انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: مشکلات پس از نصب کوبونتو 15.10  (دفعات بازدید: 1082 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین امیر حسین کریمی

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 54
  • Silence like Ocean
مشکلات پس از نصب کوبونتو 15.10
« : 05 دی 1394، 10:11 ب‌ظ »
سلام. دوستان من یه مدت با اوبونتو مشکل خیلی جدی داشتم. بطوری که از اوبونتو 13.04 قصد سویچ کامل از ویندوز به گنو/لینوکس و توضیع محبوب اوبونتو رو داشتم اما با یک سری مشکلات جدی بر خوردم. مثل فریز شدن ناگهانی سیستم و مشکلات گرافیکی...
حتی نسخه های 13.10 و 14.04 و اوبونتو سرور 14.04 رو هم تست کردم اما مشکل همچنان پابرجا بود و هیچکس حتی تو اسک اوبونتو هم نتونست مشکلم رو حل کنه.

تا اینکه بعد از انتشار اوبونتو 15.10 تصمیم یه تست دوباره گرفتم و این بار کوبونتو رو برای تست انتخاب کردم. حالا مشکل از هز چیزی که بود فعلا مشکل فیریز شدن حل شده شکر خدا اما یکسری مشکلات دیگه وجود داره. امیدوارم دوستان بتونند با کمک هاشون این مشکلات رو برطرف کنند.

1.اینتر اصلی صفحه کلید پس از هر بار لاگین از کار میفته.
2.میانبر Super + Space فقط از انگلیسی به فارسی سویچ میکنه و برعکس عمل نمیکنه در حالی که تو تنظیمات Switch to another layout این میانبر رو انتخاب کردم.
3.وقتی Layout صفحه کلید رو تغییر میدم سیستم تا حدود 5 دقیقه بسیار کند میشه... حتی ثانیه شمار هم 10 15 تایی میپره

* مشکلات یک و دو با کد setxkbmap -model pc104 -layout us,ir  -option grp:ctrl_alt_toggle از استاد جادی حل میشه ولی پس از هر بار لاگین کردن باید این کد رو بزنم. + این کد رو تو استارت آپ گذاشتم اما با اینکه بعد از لاگین سیستم کند میشه مثل وقتی که تنظیمات کیبورد رو تغییر میدم اما باز هم کار نمیکنه و باید دستی تو ترمینال این کد رو بزنم تا عمل کنه.
پیشاپیش سپاسگذارم [گل]
« آخرین ویرایش: 10 دی 1394، 09:57 ق‌ظ توسط امیر حسین کریمی »

آفلاین امیر حسین کریمی

• Jr. Member
  • *
  • Silence like Ocean
پاسخ : مشکلات پس از نصب کوبونتو 15.10
« پاسخ #1 : 08 دی 1394، 12:47 ب‌ظ »
دوستان کسی نظری نداره؟

آفلاین امیر حسین کریمی

• Jr. Member
  • *
  • Silence like Ocean
« پاسخ #2 : 09 دی 1394، 09:15 ب‌ظ »
سکووووووووت سر شار از سخنان ناگفته......

دوستان یه کمکی کنید لطفا...

جدیدا اوبونتو موقع لود خیلییی کند شده و حتی برخی قابلیت های گرافکیش مثل شفافیت و شیشه ای بودنش غیر فعال شده.

آفلاین Geek

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1116
  • The answer to life the universe and everything: 42
« پاسخ #3 : 09 دی 1394، 09:21 ب‌ظ »
کارت گرافیکت چیه؟

آفلاین امیر حسین کریمی

• Jr. Member
  • *
  • Silence like Ocean
« پاسخ #4 : 10 دی 1394، 09:55 ق‌ظ »
سلام. تشکر بابت پاسختون

*-display
       description: VGA compatible controller
       product: GT215 [GeForce GT 240]
       vendor: NVIDIA Corporation
       physical id: 0
       bus info: pci@0000:01:00.0
       version: a2
       width: 64 bits
       clock: 33MHz
       capabilities: pm msi pciexpress vga_controller bus_master cap_list rom
       configuration: driver=nvidia latency=0
       resources: irq:30 memory:fd000000-fdffffff memory:d0000000-dfffffff memory:ce000000-cfffffff ioport:dc00(size=128) memory:fea80000-feafffff

هم از درایور پیشنهادی اوبونتو که NVIDIA binary driver - Version 340.96 from nvidia-340 و همینطور همین درایور نسخه Update و حتی X.Org X server - nouveau display driver from xserver-xorg-video-noveau رو تست کردم.

فعلا مشکل فریز شدن حل شده و تا حالا فریز نشده. اما مشکل کیبورد همچنان پابرجاست. یعنی هر بار که لاگین میکنم باید با دستور setxkbmap -model pc109 -layout us,ir  -option grp:ctrl_alt_toggle Layout کیبورد رو تغییر بدم تا اینتر اصلی و میانبر برای تغییر زبان کار کنه. اگه از تنظیمات این کار رو انجام بدم سیستم تا 4 یا 5 دقیقه فوق العاده کند میشه.

آفلاین Geek

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1116
  • The answer to life the universe and everything: 42
« پاسخ #5 : 10 دی 1394، 11:50 ق‌ظ »
ببین اینی که دارم میگم جواب اصلی نیست و یه جور ماست‌مالی کردن به حساب میاد:
شما توی دش تایپ کن startup applications و برنامه رو باز کن، روی add کلید کن و توی فیلد اول یه اسم دلخواه بذار و توی فیلد command همون دستوری رو که همیشه اول کار تو ترمینال میزنی بنویس و add رو بزن. حالا لااقل مجبور نیستی دستی این کار رو کنی.

