سلام
منم همین مشکل رو دارم
بعد از تلاش بسیار موفق شدم متلب رو برای لینوکس دانلود کنم
منتها توی نصب به مشکل برخوردم
فایل آموزش رو خوندم متنش اینه
-1.- extract everything from .rar and then from .iso. Make sure that everything can be read/written by anyone (permissions)
0.- replace 'install.jar' in [extracted_dir]/R2015b_glnxa64/java/jar with 'install.jar' from [extracted_dir]/patch/jar. Change its attributes to 'run as a program'
1.- Install the program (run [extracted_dir]/R2015b_glnxa64/install.sh from shell).
2. same as notes.txt
3.- same as notes.txt
4.- same as notes.txt
5.- Copy the patcher files into "/usr/local/MATLAB" or equivalent (it had to be WITHIN the installed directory -at least for me)
6.- same as notes.txt
7.- same as notes.txt
8.- (optional) use chmod -R 777 if_dir_is_in_/usr (for avoiding converting all your scripts to root owner -that is if you're running & saving matlab sudoed)
9.- (optional ubuntu) install matlab support from software center/synaptic for taking care icon/paths etc.
open matlab + Run >> version
ans =
8.6.0.267246 (R2015b)vv
قسمتی که میگه Change its attributes to 'run as a program
رو نمیفهمم چیه
از دوستان خواهش می کنم اگر کسی موفق شده متلب رو نصب کنه بگه چه جوری نصبش کرده
همچنین اگر کسی میتونه همین متن رو برام توضیح بده
درضمن اون قسمتی که نفهمیدم رو رد شدم و وقتی اینستال رو زدم بعد از چند مرحله میخواست در پوشه روت داخل لوکال یه پوشه درست کنه اما نمی تونست - خودم خواستم دستی درست کنم اما نشد !!!!
با تشکر
دوست عزیر فایل install.jar رو باید executable کنید در لینک زیر جواب رو پیدا می کنید . البته می تونید رو راست کلیک کنید برید توی تنظیماتش و انجا تیک مربوطه رو بزنید. { باید با یوزر روت وارد بشین}
http://askubuntu.com/questions/484718/how-to-make-a-file-executableدر مورد فرایند نصب توضیحاتی که بالا هست کامله . اون جاهایی که هم ننوشته توی یه فایبل دیگه اومده.{توی پوشه کرک}
همه ی اینها رو باید با حالت روت انجام بدی و برای اینکه راحت تر بتونه بصورت گرافیکی با روت کار کنی می تونی ناتیلوس رو با sudo باز کنی. {برای جایگزین کردن فایل و حتی execute کردن فایل و یا کپی فایل های کرک و ...}
sudo nautilus
با کار بالا راحتر می تونی کارهای گرافیکی رو انجام بدی هرچند مواظب باش صفحه ای که باز میشه دسترسی کامل به همه چیز داره.