انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: نصب اوبونتو و ویندوز کنار هم باعث کندی عملکرد و سرعت؟؟  (دفعات بازدید: 2247 بار)

0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین fateme123

• Newbie
  • *
  • ارسال: 6
سلام دوستان بعضی ها میگن نصب دو سیستم عامل کنارهم باعث کندی سرعت میشه ایا حقیقت داره؟؟برای من که رم 2 دارم مشکلی ایجاد میکنه؟؟

آفلاین ehsang1855

• Full Member
  • *
  • ارسال: 157
سلام
وقتی دوتا سیستم عامل رو کنار هم نصب می کنی موقع بوت فقط یکی انتخاب می کنی و سیستم عامل دیگه تاثیری رو اونی که در حال اجراست ندار ولی اگه یکی از سیستم عامل ها ویندوز ۸ به بالاست چون از ویندوز ۸ به بعد ی امکان به ویندوز اضافه شده که باعث میشه ویندوز سریعتر اماده کار بشه و وقتی یک سیستم عمل مثلا یکی از توزیع های گنو/لینوکس کنارش نصب می کنی باید این گزینه رو غیرفعال کنی (اگه غیر فعال نباشه سیستم عاملی که کنار ویندوز نصب شده نمیتونه به خوبی با درایوهای ویندوز کار کنه مثلا گاهی وقتا درایو ها باز نمی شن یا فقط خواندنی میشن) که با غیر فعال کردن این گزینه ویندوز ی کم طول میکشه که لود بشه که بعد چند دقیقه از روشن شدن به صورت عادی کار میکنه.
من خودم دوتا سیستم عامل نصب دارم و هردو هم خیلی خوب کنار هم کار می کنن سیستم عامل ویندوز به خاطر این که اون گزینه غیر فعال اول که روشن میشه ی کم کند اما بعد چند دقیقه درست میشه سیستم عاملی دومم که از روزی که نصبش کردم تا حالا هیچ تغییری توی سرعتش ایجاد نشده.

آفلاین fateme123

• Newbie
  • *
  • ارسال: 6
سلام
وقتی دوتا سیستم عامل رو کنار هم نصب می کنی موقع بوت فقط یکی انتخاب می کنی و سیستم عامل دیگه تاثیری رو اونی که در حال اجراست ندار ولی اگه یکی از سیستم عامل ها ویندوز ۸ به بالاست چون از ویندوز ۸ به بعد ی امکان به ویندوز اضافه شده که باعث میشه ویندوز سریعتر اماده کار بشه و وقتی یک سیستم عمل مثلا یکی از توزیع های گنو/لینوکس کنارش نصب می کنی باید این گزینه رو غیرفعال کنی (اگه غیر فعال نباشه سیستم عاملی که کنار ویندوز نصب شده نمیتونه به خوبی با درایوهای ویندوز کار کنه مثلا گاهی وقتا درایو ها باز نمی شن یا فقط خواندنی میشن) که با غیر فعال کردن این گزینه ویندوز ی کم طول میکشه که لود بشه که بعد چند دقیقه از روشن شدن به صورت عادی کار میکنه.
من خودم دوتا سیستم عامل نصب دارم و هردو هم خیلی خوب کنار هم کار می کنن سیستم عامل ویندوز به خاطر این که اون گزینه غیر فعال اول که روشن میشه ی کم کند اما بعد چند دقیقه درست میشه سیستم عاملی دومم که از روزی که نصبش کردم تا حالا هیچ تغییری توی سرعتش ایجاد نشده.
ممنون از پاسختون.شما مشخصات کامپیوترتون چیه؟؟

آفلاین بهنام …

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1028
  • إن أحسنتم أحسنتم لأنفسكم وإن أسأتم فلها
سلام دوست عزیز.
ده تا سیستم عامل هم نصب کنی، تأثیری در سرعت اونا نداره چون هرکدوم موقع اجرا میزبان هستند و تصمیم گیرنده. نصب و اجرای سیستم عامل در ماشین مجازی فقط سبب کندی میشه.

پس دیگه این پرسیدن مشخصات برای چیه؟!!!!!

با رم دو گیگ پیشنهاد می‌کنم از توزیع و میزکار سبک گنو-لینوکس استفاده کنی، مثل xubuntu (مگه اینکه مجبور باشی از یه چیز خاص استفاده کنی).
:) :)

آفلاین Geek

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1116
  • The answer to life the universe and everything: 42
من ۲ گیگ رم دارم و یه پردازشگر core i3 و اوبونتو و یونیتی رو بدون مشکل و بسیار روان اجرا میکنه.

