سلام
این خیلی ایده جالبی هست من هم خیلی بهش فکر می کنم
نمی دونم شما چقدر تجربه و مهارت دارید ولی یه چیزهایی که من متوجه شدم اینه که
گذشته از اینکه اندرویید هم مثل باقی گنو/لینوکس ها از هسته لینوکس استفاده می کنه دیگه تقریبا هیچ شباهتی با اونها نداره
از درایورهای سخت افزار که هسته باید اونها رو بشنایه گرفته تا پارتیشن بندی حافظه اصلی - که نمی دونم اسمش رو باید بگم هارد یا نه - و خیلی چیزهای دیگه
بخاطر همین من فکر میکنم بهترین و مطمئنترین راه برای اجرای یه گنو/لنیوکس رو وسیله اندروییدی chroot هستش چون نیازی نیست هسته رو برای سخت افزار دوباره تنظیم کنی - که این کار رو باید برای هر مدل دستگاه ها جدا انجام بدی -
همین اوبونتو فون هم همین کار رو کرده اگر یه بررسی کنی متوجه می شی که اوبونتو فون در واقع یه بخش اندروییدی داره که در واقع یه حداقلی از اندروییده که اول اون بالا میاد بعد chroot میکنه به یه بخش دیگه داره که اون rootfs اوبونتو هست
من پیشنهاد می کنم شما برای امتحان هم شده نرم افزار linux deploy رو روی موبایلتون نصب کنید یه گنو/لینوکس chroot نصب کنید بعد همون رو توسعه بدین البته با استفاده از همون اندرویید حداقلی که اوبونتو فون استفاده میکنه
البته این linux deploy یه ایراد خیلی بد داره که وقتی دارین نصب می کنید اگر باید 300Mib مثلا دانلود بشه بخاطر 0.1Mib نصب رو قطع میکنه دوباره بخواهید نصب کنید باید از اور دانلود کنید
البته من یه تغییری کوچولو توی فایل اصلیش - که یه بش اسکریپت هست به نام cli.sh - دادم که شما می تونید اون رو جایگزین فایل اصلی کنید درست میشه
با این برنامه دیگه مجبور نیستید حتما اوبونتو نصب کنید خیلی گزینه های دیگه هم دارید
این هم فایل اصلاح شده ی من