انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: مشکل در نصب متلب  (دفعات بازدید: 5321 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین omid.r

• Newbie
  • *
  • ارسال: 4
مشکل در نصب متلب
« : 20 آبان 1394، 02:42 ب‌ظ »
سلام
من ubuntu 15.04 دارم می خوام متلب نصب کنم خیلی برام واجبه توی ویندوز به صورت اکسترک دانلود کردم بعد از اکسترک در آوردم و به صورت یه فایل ایمیج در اومد اون فایل ایمیج رو توی یه پوشه به اسم متلب توی home ریختم توی ubuntu این دستورات رو توی ترمینال نوشتم
#cd/home/matlab
sh install
ولی نصب نشد اینو نوشت
sh :0: cant open install
میشه راهنماییم کنید نصب کنم
ممنون

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19722
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
پاسخ : مشکل در نصب متلب
« پاسخ #1 : 22 آبان 1394، 03:30 ب‌ظ »
نخست باید سوارش کنی، بعد بری داخلش و بعد install رو بزنی.
هرچند توصیه می‌شه به جای متلب از معادل‌های بسیار قوی‌ترش، یعنی R یا numpy استفاده کنی.
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین omid.r

• Newbie
  • *
  • ارسال: 4
« پاسخ #2 : 22 آبان 1394، 09:56 ب‌ظ »
یعنی چی .میشه بیشتر توضیح بدین.
من چیز زیادی از ubuntu نمیدونم اگه میشه دستوراتش رو بگین.
ممنون :D

آفلاین sajjad93

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 294
« پاسخ #3 : 30 آبان 1394، 11:40 ب‌ظ »
یعنی چی .میشه بیشتر توضیح بدین.
من چیز زیادی از ubuntu نمیدونم اگه میشه دستوراتش رو بگین.
ممنون :D
فایل ایمیج رو هرجا دوست داری بزار. روش دابل کلیک کن تا مونت بشه. بعد برو داخلش و آموزش نصب داره هر چی گفته انجام بده. خیلی آسونه نصابش دقیقا مثل ویندوز هستش فقط باید با ترمینال اجراش کنی ترجیحا با دستور sudo فکر کنم، البته شاید الان یکی بیاد بگه sudo رو نباید با برنامه گرافیکی استفاده کرد من که استفاده کردم چیزی نشد.  :D

آفلاین mahdira31

• Newbie
  • *
  • ارسال: 1
« پاسخ #4 : 19 آذر 1394، 09:29 ب‌ظ »
سلام
منم همین مشکل رو دارم
بعد از تلاش بسیار موفق شدم متلب رو برای لینوکس دانلود کنم
منتها توی نصب به مشکل برخوردم
فایل آموزش رو خوندم متنش اینه
-1.- extract everything from .rar and then from .iso. Make sure that everything can be read/written by anyone (permissions)
0.- replace 'install.jar' in [extracted_dir]/R2015b_glnxa64/java/jar with 'install.jar' from [extracted_dir]/patch/jar. Change its attributes to 'run as a program'
1.- Install the program (run [extracted_dir]/R2015b_glnxa64/install.sh from shell).
2. same as notes.txt
3.- same as notes.txt
4.- same as notes.txt
5.- Copy the patcher files into "/usr/local/MATLAB" or equivalent (it had to be WITHIN the installed directory -at least for me)
6.- same as notes.txt
7.- same as notes.txt
8.- (optional) use chmod -R 777 if_dir_is_in_/usr (for avoiding converting all your scripts to root owner -that is if you're running & saving matlab sudoed)
9.- (optional ubuntu) install matlab support from software center/synaptic for taking care icon/paths etc.

open matlab + Run >> version

ans =

8.6.0.267246 (R2015b)vv

قسمتی که میگه Change its attributes to 'run as a program
رو نمیفهمم چیه

از دوستان خواهش می کنم اگر کسی موفق شده متلب رو نصب کنه بگه چه جوری نصبش کرده
همچنین اگر کسی میتونه همین متن رو برام توضیح بده
درضمن اون قسمتی که نفهمیدم رو رد شدم و وقتی اینستال رو زدم بعد از چند مرحله میخواست در پوشه روت داخل لوکال یه پوشه درست کنه اما نمی تونست - خودم خواستم دستی درست کنم اما نشد !!!!
با تشکر

