انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: ساعت در C++  (دفعات بازدید: 1303 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین pouria.mzt

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 44
  • 岡部 倫太郁
    • D:
ساعت در C++
« : 22 امرداد 1395، 06:57 ب‌ظ »

سلام
یه برنامه دارم می نویسم
با این دستور می تونم ساعت و دقیقه رو ببینم

date "+%H:%M"

چون شل من tcsh هستش نمی تونم script قوی ای بنویسم و می خوام فقط توی c++ باشه
می تونم کاری کنم وقتی که سیستم بوت میشه این برنامه رو اجرا کنه ولی می خوام برنامه stop نشه و توی back ground اجرا بمونه تا زمانی که خاموش میشه (البته به غیر از دستور kill) و همین طور وقتی که ساعت مورد نظر میرسه صدا پخش بشه

نمیدونم درست توضیح دادم یا نه اگر لازم بود بیشتر توضیح میدم باید چیکار؟

1.دقیقا چیزی که می خوام با c++ می خوام سر هر دقیقه و ساعت معینی (مثل زمان اذان) یک صدایی رو پخش کنه
« آخرین ویرایش: 22 امرداد 1395، 07:38 ب‌ظ توسط pouria.mzt »

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4872
  • masoft قدیم
پاسخ : ساعت در C++
« پاسخ #1 : 22 امرداد 1395، 09:15 ب‌ظ »
زمان رو بر اساس Unix Epoch می‌خونید، زمانی که قراره انجام بشه هم بر اساس Unix Epoch حساب می‌کنید، از هم کم می‌کنید و به اون اندازه Sleep می‌کنید، بعد با استفاده از کتابخونه‌ای مثل SDL می‌تونید یک صدا رو پخش کنید.

آفلاین pouria.mzt

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 44
  • 岡部 倫太郁
    • D:
« پاسخ #2 : 22 امرداد 1395، 10:15 ب‌ظ »
ممنون ولی گفتم مثل زمان اذان یعنی چندین زمان مختلف در روز و در هر روز زمان تغییر میکنه و همچنین برنامه در زمان های مختلفی اجرا میشه و باید قابل حمل باشه
درمورد sdl جستوجو کردم ولی فقط فهمیدم برای استفاده ازش باید برنامه رو بشدت تغییر بدم. می خوام اون رو توی یک فایل دیگه قرار بدم و توی برنامه اصلی ازش استفاده کنم ولی کد اون با برنامه اصلی قاطی نشه فکر کنم برای استفاده ازش باید include کنم ولی نمیدونم چجوری باید آدرس /usr/local /lib/myprog/1.c بدم؟

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4872
  • masoft قدیم
« پاسخ #3 : 23 امرداد 1395، 05:42 ق‌ظ »
سوالتون واضح نیست، ولی به نظر میاد هنوز سر مباحث پایه‌ای برنامه‌نویسی مشکل دارید. پیشنهاد من اینه که اول یه کتابی مثل این رو بخونید:
C++: The complete reference, Herbert Schildt

آفلاین s1mpleworld

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 309
« پاسخ #4 : 23 امرداد 1395، 07:29 ق‌ظ »
درود

دوست عزیز بهتره سوالات مربوط به برنامه نویسی رو در انجمن تخصصی برنامه نویس مطرح کنید. در اونجا کاربران با تجربه وجود دارند که به شما در اینباره می تونن کمک کنند. مطرح کردن سوالات تخصصی در انجمن های عمومی ایده ی مناسبی نیست، به این علت که در انجمن های عمومی افراد کمتری به مباحث تخصصی در ارتباط با یک موضوع جذب میشن و شانس دیده شدن تاپیک کمتر هست و بالطبع شانس مشارکت دیگران در تاپیک و احتمال دریافت پاسخ کمتر است. همچنین شانس دریافت پاسخ های نامربوط در انجمن های تخصصی کمتر از انجمن های عمومی است.

موفق باشید
« آخرین ویرایش: 23 امرداد 1395، 07:33 ق‌ظ توسط s1mpleworld »
با افتخار قدرت گرفته از Fedora 32