آفلاین امیر حسین کریمی

• Jr. Member
  • *
  • Silence like Ocean
« پاسخ #6 : 10 دی 1394، 12:01 ب‌ظ »
دقیقا همین کارو کردم. یه اسکریپت ساختم و اون کد رو داخلش گذاشتم. ولی با اینکه کد کار نمیکرد و کیبرد درست نمیشد اما موقع لاگین سیستم چند دقیقه کند میشد. بعد دوباره اونو از استارت اپ برداشتم دیدم موقع لاگین دیگه کند نمیشه.
« آخرین ویرایش: 22 دی 1394، 12:29 ب‌ظ توسط امیر حسین کریمی »

آفلاین alireza.crs

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 491
« پاسخ #7 : 11 دی 1394، 12:01 ق‌ظ »
سلام. تشکر بابت پاسختون

*-display
       description: VGA compatible controller
       product: GT215 [GeForce GT 240]
       vendor: NVIDIA Corporation
       physical id: 0
       bus info: pci@0000:01:00.0
       version: a2
       width: 64 bits
       clock: 33MHz
       capabilities: pm msi pciexpress vga_controller bus_master cap_list rom
       configuration: driver=nvidia latency=0
       resources: irq:30 memory:fd000000-fdffffff memory:d0000000-dfffffff memory:ce000000-cfffffff ioport:dc00(size=128) memory:fea80000-feafffff

هم از درایور پیشنهادی اوبونتو که NVIDIA binary driver - Version 340.96 from nvidia-340 و همینطور همین درایور نسخه Update و حتی X.Org X server - nouveau display driver from xserver-xorg-video-noveau رو تست کردم.

فعلا مشکل فریز شدن حل شده و تا حالا فریز نشده. اما مشکل کیبورد همچنان پابرجاست. یعنی هر بار که لاگین میکنم باید با دستور setxkbmap -model pc109 -layout us,ir  -option grp:ctrl_alt_toggle Layout کیبورد رو تغییر بدم تا اینتر اصلی و میانبر برای تغییر زبان کار کنه. اگه از تنظیمات این کار رو انجام بدم سیستم تا 4 یا 5 دقیقه فوق العاده کند میشه.
کلا kde و البته کوبونتو جدید ناپایداره.برای منم مشکلات گرافیکی داشت و کیبورد درست و حسابی عمل نمیکرد.
کارت گرافیکمم از مال تو ضعیف تره(gt220).البته تو ارچ مشکلات کمتری داشتم.فکر کنم کلا مشکل از کوبونتو هستش
پیشنهاد میکنم صبر کنید کوبونتو پایدار جدید بیاد ویا از اوبونتو و یا یه توزیع دیگه استفاده کنید.
برای من که تاحالا پایدار ترین توزیع برای کامپیوترم اوبونتو بوده

آفلاین امیر حسین کریمی

• Jr. Member
  • *
  • Silence like Ocean
« پاسخ #8 : 22 دی 1394، 12:40 ب‌ظ »
سلامی دوباره...
 در دوران دیرین دیرین فریز شدن اوبونتو رواج داشت... ](*,) ](*,) ](*,)
عاقا باز این فریزر سرو کلش پیدا شد ](*,) ](*,)

نمیشه لاگی چیزی رو چک کرد تا فهمید مشکل از کجا هست و اون مشکل رو برطرف کرد؟
من Ksystemlog رو چک کردم اما چیزی پیدا نکردم...
نمیشه رو Debug Mode یا همچین چیزی گذاشت که وقتی یه مشکلی برخورد گزارش بده؟

دیگه کلافه شدم.

آفلاین saeed ameri

• Full Member
  • *
  • ارسال: 102
« پاسخ #9 : 23 دی 1394، 12:53 ق‌ظ »
این مشکل فریز شدن فک میکنم باگ kde باشه منم هیچوقت راه حلی واسش پیدا نکردم چه توی توزیع های مخلتف کوبونتو و چه توی آرچ.kde4 و plasma هردو این مشکلو برای من دارن.
Arch+Gnome

آفلاین امیر حسین کریمی

• Jr. Member
  • *
  • Silence like Ocean
« پاسخ #10 : 23 دی 1394، 08:13 ب‌ظ »
این مشکل فریز شدن فک میکنم باگ kde باشه منم هیچوقت راه حلی واسش پیدا نکردم چه توی توزیع های مخلتف کوبونتو و چه توی آرچ.kde4 و plasma هردو این مشکلو برای من دارن.

سلام. ممنون از پاسختون. بنده تو پست اول هم ذکر کردم که از اوبونتو 13.10 اورجینال که با دسکتاپ یونیتی هست این مشکل رو دارم. و حتی تو 14.04 هم همینطور. البته به احتمال خیلی قوی مشکل از درایور کارت گرافیک هست. چون تو این چند هفته که درایور رو از X.org X server به Nvidia binary - recomend تغییر داده بودم مشکلی نداشتم و فریز نمیشد اما چند روز پیش که تو استارت آپ سیستم مشکل داشتم و پکیج ها رو با Advanced recovery mode ترمیم کردم این تنظیمات درایور ریست شد و باز برگشت به همون X.org x server حالا فعلا که دوباره گذاشتم رو Nvidia binary - recomend مشکلی پیش نیومده. و خدا کنه ویش نیاد. بازم ممنون

« آخرین ویرایش: 23 دی 1394، 08:20 ب‌ظ توسط امیر حسین کریمی »