انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: فدورا 13 منتشر شد  (دفعات بازدید: 3692 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین فرهاد فرامرزی

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 764
  • آزادی در لینوکس(فرهاد فرامرزی)
    • مطالبی متفاوت در مورد فدورا
پاسخ به: فدورا 13 منتشر شد
« پاسخ #15 : 05 خرداد 1389، 05:22 ب‌ظ »
از بهترین ویژگی های فدورا 13 اینه که دیگه کاربران گرافیک nvidia لازم نیست درایوری نصب بکنن . درایور آزاد nouveau با پشتیبانی محیط 3 بعدی روی سیستم ها نصب هست و دیگر مشکل کارت گرافیک نخواهد بود . این تکنولوژی برای اولین بار از بین دیگر توزیع بر روی فدورا قرار دارد . ( چون nouveau توسط ردهت و فدورا توسعه داده میشه  ;) )

www.fedora1.wordpress.com
==================================
فرهاد فرامرزی

آفلاین آی سهیل

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1013
  • سهیل هستم.
    • نیمِگــــــــــــــا
« پاسخ #16 : 05 خرداد 1389، 06:52 ب‌ظ »
تبریک من به جامعه‌ی فدورای ایرانی.
The open source Ubuntu desktop operating system powers millions of PCs and laptops around the world.

آفلاین امیرمهری

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1270
  • درورد بر اوبونتو
« پاسخ #17 : 05 خرداد 1389، 07:06 ب‌ظ »
فدورا با kde 4.4 چه می کنه
خداحافظ وبلاگ نويسي

من كاربر حرفه اي لينوكس نيستم
فقط خوب جستجو ميكنم.

آفلاین Freeman

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2310
    • KDE Software Compilation
« پاسخ #18 : 05 خرداد 1389، 07:25 ب‌ظ »
فدورا با kde 4.4 چه می کنه

جالبه رفته اینهمه کد مجموعه کی دی ای رو باز بینی و بازنویسی کرده نتیجه کارهاشو باث تو انتشار بعدی KDE SC 4.4.4 یا شاید 4.5 تو همه توزیعها دید  ;D

آفلاین ellvllan

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 425
« پاسخ #19 : 05 خرداد 1389، 11:44 ب‌ظ »
نقل‌قول
از بهترین ویژگی های فدورا 13 اینه که دیگه کاربران گرافیک nvidia لازم نیست درایوری نصب بکنن . درایور آزاد nouveau با پشتیبانی محیط 3 بعدی روی سیستم ها نصب هست و دیگر مشکل کارت گرافیک نخواهد بود . این تکنولوژی برای اولین بار از بین دیگر توزیع بر روی فدورا قرار دارد . ( چون nouveau توسط ردهت و فدورا توسعه داده میشه  Wink )
به نظر من این یه اصله و من بهش اعتقاد دارم که  واقعا  فدورا همیشه نو آوره

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19719
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #20 : 06 خرداد 1389، 12:58 ق‌ظ »
از بهترین ویژگی های فدورا 13 اینه که دیگه کاربران گرافیک nvidia لازم نیست درایوری نصب بکنن . درایور آزاد nouveau با پشتیبانی محیط 3 بعدی روی سیستم ها نصب هست و دیگر مشکل کارت گرافیک نخواهد بود . این تکنولوژی برای اولین بار از بین دیگر توزیع بر روی فدورا قرار دارد . ( چون nouveau توسط ردهت و فدورا توسعه داده میشه  ;) )
مگه nouveau نباید به کرنل اضافه بشه؟
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین Freeman

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2310
    • KDE Software Compilation
« پاسخ #21 : 06 خرداد 1389، 04:52 ق‌ظ »
از بهترین ویژگی های فدورا 13 اینه که دیگه کاربران گرافیک nvidia لازم نیست درایوری نصب بکنن . درایور آزاد nouveau با پشتیبانی محیط 3 بعدی روی سیستم ها نصب هست و دیگر مشکل کارت گرافیک نخواهد بود . این تکنولوژی برای اولین بار از بین دیگر توزیع بر روی فدورا قرار دارد . ( چون nouveau توسط ردهت و فدورا توسعه داده میشه  ;) )
مگه nouveau نباید به کرنل اضافه بشه؟
سلام

بیسش اضافه شده و زمانی هم کمی درگیری کوچولو در موردش بود ( تو سایت فورنیکس در موردش هست ) با پافشاری لینوس توروالذر کلش دریافت شد ( دلیلش این بود بخشی از سورسش زمان انتشار فدورا دوازده در اختیار تیم کرنل قرار نگرفته بود دقیقا بخشی که تیم فدورا روش جدا از تیم توسعه اصلیش کار کرده بود و سورسشم نفرستاده بود برای تیم توسعه nouveau خب تیم فدورا ریلیزش میکرد ولی با تاخیر لینوس کمی عجول بود ! ولی بالاخره دریافت و اعمالش کرد ) و به Linux kernel 2.6.33 اضافه شد

بقیه بخش نصبی درایور هم که توسط تیم توسعش و همزمان تو ردهت در حال توسعه هست یکراست میره تو GIT پروژه ( بی تاخیر ) و همه میتونن ازش بهره ببرن

http://cgit.freedesktop.org/nouveau/xf86-video-nouveau

http://nouveau.freedesktop.org/wiki

منظور فرهاد فک کنم این بود که فدورا 13 اولین توزیع اماده هست که اینو کامل ( با 3D ) پیشفرض گذاشته وگرنه شما از گیت میتونی تو هر توزیعی نصبشون کنی ( چند بخش داره فقط یه درایور نیست ) و پس از کانفیگهای مربوطه بکارش بگیری بدون اینکه منتظر توزیعی اماده باشی  :) قبلا تستش کردم  ;) تقریبا مجبوری سر یه جریانی با کارت گرافیک قبلیم  ;D جالبه ولی اونجوری هم قوی نیست که جایگزین بشه هنوز زوده و کار داره ....

موفق باشی
« آخرین ویرایش: 06 خرداد 1389، 04:59 ق‌ظ توسط Freeman »