انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نظرسنجی

قرار دادن نرم افزارهای کپی رایت دار مانند محصولات ادوبی کاربری لینوکس را برای شما؟

بسیار راحت تر می کند!
راحت تر می کند!
ای بدک نیست!
خوب نیست!

نویسنده موضوع: نظر سنجی: با مخلوط متن باز و بسته موافقید؟  (دفعات بازدید: 24737 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین پیام ابراهیمی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1123
    • پلت ولگ
من نمی دونم چرا این بحث اینقدر کش پیدا کرده و طبیعتا باعث ناراحتی خیلیها شده. از نظر من استفاده از نرم افزار های کرک شده دزدیه و غیر قانونیه و باهاش مشکل دارم. حالا اگه کسی با این فکر مشکل نداره و از نظرش زرنگیه خوب بزاریم با طرز تفکر خودش زندگی کنه... به کسی که آسیبی نمی رسونه...

البته اگه نرم افزارهای کدبسته ای که نمونه ی کدبازشون خیلی عالی کار نمی کنن به لینوکس پورت بشن خوب من خوشحال می شم. اگه شرکت سازنده لطف کرد و مجانی داد که چه بهتر و اگه نداد خوب می خرمش اما کرکش نمی کنم چون کار اشتباهیه!

درضمن این رو اضافه کنم که کرک کننده ها عاشق چشم و ابروی ما نیستن که یه نرم افزار رو کرک کنن و بزارن برای استفاده ی ما... امکان نداره توی یک کرک تروجان یا نرم افزارهای جاسوسی وجود نداشته باشه! حالا اگه کسی می خواد کرک کنه خوب به خودش مربوطه... دیگه این همه بحث نداره که!
http://www.palatvalg.com اینم وبلاگ جدید منه...

آفلاین aref3d

• Full Member
  • *
  • ارسال: 239
من نمی دونم چرا این بحث اینقدر کش پیدا کرده و طبیعتا باعث ناراحتی خیلیها شده. از نظر من استفاده از نرم افزار های کرک شده دزدیه و غیر قانونیه و باهاش مشکل دارم. حالا اگه کسی با این فکر مشکل نداره و از نظرش زرنگیه خوب بزاریم با طرز تفکر خودش زندگی کنه... به کسی که آسیبی نمی رسونه...

البته اگه نرم افزارهای کدبسته ای که نمونه ی کدبازشون خیلی عالی کار نمی کنن به لینوکس پورت بشن خوب من خوشحال می شم. اگه شرکت سازنده لطف کرد و مجانی داد که چه بهتر و اگه نداد خوب می خرمش اما کرکش نمی کنم چون کار اشتباهیه!

درضمن این رو اضافه کنم که کرک کننده ها عاشق چشم و ابروی ما نیستن که یه نرم افزار رو کرک کنن و بزارن برای استفاده ی ما... امکان نداره توی یک کرک تروجان یا نرم افزارهای جاسوسی وجود نداشته باشه! حالا اگه کسی می خواد کرک کنه خوب به خودش مربوطه... دیگه این همه بحث نداره که!
کاملا موافقم

آفلاین پیام ابراهیمی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1123
    • پلت ولگ
اصلا یک پیشنهاد به جناب ریچارد:

فکر بدی نیست که مثلا روی لینوکس فوتوشاپ داشته باشی. کسی هم بدش نمیاد یه لینوکس نصب کنه که فوتوشاپ روش نصب باشه (برای نمونه عرض می کنم!). خوب شما می تونی یه توک پا تشریف ببرین شرکت ادوبی راضیشون کنین به اینکه باهاتون یه قرارداد ببندن که شما بتونین به صورت قانونی از فوتوشاپ روی لینوکستون استفاده کنین! حالا شاید برای شما نسخه ی لینوکسی هم زدن و از شر واین خلاص شدین! اینطوری می تونین لینوکستون رو به هر مبلغی که توافق می کنین بفروشین که مطمئنا بعضی خواهند خرید و در سودش شرکت ادوبی شریک می شه و هر دو رستگار میشین! البته فکر کنم نیاز به خیلی سرمایه ی اولیه داره اما شک ندارم که جبران میشه.

اگر شما می خواین این کار رو بکنین راهش مثلا اینه. نه اینکه از کرکش استفاده کنین. به هر حال همیشه که ما پشت درهای تجارت جهانی نمی مونیم. یک روز مجبوریم از اون در رد بشیم و برای رد شدن از این در باید به قوانین اون طرف در احترام بگذاریم... وگرنه شرکت ادوبی ازمون شکایت می کنه و ما باید مدتی رو آب خنک نوش جان کنیم یا مبلغ زیادی جریمه بدیم که طبیعتا دیگه رستگار هم نمی شیم!

پس فکر کنم دیگه بهتره همدیگه رو ناراحت نکنیم تا دوباره صلح و صفا و دوستی در انجمن موج بزنه!
http://www.palatvalg.com اینم وبلاگ جدید منه...

آفلاین امیرمهری

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1270
  • درورد بر اوبونتو
ببخشید به نظر شما وقتش نیست که این پست حداقل قفل بشه؟
خداحافظ وبلاگ نويسي

من كاربر حرفه اي لينوكس نيستم
فقط خوب جستجو ميكنم.

آفلاین Sajjad Baroodkoo

• Badjoker
  • گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 625
  • Linux means FREEDOM
    • Deviant Art Gallery
ببخشید به نظر شما وقتش نیست که این پست حداقل قفل بشه؟

قفل کنیم به ناظرا و مدیرا توپ و تشر میرن که چرا بستید . نکنیم، توپ و تشر میرن که چرا کردید .

تا وقتی که اوضاع کافه اوبونتو همینجوری باشه و هر تاپیک ساده ای رو دوستان شخصی کنن و شروع کنن به سرکوب هم دیگه، اوضاع ماها همینه که می بینید :)

هیچ موقع دوست نداشتیم و نداریم تاپیکی رو قفل کنیم، با همین ذهنیت هم پیش میریم....

اما امیدوارم کاربرا به اون سطح برسن که ما مجبور نشیم . خوشحالم این تاپیک دیگه ادامه پیدا نکرده :)
حلقه ایرانیان اوبونتویی در فیسبوک [facebook.com/ubuntu.ir]