میگم واقعا اینقدر ارزش داره من بیام این مشکلاتش رو حل کنم وقتم هزینه دانلود اینترنت
به نظرم ارزشش رو داره چون متاسفانه تو ایران هیچ چیزی سر جاش نیست و هیچ چیزی ارزش واقعیش مشخص نیست، باعث میشه ما با یکسری مشکلات که معمولا اوایل کار با سیستم عامل های مبتنی بر لینوکس ممکنه باهاش مواجه بشیم سریع اون رو بذاریم کنار. در صورتی که kubuntu برای داداشم نصب کردم و دو سه روز اول یه خورده مشکلاتش رو حل کردم بقیش داره به راحتی از Libre Office و سایر نرم افزارهایی که میخواد استفاده می کنه بدون هیچ آشنایی قبلی (هیچ کدوممون هم اهل Game نیستیم)
خب از اونور خیلیا در ویندوز با یک ویروس مجبور میشن سیستم عاملشون رو از اول نصب کنند (یا خیلی خسارات دیگه، خصوصا وقتی یکی با کامپیوتر آشنا نیست، همش نگرانی اینو دارم که چه چیزهایی رو اوکی کنه چیا رو نه برا همین همیشه سیستم خونمون که ویندوز هم هست داغونه
). من خودمم تازه کارم، اما اینکه شما چندین میزکار نصب کردید خب چیزیه که تو ویندوز وجود نداره و میتونید تا وقتی که لینوکس کار خوبی نشدید از حالات پیشفرضش استفاده کنید.
ایران دو تا مشکل داره:
1- ارزش یک سیستم عامل رایگان و البته به این خوبی دونسته نمیشه چون به ویندوز عادت کردیم و اونم رایگانه (در صورتی که کپی رایت رو رعایت نمیکنیم-البته خوشبختانه لپ تابم ویندوز 7 اورجینال داره تو این یه مورد کپی رایت رو اجبارا رعایت کردم
)
2- سرعت اینترنت و هزینه اینترنت زیاده و باعث میشه حتی دانلود یک گیگابایت برامون یکم ناخوشایند باشه در حالی که برای یک نرم افزار دانلود کردنش هزینه نیست، بلکه لایسنسش هزینه داره (که خب ubuntu هزینه لایسنس نداره)