انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: یک سوال اساسی در مورد توزیع لینوکس و نسخه پایدار kde  (دفعات بازدید: 2170 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Thinker's designer - محمدمهدی محمدی

• Full Member
  • *
  • ارسال: 194
  • من معتقدم که...
یه چند وقتیه تو فکرم که دیگه کلا از ویندوز به لینوکس مهاجرت کنم ولی چون در کف اینترنت پرسرعتم و در کل ندارمش ، در این موندم که چگونه مهاجرت کنم؟!. خوب دیسک های تکمیلی بحمدالله موجوده. ولی یه مشکل اینجاست.
مشکل اینه که انگار کوبونتو 9.10 با بنده همخونی نداره و هی باگ تحویلم میده و درکل قشنگ و فشنگی ازش نمی تونم کار بگیرم. از طرفی هم شنیدم و هم تا حدودی دیدم که کوبونتو 9.10 ، stable نیست. حالا من می خوام برم سراغ یک نسخه از لینوکس که دارای آخرین نسخه پایدار kde باشه و هم از خانواده اوبونتو نباشه؟

شنیدم که مندریوا خوبه ، زوزه هم خوبه و دیسکهای تکمیلیشون هم موجوده. پیشنهاد شما به بنده چیه که کدوم توزیع لینوکس رو که روش آخرین نسخه پایدار kde نصب باشه یا بتونم روش نصب کنم و جینگولک بازی های سه بعدی هم داشته باشه ، را انتخاب کنم. البته ورژن نسخش هم بگید.

با تشکر
سال نوتون هم پیش و پس مبارک باشه  ;D
« آخرین ویرایش: 19 اسفند 1388، 02:55 ق‌ظ توسط Thinker »
اگر با هم باشیم ، بیشتر یاد می گیریم و هم بیشتر بدست می آوریم.
آزادی همین را از ما می خواهد.

شماره تماس: 09356235358

گروه کاربران نرم افزار آزاد

آفلاین Freeman

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2310
    • KDE Software Compilation
سلام دوباره به کل انجمن  :) و همچنین شما دوست خوب

اگه بین مندریوا و اوپن سوزه هست خب اوپن سوزه رو پیشنهاد میکنم الان غیر از کوبونتو فعلی ( نه نسخه بعدی چون ممکنه 10.4 بدلایلی جالب در بیاد ) تقریبا تمام توزیعها حتی فدورا که تلاش گسترده ای رو گنوم داره دارای کی دی ای عالی هستن به عبارتی وقتی بیس خوب باشه میز کار بقیه هم خوبه و خانواده اوبونتو یه استثنا هستش !

اوپن سوزه کی دی ای عالی تحویل میده مستنداتشم خیلی منظم و خوبه ساپورت فارسیشم که هستن دیسک تکمیلی هم داره مندریوا هم اخرین نسخش جالبه ولی طبیعتا پشتیبانی گسترده ای مثل اوپن سوزه همراهتون نیست

ولی شما اپدیت تا الان میخواهید !!! که چنین دیسک تکمیلی رو فقط یه دوستی که خودش نصب داشته باشه میتونه براتون بسازه اونی که برای فروشه اپدیتش تا زمان انتشار خودشه نه الان و طبیعتا نه اخرین نسخه کی دی ای

پس علی الحساب باید یه توزیع انتخاب کنین با قابلیت نصب مستقیما افلاین پکیجها که فقط لیست مخازنشو اپدیت کنین و لیست دانلود بده که کافی نت بگیرین بیارین بریزن توش پکیجها رو و نصب کنید توزیعهای مبتنی بر دبیان و ارچ لینوکس این قابلیت رومیدن توزیعهای دیگه هم باید جایی با اینترنت پر سرعت خوده توزیع نصب و اپدیتها توش اعمال بشه و سپس منتقل بشه مثه اوپن سوزه و یا فدورا در ضمن فدورا یه فناوری زیبا داره بنام PRESTO که حجم اپدیت رو شدیدا میاره پایین برای دیال اپ جالبه و همچنین توزیع دیگه مناسب دیال اپ سابایون هستش که خیلی موارد رو پیشفرض نصب داره البته احتمال داره با پکیج منجرش با اون اوضاع اینترنت درگیر بشین  ;D  اپدیت اونم برای اینکه اخری ها رو میخواین مشگله براتون

پس شد تا حالا توزیعهای با نصب افلاین مثل دبیان بیس و ارچ بیس و توزیعهای بی این قابلیت ولی دارای قابلیت انتقال پکیج از یه سیستم دیگه که میشه همون دو گروه اول به اضافه اوپن سوزه و فدورا مزیت سوزه سفارشی کردن بیشتر میز کاره که جالبه و مزیت فدورا اپدیت های خیلی کم حجمشه

حالا کمی غربال میکنیم ارچ بیس و اون محصول تا حدی جنجالی در حال ساخت بنام چاکرا بشدت به روزن در حد ساعت و دقیقه در نتیجه همش اپدیت میاد براش پس ممکنه اذیت بشی البته میتونید اپدیت نکنید و هر از چند گاهی اپدیتش کنید ازادید  ;) اگه بخواهیم بازم انتخابو کوچکتر کنیم برای اینکه نصب و پیکر بندی اولیه ارچ برای یه اغازگر اصلا توصیه نمیشه میمونه چاکرا که اونم هنوز ساخته نشده !! و نصابش همچنان در حال تهیه و تکمیله

