انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: کمک در انتخاب اوبونتوی مناسب با دل 1564 اینسپایرون  (دفعات بازدید: 1734 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Bitars

• Newbie
  • *
  • ارسال: 18
من یه لپ تاپ دل 1564 ، Core i3 دارم، با مشخصات رم 2 گیگ  DDR3  سی پیو هم که گفتم Core i3،  که 3 مگ کش تشریف دارن، و ویندوز سون 64 بیتی نصب دارم روش ، میشه یه راهنمایی بفرمائید که من باید چه ورژنی از اوبونتو نصب بکنم ؟  یا اصلا برم سراغ یه اپن سوزه ؟!

آفلاین Roozbeh Shafiee

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 1260
  • Be Free
    • Roozbeh Shafiee Personal Home Page
پیشنهاد می کنم تا ۱ هفته دیگه صبر کنید و نسخه ubuntu 10.04 که از پشتیبانی طولانی مدت هم برخورداره استفاده کنید . هم پایدار هم زیبا تر نسبت به قبل...

زمان انتشار : پنجشنبه هفته آینده ...
Cloud Infrastructure and Virtualization Architect

Roozbeh Shafiee Home Page : http://RoozbehShafiee.Com

آفلاین sudotux

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 2269
پیشنهاد می کنم تا ۱ هفته دیگه صبر کنید و نسخه ubuntu 10.04 که از پشتیبانی طولانی مدت هم برخورداره استفاده کنید . هم پایدار هم زیبا تر نسبت به قبل...

نظر منم همینه .. K/Ubuntu 10.04   ;)

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19741
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
نطر من: Ubuntu 10.4 Desktop Lucid Lynx amd_64
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین آی سهیل

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1013
  • سهیل هستم.
    • نیمِگــــــــــــــا

موافقم، البته اوبونتو یا کوبونتو نسخه‌ی 32بی‌تی چون رمتون بیشتر از 4گیگ نیست که بخوایین 64بی‌تی بزنین.
The open source Ubuntu desktop operating system powers millions of PCs and laptops around the world.

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19741
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
موافقم، البته اوبونتو یا کوبونتو نسخه‌ی 32بی‌تی چون رمتون بیشتر از 4گیگ نیست که بخوایین 64بی‌تی بزنین.

خب رم رو می‌شه بعدا ارتقا داد. حالا که cpu توانش رو داره فکر کنم همون ۶۴ بیت بهتر باشه ;)
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین Bitars

• Newbie
  • *
  • ارسال: 18
نقل‌قول

ممنون از راهنمایی هاتون اما  در جواب دوستمون " آی سهیل "من همین الانشم یک وینوز سون 64 بیتی روش دارم که خوبم داره کار میکنه و بیشتر سوال منم توی انتخاب همین کدوم اوبونتو واسه لپ تاپم بود، موندم که 64 نصب کنم یا 32، بازم ممنونم. 

آفلاین آی سهیل

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1013
  • سهیل هستم.
    • نیمِگــــــــــــــا
اگر میخواهید رم لپ‌تاپتان را افزایش دهید، که در مجموع بیشتر از چهر گیگ شود, در این صورت 64بی‌تی پیشنهاد می‌شود.
اگر نیازی به افزایش رم نمی‌بینید بهتر است 32بی‌تی نصب کنید تا مشکلی در نصب برنامه‌های 32بیت نداشته باشید.

البته قبول که اکثر برنامه‌ها برای 64بی‌تی هم نسخه‌ی مخصوص دارند و حتی نداشته باشند هم میشود کاری کرد!! اما خوب راحت‌تر خواهید بود.

مخلص آق‌دانیال هم هستیم ..
The open source Ubuntu desktop operating system powers millions of PCs and laptops around the world.