انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: مشکل در استارت آپ)حل شد(  (دفعات بازدید: 1674 بار)

0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین er

• Newbie
  • *
  • ارسال: 4
مشکل در استارت آپ)حل شد(
« : 17 خرداد 1389، 02:07 ب‌ظ »
سلام
من یک نت بوک کامپک مینی 110 دارم
اوبونتو نت بوک رمیکس روش نصب کردم. به صورت دوال بوت در کنار ویندوز، حالا اول که اوبونتو را انتخاب میکنم گاهی بالا میاد و گاهی بالا نمیاد. یعنی صفحه سیاهی میاد که یک کرسر فقط توش چشمک میزنه، گاهی بعد از این صفحه اوبونتو بالا میاد و گاهی بالا نمیاد و همون صفحه سیاه باقی میمونه و من باید نت بوک رو از برق بکشم تا دوباره روشنش کنم لطفا منو راهنمایی کنین گذشته از اون وایر لس هم کار نمیکنه چی کار کرنم باز؟ ](*,)
« آخرین ویرایش: 18 خرداد 1389، 09:21 ب‌ظ توسط er »

آفلاین heresh

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 968
پاسخ به: مشکل در استارت آپ
« پاسخ #1 : 17 خرداد 1389، 04:18 ب‌ظ »
سلام
کارت گرافیکیت چیه؟

آفلاین er

• Newbie
  • *
« پاسخ #2 : 17 خرداد 1389، 06:00 ب‌ظ »
 intel express945 chipest family
اینو نوشته ولی فکر نکنم که به کارت گرافیکی ربط داشته باشه ، آخه هیچ دکمه ای هم در این حالت کار نمیکنه

آفلاین heresh

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 968
« پاسخ #3 : 17 خرداد 1389، 06:15 ب‌ظ »
اینجا تو قسمت Bootup/Plymouth نوشته تو بعضی کارت گارفیکی‌ها همین مشکل پیش میاد که یه باگه و برای حلش طبق دستورات پایین می‌تونی عمل کنی. یه امتحانش کن شاید مشکل تو هم حل شد:
این دستور رو تو ترمینال بزن:
gksu gedit /etc/initramfs-tools/conf.d/splashاین تنظیم رو اضافه کن FRAMEBUFFER=y بعد فایل رو ذخیره کن. دستور پایین رو بزن:
sudo update-initramfs -u

آفلاین er

• Newbie
  • *
« پاسخ #4 : 18 خرداد 1389، 01:46 ب‌ظ »
فکر میکنم مشکلم حل شد. من این مشکل با فروم اصلی اوبونتو در میون گذاشتم و بهم یکی جواب داد که مشکل از درایور وایرلسمه که دو تا درایورد براش وجود داد و اوبونتو واسه بالا اومدن به همین علت مشکل پیدا میکنه رفتم مشکل وایرلس رو حل کردم به این طریق که یکی از درایور ها را پاک کردم و درایور اصلی رو دانلود و اینستال کردم حال هم مشکل وایرلسم حل شده و هم مشکل بوتم به نظرم حل شده است تا حالا که دیگه به اون مشکل بر نخوردم از راهنمایی های دوستان در اینجا هم خیلی ممنونم همین که آدم احساس کنه در مشکلاتش تنها نیست خودش کلیه. بالاخره شعار ابونتو اینه دیگه:هیچ کس تنها نیست ;D

آفلاین ellvllan

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 425
« پاسخ #5 : 18 خرداد 1389، 02:14 ب‌ظ »
این مشکل کارت وایر لس انگار همه گیره
توی چاکرا هم با همین درایور کارت وایرلس مشکل پیدا کرده بودم و سیستم آپدیت نمی شد