انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: حل دائمی مشکل زیرنویس فارسی با اسکریپت My Mplayer  (دفعات بازدید: 5233 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین علیرضاامیرصمیمی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 2489
  • Arch Linux + KDE
    • وبسایت شخصی من
مشکل زیرنویس فارسی یکی از مشکلاتی هست که معمولا با عوض کردن تنظیمات برنامه پخش کننده فایل یا عوض کردن encoding زیر نویس حل میشه . ولی شخصا از این که هر بار بخوام encoding زیرنویس رو تنظیم کنم یا اینکه تنظیمات عوض کنم یا ... کلافه شدم! یه اسکریپت نوشتم برای Mplayer که خودش encoding زیرنویس رو تشخیص بده و پخش کنه و دردسر درست نکنه! :)

شیوه نصب و توضیحات رو روی وبلاگ گذاشتم

http://amirsamimi.mihanblog.com/post/40

« آخرین ویرایش: 03 دی 1394، 03:25 ب‌ظ توسط علیرضاامیرصمیمی »

آفلاین amooali

• Full Member
  • *
  • ارسال: 235
سلام
ممنون دوست عزیز
خواستن برخاستن است.
ubuntu 18.04 lts

آفلاین alireza.crs

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 491
چرا MPlayer ؟ چرا mpv نه؟ جدیدتر و بهتر از mplayer هستش و شدیدا این اسکریپت رو روش میخوم!

آفلاین علیرضاامیرصمیمی

• ناظر انجمن
  • *
  • Arch Linux + KDE
    • وبسایت شخصی من
چرا MPlayer ؟ چرا mpv نه؟ جدیدتر و بهتر از mplayer هستش و شدیدا این اسکریپت رو روش میخوم!
من تا حالا با اون کار نکردم و همیشه از mplayer برای فیلم استفاده کردم.چون اصلا برای فیلم و سریال اصلا نیازی به GUI نداری و کارها رو معمولا با کیبرد انجام میدی
 برای mpv فورکش کن :)

آفلاین alireza.crs

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 491
من تا حالا با اون کار نکردم و همیشه از mplayer برای فیلم استفاده کردم.چون اصلا برای فیلم و سریال اصلا نیازی به GUI نداری و کارها رو معمولا با کیبرد انجام میدی
خود mpv از mplayer 2 مشتق شده.فوق العادس.بهتره یه بار امتحانش کنی

آفلاین afrod

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1526
در Mپلیر چطوری زیرنویس رو delay+ و delay- کنیم ???

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3504
  • علی (ع): زَكَاةُ الْعِلْمِ نَشْرُه
در Mپلیر چطوری زیرنویس رو delay+ و delay- کنیم ???
zx
نرم افزار، یک ابزاره. برای رسیدن به هدف ازش استفاده کنید. نرم افزار هدف شما نیست :) - آزادی، بزرگ‌ترین دروغ بشریت

آفلاین 藤沼

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 414
GUI نداره. مزیت اصلی اون فقط OSD و پیکربندی ساده‌تره. من مدتی استفاده می‌کردم ولی بعداً دیدم برای من با mplayer فرقی نمی‌کنه برای همین دوباره برگشتم.

آفلاین afrod

• High Hero Member
  • *
« آخرین ویرایش: 12 بهمن 1394، 01:29 ق‌ظ توسط afrod »

آفلاین 藤沼

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 414
یعنی چی؟چکار می کنه؟

نقل‌قول از: whatis.techtarget.com

An on-screen display (OSD) is a control panel on a computer monitor or television screen that allows you to select viewing options and/or adjust components of the display, such as brightness, contrast, and horizontal and vertical positioning.

نقل‌قول از: en.wikipedia.org

An on-screen display (abbreviated OSD) is an image superimposed on a screen picture, commonly used by modern television sets, VCRs, and DVD players to display information such as volume, channel, and time.

آفلاین afrod

• High Hero Member
  • *
خوب بد زشت؟ عکس پیوست رو میگم.
این osd چرا ویژگی حساب بشه؟ بقیه در حالت فول اسکرین همینطوری میشن.

اسکریپت اگر"ي" رو با "ی" جایگزین کنه خیلی خوب میشه.
« آخرین ویرایش: 12 بهمن 1394، 05:36 ب‌ظ توسط afrod »

آفلاین علیرضاامیرصمیمی

• ناظر انجمن
  • *
  • Arch Linux + KDE
    • وبسایت شخصی من
مربوط به سریال homeland هست :-)

آفلاین ava

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1330
mplayer خداس حتی تو ویندوز kmplayer هم همچین کیفیتی رو نمیده(تبلیغات هم نداره توش!) که این پلیر داره . فوق العاده نمایش میده
من تا حالا با این پلیر مشکل زیر نویس نداشتم فقط از تنظیمات خود برنامه میرفتم فونت رو تغیر میدادم (یادم نیست کدم یکی از این فونت های عربی ویندوز فکر کنم) و تمام زیر نویس ها بدون مشکل میشد .
صدای پلیس : هاپ هاپ

آفلاین بهروز رمضانی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1111
  • Kakashi Hatake
    • ابونتو نیوز
GUI نداره. مزیت اصلی اون فقط OSD و پیکربندی ساده‌تره. من مدتی استفاده می‌کردم ولی بعداً دیدم برای من با mplayer فرقی نمی‌کنه برای همین دوباره برگشتم.
البته mpv از VA-API به صورت توکار پشتیبانی میکنه و mplayer خیر.این خودش میتونه مزیت مهمی بشمار بیاد
در یادگیری و استفاده از خط فرمان کوشا باشید چرا که رستگاری شما در آن است.

آفلاین علیرضاامیرصمیمی

• ناظر انجمن
  • *
  • Arch Linux + KDE
    • وبسایت شخصی من
mplayer خداس حتی تو ویندوز kmplayer هم همچین کیفیتی رو نمیده(تبلیغات هم نداره توش!) که این پلیر داره . فوق العاده نمایش میده
من تا حالا با این پلیر مشکل زیر نویس نداشتم فقط از تنظیمات خود برنامه میرفتم فونت رو تغیر میدادم (یادم نیست کدم یکی از این فونت های عربی ویندوز فکر کنم) و تمام زیر نویس ها بدون مشکل میشد .
این اسکریپت خودش تنظیمش میکنه و دیگه نیازی به تنظیم نیست :)