما به سختی  :'( ](*,)