حالا موند دبیان بیس مثل کوبونتو و یا اوپن سوزه و یا فدورا کی دی ای اگه دوستی در نزدیکی دارید اوپن سوزه یا فدورا و اگه ندارید همچنان کوبونتو گزینه مناسبه

گزینه های دیگه ای هم میشه ببینید مثل سیدوکس ولی بازم کوبونتو به خاطر منابع بزرگ لانچ پد ارجحیت داره البته پیشنهاد میکنم فعلا وقتتون رو صرف یاد گیری بیشتر کنین تا نسخه 10.4 اون بیاد چون دارن رو یه انتشار پایدار با پشتیبانی بلند مدت کار میکنن ممکنه چیز جالبی بشه  :)

اینم زمان انتشار نسخه بعدی اون سه توزیع !

2010-04-29 Kubuntu 10.04

2010-07-15 openSUSE 11.3

2010-05-11 Fedora 13

پاینده باشید
« آخرین ویرایش: 19 اسفند 1388، 03:44 ق‌ظ توسط Freeman »

• Full Member
  • *
  • من معتقدم که...
باعث زحمتت شد جناب freeman جان.

فقط یه موضوع اینجا باقی می مونه اونم اینه که من از یکی از اعضای این سایت ، در تماسی که باهاش داشتم گقت که kde 4 هنوز stable نیستش و تا سالم شدن کلی راه تا مقصد مقصود داره. اون عضو محترم به من گفت که اگه بخوام روی محیط kde ای کارکنم که stable باشه بهتر است تا از kde 3.5 استفاده کنم تا اینکه مشکلات ورژن های بالاتر kde حل بشه و بعد به اون ورژن های بالایی کوچ کنم.

آیا حرف این عضو که یکی از اعضای مهم سایت هستش (البته نام کاربریش رو نمی دونم ولی اسمش رو می دونم - به دلایلی مثل اینکه شاید خوششان نیاید که اسمشان اسم برده بشه ، از نام بردشان معذورم) درست هست و یا یک نظر شخصصی ای بیش نیست؟ البته شاید هر کسی دارای نظر شخصی ای باشد که نظر اشخاص دیگر را پوشش یا کاملا رد کند.

با وجود همه گفته ها اگه برای امتحان هم که شده open suse 11.2 رو امتحان کنم که بد نیست؟
« آخرین ویرایش: 19 اسفند 1388، 07:30 ق‌ظ توسط Thinker »

آفلاین Freeman

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2310
    • KDE Software Compilation
باعث زحمتت شد جناب freeman جان.

فقط یه موضوع اینجا باقی می مونه اونم اینه که من از یکی از اعضای این سایت ، در تماسی که باهاش داشتم گقت که kde 4 هنوز stable نیستش و تا سالم شدن کلی راه تا مقصد مقصود داره. اون عضو محترم به من گفت که اگه بخوام روی محیط kde ای کارکنم که stable باشه بهتر است تا از kde 3.5 استفاده کنم تا اینکه مشکلات ورژن های بالاتر kde حل بشه و بعد به اون ورژن های بالایی کوچ کنم.

آیا حرف این عضو که یکی از اعضای مهم سایت هستش (البته نام کاربریش رو نمی دونم ولی اسمش رو می دونم - به دلایلی مثل اینکه شاید خوششان نیاید که اسمشان اسم برده بشه ، از نام بردشان معذورم) درست هست و یا یک نظر شخصصی ای بیش نیست؟ البته شاید هر کسی دارای نظر شخصی ای باشد که نظر اشخاص دیگر را پوشش یا کاملا رد کند.

با وجود همه گفته ها اگه برای امتحان هم که شده open suse 11.2 رو امتحان کنم که بد نیست؟

سلام خب اون عضو سایت احتمالا در گذر زمان فریز شده و اپدیت نشده ذهنش !  :) اون اطلاعات مربوط به دوران ساخت اولیه کی دی ای 4 هست که ماله مدتها پیشه امروزه مجموعه KDE SC 4.4.1 هستش که بسیار هم پایداره و بله اوپن سوزه اگه میتونی اپدیتش کنی خوبه و دقت کن نسخه دی وی دی باشه برای تو بیشتر از خوده توزیع اینترنت مهمه باث به فکر چند صد مگ اپدیت باشی

موفق باشی

• Full Member
  • *
  • من معتقدم که...
خب به حمدالله مشکل حل شد.

البته اینو به گم که اون عضو سایت از طرفداران سرسخت گنوم هستش ، و فکر کنم که گفتش هم به همین دلیله.

در هر صورت مشکل حل شد.

با تشکر

آفلاین مهدی پیشگوی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3100
  • لينوكس يعني آزادي ، امنيت
من هم kde کار هستم نسخه جدید رو هم دارم . هنوز به اون صورت پایدار نشده نه .