آفلاین ssmns

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 52
  • اسیر افکار فردی دیگر
    • اسیر افکار فردی دیگر
« پاسخ #5 : 04 بهمن 1394، 08:48 ب‌ظ »
سلام
منم همین مشکل رو دارم
-1.- extract everything from .rar and then from .iso. Make sure that everything can be read/written by anyone (permissions)
0.- replace 'install.jar' in [extracted_dir]/R2015b_glnxa64/java/jar with 'install.jar' from [extracted_dir]/patch/jar. Change its attributes to 'run as a program'
1.- Install the program (run [extracted_dir]/R2015b_glnxa64/install.sh from shell).
2. same as notes.txt
3.- same as notes.txt
4.- same as notes.txt
5.- Copy the patcher files into "/usr/local/MATLAB" or equivalent (it had to be WITHIN the installed directory -at least for me)
6.- same as notes.txt
7.- same as notes.txt
8.- (optional) use chmod -R 777 if_dir_is_in_/usr (for avoiding converting all your scripts to root owner -that is if you're running & saving matlab sudoed)
9.- (optional ubuntu) install matlab support from software center/synaptic for taking care icon/paths etc.

ans =

8.6.0.267246 (R2015b)vv

رو نمیفهمم چیه

درضمن اون قسمتی که نفهمیدم رو رد شدم و وقتی اینستال رو زدم بعد از چند مرحله میخواست در پوشه روت داخل لوکال یه پوشه درست کنه اما نمی تونست - خودم خواستم دستی درست کنم اما نشد !!!!
با تشکر

دوست عزیر فایل install.jar رو باید executable کنید در لینک زیر جواب رو پیدا می کنید . البته می تونید رو راست کلیک کنید برید توی تنظیماتش و انجا تیک  مربوطه رو بزنید. { باید با یوزر روت وارد بشین}
http://askubuntu.com/questions/484718/how-to-make-a-file-executable
در مورد فرایند نصب توضیحاتی که بالا هست کامله . اون جاهایی که هم ننوشته توی یه فایبل دیگه اومده.{توی پوشه کرک}
همه ی اینها رو باید با حالت روت انجام بدی و برای اینکه راحت تر بتونه بصورت گرافیکی با روت کار کنی می تونی ناتیلوس رو با sudo باز کنی. {برای جایگزین کردن فایل و حتی execute کردن فایل و یا کپی فایل های کرک و ...}
sudo nautilus
 با کار بالا راحتر می تونی کارهای گرافیکی رو انجام بدی هرچند مواظب باش صفحه ای که باز میشه دسترسی کامل به همه چیز داره.

آفلاین mojzaar

• Newbie
  • *
  • ارسال: 1
« پاسخ #6 : 19 فروردین 1395، 07:10 ب‌ظ »
سلام
منم همین مشکل رو دارم
2. same as notes.txt
3.- same as notes.txt
4.- same as notes.txt
6.- same as notes.txt
7.- same as notes.txt

ans =

8.6.0.267246 (R2015b)vv

رو نمیفهمم چیه

با تشکر

سلام آقا منظورش از اینکه همه فایل های رر رو اکسترکت کنیم یعنی فایل های رر داخل خود فایل ایزو رو هم اکسترک کنیم ؟ شما توسنتی نصب کنی؟ من نصب کردم ولی تولباکس رباتیکش کار نمی کنه مال شما کار می کنه ؟ تو محیط سیمولینک رباتیک سیستم برای شما فعال هست؟

آفلاین Farzaneh.rz44

• Full Member
  • *
  • ارسال: 109
« پاسخ #7 : 01 اردیبهشت 1395، 05:21 ب‌ظ »
سلام
من متلب رو روی ubuntu14.04 نصب کردم و سخت نبود!
توی فایلهایی که داری بگرد، یه فایل  install هست که اگه بازش کنی، خط اولش bin/bash نوشته، ینی فایل bash هستش.
توی ترمینال cd کن به همون دایرکتوری که این فایل هست و بعد با  دستور bash install (منظورم از install شکل صحیح اسم فایلته) اجراش کن.
بقیه ش گرافیکی انجام میشه.
بدون امضا!

آفلاین Farzaneh.rz44

• Full Member
  • *
  • ارسال: 109
« پاسخ #8 : 01 اردیبهشت 1395، 05:22 ب‌ظ »
الان نگاه کردم دیدم bin/sh نوشته اولش. کلا یه فایل بش باید پیدا کنی واسه install کردن  ;) :)
بدون امضا!