انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: ]حل شد![ کس دیگه آواترش حذف شده؟  (دفعات بازدید: 2859 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین حسنک‌وزیر

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 92
  • جنگ صلحه - آزادی برده‌گیست - نادانی قدرت است
    • از لینوکس تا انیمه
]حل شد![ کس دیگه آواترش حذف شده؟
« : 29 فروردین 1389، 02:05 ق‌ظ »
سلام. من نمی‌دونم چرا ولی آواتار من حذف شده و دیگه هم نمیتونم هیچ آواتری اضافه کنم. با firefox و chromium امتحان کردم و نتیجه‌ای نداد.
آواتر سابق من لینک زیر بود:
http://imgur.com/tWfhc.jpg

کس دیگه‌ای این مشکل رو داره؟ اگر این اتفاق مشکل فنی نیست لطفا کسی که اقدام به حذف این آواتار کرده و من رو هم از داشتن آواتار محروم کرده اینجا توضیحی برای تصمیمش بده.
« آخرین ویرایش: 29 فروردین 1389، 05:47 ب‌ظ توسط حسنک‌وزیر »
وب‌نوشت من: http://hassanakevazir.wordpress.com/

اگر سرعت و دسترسی محدودی به اینترنت دارید و نیاز به کسی دارید که با اینترنت سرعت بالا به شما کمکی بکند با من از طریق پیغام خصوصی تماس بگیرید ( برای دریافت فایل‌های تحریمی، torrentها، تکه کردن فایل‌های پر حجم و ... )

آفلاین heresh

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 968
پاسخ به: کس دیگه آواترش حذف شده؟
« پاسخ #1 : 29 فروردین 1389، 08:58 ق‌ظ »
دوست عزیز مشکل فنی یا از فروم نیست. بعضی از مسئولین به این نتیجه رسیدن که درِ تمام سایت‌های اشتراک گذاری فایل رو تخته کنن. حالا از هر نوعی که می‌خواد باشه، حتی MP3!!!
آواتار خیلی‌ها پریده. باید یه هاست دیگه پیدا کنی. وقتی تو گوگل سرچ کردی ۵، ۶ صفحه اول رو رد کن تا وقتت تلف نشه ...
لینک هاست آواتار من تو تنظیمات پاک شده وگرنه بهت می‌گفتم (ولی هنوز آواتارم هست!  :))

آفلاین حسنک‌وزیر

• Jr. Member
  • *
    • از لینوکس تا انیمه
« پاسخ #2 : 29 فروردین 1389، 10:36 ق‌ظ »
نه آقا، سایت imgur.com مخصوص لینک دادن external هست. اصلا از آن گذشته من روی server شخصی خودم هم امتحان کردم و نشد.

اگر سرعت و دسترسی محدودی به اینترنت دارید و نیاز به کسی دارید که با اینترنت سرعت بالا به شما کمکی بکند با من از طریق پیغام خصوصی تماس بگیرید ( برای دریافت فایل‌های تحریمی، torrentها، تکه کردن فایل‌های پر حجم و ... )

آفلاین Mehdi

• ناظر ویژه انجمن
  • *
  • ارسال: 3284
    • هزاردستان
« پاسخ #3 : 29 فروردین 1389، 03:35 ب‌ظ »
میشه قالب theme که برای انجمن انتخاب کردید رو تغییر بدید و بعد دوباره سعی کنید آواتار برای خودتون بگذارید ببینید فرقی میکنه... ممنون
قالب پیش‌فرض انجمن رو انتخاب کنید.
Of one Essence is the human race,
Thusly has Creation put the Base;
One Limb impacted is sufficient,
For all Others to feel the Mace.
~Saadi (persian poet) -1258
Hezardastan | Free As in Freedom

آفلاین آی سهیل

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1013
  • سهیل هستم.
    • نیمِگــــــــــــــا
« پاسخ #4 : 29 فروردین 1389، 03:50 ب‌ظ »
یه پیشنهاد مثل من آواتارتونُ رو گوگل سایتس آپلود کنید .. خودتونُ راحت کنید :)
The open source Ubuntu desktop operating system powers millions of PCs and laptops around the world.

آفلاین heresh

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 968
« پاسخ #5 : 29 فروردین 1389، 05:28 ب‌ظ »
نه آقا، سایت imgur.com مخصوص لینک دادن external هست. اصلا از آن گذشته من روی server شخصی خودم هم امتحان کردم و نشد.
من رو لینکی که دادید کلیک کردم، میگه که:
سال نو بر ايرانيان مبارك باد

با استناد به قانون جرايم رايانه اي
دسترسي به تارنماي فراخوانده شده امكان پذير نمي باشد.

رسیدگی به اعتراضات: filter@dci.ir
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
نخودسیاه            نخودسیاه               نخودسیاه                  نخودسیاه               نخودسیاه                نخودسیاه
نخودسیاه            نخودسیاه               نخودسیاه                  نخودسیاه               نخودسیاه                نخودسیاه
« آخرین ویرایش: 29 فروردین 1389، 05:49 ب‌ظ توسط heresh »

آفلاین مهدی...

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 997
  • http://Mearaji.ir
    • وبلاگم
« پاسخ #6 : 29 فروردین 1389، 05:40 ب‌ظ »
سلام
دقیقا همینطوره. مشکل از فیله!! البته اینکه میگی رو سرور شخصی خودتون هم امتحان کردید رو نمیدونم اما احتمالا لینکی که برای آواتار دادید درست نبوده...

آفلاین حسنک‌وزیر

• Jr. Member
  • *
    • از لینوکس تا انیمه
« پاسخ #7 : 29 فروردین 1389، 05:44 ب‌ظ »
نقل‌قول
من رو لینکی که دادید کلیک کردم، میگه که:
باورم نمیشه که دیگه imgur هم «سال نو رو تبریک میگه»! ۱۰۰٪ دیگه همه مشکلات دنیا با حذف این سایت حل شد!

به علت نا معلومی از هر جایی که آپلود میکردم دفعه پیش نشد ولی اینبار شد. البته قبل از اون theme ام که همون اوبونتو پیش فرض بود رو به کوبونتو تغییر دادم و دوباره به اوبونتو برگردوندم حالا نمیدونم اصلا ربطی به قضیه داشته باشه یا که نه.

از همه دوستان بخاطر کمکشون ممنون!

ویرایش: من میرم برای عقلم یه جفت عینک بخرم ... الان متوجه شدم که تمام سرویسهایی رو که امتحان کردم فیله شده‌اند و برای همین کار نکردش. در سایت شخصی‌ام که آواتر رو گذاشتم بجای /var/www گذاشته بودم توی /var و www اش رو فراموش کرده بودم. از اونجایی که هیچ سایت دیگه کار نکرده بود دیگه لینک خودم رو امتحان نکردم... :oops:
« آخرین ویرایش: 29 فروردین 1389، 05:56 ب‌ظ توسط حسنک‌وزیر »