انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: کرسر ماوس و emerald  (دفعات بازدید: 1665 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین tHr

• Full Member
  • *
  • ارسال: 142
کرسر ماوس و emerald
« : 02 تیر 1389، 02:38 ب‌ظ »
سلام دوستان من یه مشکل با این کرسر ماوس دارم من کرسر ماوس رو از سایت gnome-look گرفتم بعد اونو درگ کردم و انداختم داخل برنامه appearance و کرسر نصب شده ولی هر کرسری رو نصب کردم این کرسرا در بعضی از قسمت ها غیرفعال میشن و همون کرسر همیشگی ظاهر میشه مثلا روی avant یا در دسکتاپ لطفا کمکم کنید درستش کنم
و یه سوال دیگه من چطوری emerald رو فعال کنم من این دستور رو میزنم ولی وقتی سیستم restart میشه دوباره به حالت اولیه برمیگرده!
emerald --replace

آفلاین tHr

• Full Member
  • *
پاسخ به: کرسر ماوس و emerald
« پاسخ #1 : 02 تیر 1389، 04:19 ب‌ظ »
emerald حل شد
اول alt + f2 رو زدم بعد نوشتم emerald --replace
ولی مشکل کرسر هنوز پابرجاس
کسی theme خوب واسه اوبونتو سراغ داره که پنجره هاش با این emeralded theme mac os x سازگار باشه یعنس پنل های اوبونتو و آیکون های زیبا اگه سراغ دارید لطف کنید قرار بدید ممنون میشم

آفلاین tHr

• Full Member
  • *
« پاسخ #2 : 02 تیر 1389، 08:50 ب‌ظ »
ای بابا چرا من وقتی سیستم رو ریستارت میکنم این emerald --replace روباید یه بار دیگه اجرا کنم چون هی به حالت اولیه برمیگرده ](*,)

آفلاین tHr

• Full Member
  • *
« پاسخ #3 : 02 تیر 1389، 10:34 ب‌ظ »
جواب یکی از سوالاتمو یافتم و اونم همنون ماجرای emerald هست مسگم شاید مشکل بقیه هم باشه!!! ::)
نصب بسته fusion-icon با دستور زیر
sudo apt-get install fusion-icon
بعد اجرای اون که آیکونش رو پنل بالایی میاد و راست کلیک رو اون و از قسمت select window decorator و emerald رو تیک میزنیم همین :D
اگه جواب اون یکی سوالمو هم شما بدین ممنون میشم \\:D/

آفلاین tHr

• Full Member
  • *
« پاسخ #4 : 02 تیر 1389، 11:27 ب‌ظ »
اینم از عوض کردن کرسر ماوس
اول فایل tar.gz رو اکسترکت کنید بعد پوشه ای که از حالت اکسترکت خارج شد رو به مسیر /usr/share/icons
انتقال بدید
sudo cp -r masirvanamepooshe /usr/share/iconssudo gedit /etc/alternatives/x-cursor-theme#[Icon Theme]
#Inherits=DMZ-White
[Icon Theme]
Inherits=DefenderBlack
Inherits = نام پوشه ای که در /usr/share/icons برای کرسر مورد نظرتون رو در اینجا بنویسید و یه بار log out کنین از کرسر مورد علاقتون لذت ببرید
موفق باشین