سلام به همه
بحث جالبی بود و ممنون از همه دوستان. خوب این سئوال رو من هم داشتم و البته یه متنی هم از کتاب جناب رمضان عباس نژاد به اسم آموزش لینوکس خوندم که جالب بود(برای رعایت حقوق کپی رایتی این عین مطلب نیست و انتاج منه
):
اساس ساختار لینوکس بر پایه محیط های شبکه ائی و چندکاربره طراحی شده و در نتیجه اگر ویروسی در این محیط فعال بشه (که فکر کنم سه نوع ویرووس براش شناخته شده) می تواند فقط به دایرکتوری خانگی کاربر آسیب بزند. و استنباط نمودم که : ویرووس هائی هم هستند که می توان آنها را از محیط اپراتورهای دیگر وارد محیط لینوکس نمود و پدر صاحب محیط خانگی کاربر را دراورد (ولی نشد استنباط کنم منظور همین برنامه واین هست یا نه!).
به هر جهت در آخر همه این داستان ها من دلم خیلی به اینکه آمریکا هیچ غلطی نمی تواند بکند صاف نشد و به این نتیجه رسیدم (که تعمیمش می دم شاید برای برخ از دوستان مفید افتد):
بحث امنیت تا حدود زیادی به خود کابر هم مربوط میشه. این انتظار نابجائی است که فکر کنیم لینوکس امنیت صد در صد ارائه می ده بلکه امنیت با رعایت بسیاری مسائل ظریف از طرف خود ما به درجه قابل قبولی می رسه.
به نسبت محیط ویندوز کاهش قابل چشمگیری در آسیب های ویرووسی در لینوکس به چشم می خوره ولی این کاملا از بحث شبیه سازها خارج خواهد بود!
به هر جهت یک سرور در حال کار لینوکسی نباید متکی به برنامه هائی باشد که وابسته به محیط های شبیه سازی است. کاربر خانگی من و شما هم همیشه قابل بازیابی
و همه این داستان به میزان اطلاعات خود کاربر بستگی داره.
اگر اشتباه گفتم دوستان منو اصلاح کنن