انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: سوال راجع به پایتون  (دفعات بازدید: 4381 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین koosha

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 734
پاسخ : سوال راجع به پایتون
« پاسخ #15 : 30 بهمن 1394، 12:59 ب‌ظ »
یک ساعت کتاب بخونم :) درسته تو یک ویدیو خیلی راحت تر میشه مفاهیم رو فهمید اما کتاب حرف های بیشتری برای گفتن داره .
اینجا همه حق نظر دادن دارند ؛ پس کار زشتی نیست . مثلا اگه یکی راهنمایی اشتباهی بکنه من و بقیه حق داریم که معترض بشیم .
GNU/Linux
Debian8
I3 WM

آفلاین فاروق

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 992
  • <شعار>این یک شعار است</شعار>
    • تارنمای فاروق
« پاسخ #16 : 30 بهمن 1394، 01:55 ب‌ظ »
با ویدئو راحت تر میتونیم قضیه رو بگیریم ولی در عوض اطلاعات کمتری رو به ما میده.
کتاب شاید یخورده حوصله بیشتری نیاز داشته باشه واسه خوندن اما اطلاعات خیلی بیشتری رو میتونه برسونه
نهایتا واسه یک تازه کار و تقریبا صفر کیلومتر ویدئو
بهتره
+ اینا نظرات شخصی خودم بود شاید درست باشن شاید اشتباه
http://pcworms.blog.ir
بعد از بررسی پست های قدیمیم، فکر میکنم یک عذرخواهی بدهکارم! معذرت میخوام و اگر اشتباه کردم مستقیم و روشن راهنمایی کنید تا تکرار نکنم.
کانال IRC

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4870
  • masoft قدیم
« پاسخ #17 : 30 بهمن 1394، 05:23 ب‌ظ »
عموما برای یادگیری موضوعی مثل برنامه‌نویسی کتاب مناسب‌تره، ولی خب اگر کسی توانایی ارتباط برقرار کردن با کتاب رو نداشته باشه، می‌تونه از فیلم‌های آموزشی استفاده بکنه. ولی خب پیشنهاد من اینه که روی این توانایی کار بکنه و سعی بکنه با کتاب پیش بره، چون در انتها هم زمان کمتری برای یادگیری نیاز خواهد داشت و هم اینکه تمامی مراجع اصلی علوم کامپیوتر کتاب‌ها هستند و شما مثلا نمی‌تونید فیلم کتاب The art of computer programming رو پیدا کنید!

آفلاین irangigsmaster

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 43
    • برنامه نویسی متن باز و چند سکویی
« پاسخ #18 : 10 اسفند 1394، 04:47 ب‌ظ »
با احترام به نظر دوستان

اکثر کتاب های سطح بالای پایتون برای نسخه 2.7 نوشته شده اند . این مووضع اتفاقی نیست . این نسخه از پایتون در دوران طلایی پایتون ایجاد شده است و نسخه 3 به بعد صرفا برای تکمیل این دوره است . اکثر نرم افزار های مهم برای طراحی وب بازی و اپلیکیشن هم با این نسخه سازگارتر هستند. اکثر کتابخانه های گرافیکی هم بیشتر با این نسخه سازگاری دارند. ضمنا از همه مهم تر پایتون 2.7 پایتون پیش فرض ترمینال لینوکس است که این کار شما را در نوشتن برنامه توسط هر ویراستار ساده تا محیط های هوشمندی چون PyCharm ساده تر می کند.

برای دریافت بهترین کتاب های می توانید دانلود را از لینک زیر انجام بدهید البته برای شروع من کتاب Python Power Comprehensive way را کاملا توصیه می کنم . توسط این کتاب می توانید هر کاری دلتان می خواهد با پایتون در لینوکس انجام بدهید .

-- ویرایش توسط ناظر --
« آخرین ویرایش: 10 اسفند 1394، 05:58 ب‌ظ توسط nixoeen »

آفلاین Nelliel

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2151
  • Nelliel Tu Odelschwanck
« پاسخ #19 : 10 اسفند 1394، 04:59 ب‌ظ »
من خودم ویدیو را بیشتر دوست دارم و با اون بیشتر یاد می‌گیرم دوستان اگه لینک خوب از یه مجموعه دارن اینجا برام بفرستند :-)
طرفدار انیمه و مانگا - کاربر آرچ لینوکس

آفلاین فاروق

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 992
  • <شعار>این یک شعار است</شعار>
    • تارنمای فاروق
« پاسخ #20 : 10 اسفند 1394، 09:59 ب‌ظ »
واسه شروع یکی اون کتابی که داخل وبلاگ قبلیم گذاشتم خوبه و یکی هم کتاب سایت ‏tutorialspoint
http://pcworms.blog.ir
بعد از بررسی پست های قدیمیم، فکر میکنم یک عذرخواهی بدهکارم! معذرت میخوام و اگر اشتباه کردم مستقیم و روشن راهنمایی کنید تا تکرار نکنم.
کانال IRC