آفلاین Paracode.net

• Full Member
  • *
  • ارسال: 134
  • vive la liberté - - - زنده باد آزادی
    • کدهای موازی
سلام دوست من

نصب سیستم عامل های مختلف روی یک دستگاه باعث کندی نمیشه، دلیلشم اینه که سیستم عامل در حقیقت یه نرم افزار خیلی بزرگ هستش که بعد از راه انداز (boot / loader) دستگاه شما شروع به کار میکنه.

من خودم ویندوز ۸.۱ و Ubuntu 15.10 Wily Werewolf همزمان روی دستگاه دارم و اصلا باعث کندی نشدن.

البته یه موضوعی هستش اونم اینه که اگه شما ۲ تا سیستم عامل مایکروسافت جدید تر از ویندوز ۷ (۸ - ۸.۱ - ۱۰)روی یک دستگاه نصب کنید به دلیل File indexing که توسط سیستم عامل روی سیستم فایل NTFS انجام میشه، سرعت دستگاهتون پایین میاد.

به این دلیل که سیستم فایل Ubuntu 15.10 Wily Werewolf تکنولوژی ext4 هستش و به صورت مستقیم توسط ویندوز شناخته نمیشه پس تاثیری روی عملکرد و سرعت دستگاه نمیزاره (به عبارتی ویندوز اصلا اون قسمت از هارد رو که ext4 هستش به صورت فضای بدون پارتیشن در نظر میگیره)
سعی نکن از من (یه نفر دیگه) بهتر باشی، از خودت بهتر باش

آفلاین ehsang1855

• Full Member
  • *
  • ارسال: 157
سلام
ممنون از پاسختون.شما مشخصات کامپیوترتون چیه؟؟
من از یک لپ تاپ استفاده می کنم که میشه گفت قوی ولی فرقی نمی کنه.شما با توجه یه این که مقدار رم ۲ هر دو سیستم عامل ۳۲ نصب کنین فک نکنم مشکلی پیش بیاد.به نظر من دوتا سیستم عامل ویندوز هفت و اوبونتو میتونه خوب باشه

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19724
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
سلام دوستان بعضی ها میگن نصب دو سیستم عامل کنارهم باعث کندی سرعت میشه ایا حقیقت داره؟؟برای من که رم 2 دارم مشکلی ایجاد میکنه؟؟
خیر، خیر.

فقط اگه هارد داری، اون سیستم‌عاملی که از نظر فیزیکی به مرکز نزدیک‌تره، سریع‌تر از اون‌یکی اجرا می‌شه.
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین s1mpleworld

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 309
درود.

سوال شما یک جواب جامع دارد و اینکه اطلاعاتی که در سطوح بالاتر دیسک خوانده و نوشته میشوند، دسترسی سریعتری نسبت به اطلاعات لایه های درونی خواهند داشت. لذا پارتیشنی که در سطوح بالاتر دیسک ایجاد شده است، برای نصب سیستم عامل مناسبتر هستند. طبیعتا با پارتیشن بندی، قطعا یکی از پارتیشن ها در سطوح بالاتر دیسک و دیگری در سطوح داخلی تر قرار میگیرد. پس به صورت کلی می توان اینگونه گفت که نصب چندین سیستم عامل بر روی چندین پارتیشن می تواند بر روی سیستم تاثیر داشته باشد (به علت اینکه قطعا یکی از این دو پارتیشنی که برای نصب سیستم عامل نصب کرده اید نسبت به پارتیشن دیگر از سطح دیسک دورتر است) اما این تغییر سرعت بستگی به مکان پارتیشن دارد. پس با این تفاسیر ممکن است در شرایطی، سیستم عامل ثانوی کند تر از حالت optimal بر روی هارددیسک کار کند.

اما از آنجا که جواب جامع مد نظر نیست، نمی توان گفت که اگر چند سیستم عامل در کنار هم نصب کنید، حتما سیستم عامل دوم کند تر عمل خواهد کرد. ممکن است سیستم عامل دوم دقیقا در پارتیشنی نصب شود که به سطح دیسک نزدیکتر باشد
« آخرین ویرایش: 02 امرداد 1395، 01:27 ب‌ظ توسط s1mpleworld »
با افتخار قدرت گرفته از Fedora 32