انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: چرا توی ابونتو تصویر صفحه نمایش به نظر تار میاد ولی توی ویندوز تصویر صافه  (دفعات بازدید: 2212 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Cyberlife

• Newbie
  • *
  • ارسال: 8
سلام ، من از کارت گرافیک انویدیا استفاده میکنم و یک مشکلی که با ابونتو دارم اینه که

توی ابونتو تصویر به نظر تار میاد ولی توی ویندوز اینطور نیست و تصویر صافه ، من درایو مربوط

به انویدیا رو هم وصل کردم و اون رو هم تنظیم کردم ولی درست نشد . از شما هم اینطوره ؟

آفلاین ellvllan

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 425
از من هم انویدیا
از من دقیقا مثل شماست فقط برعکس  :P
توی ویندوز سرم درد میگیره از بس تصویر بده و لرزش خیلی خفیف داره ولی توی لینوکس  مخصوصا محیط گنوم تصویر فوق واضحه ( این جریان مال یک سال پیشه که من از 9.04 استفاده میکردم )
من اون زمان بخاطر اینکه سردرد نگیرم کتاب های الکترونیکم رو با اوبونتو مطالعه می کردم
شاید مربوط به مدل کارت گرافیک یا مانیتور باشه

آفلاین Cyberlife

• Newbie
  • *
  • ارسال: 8
از من هم انویدیا
از من دقیقا مثل شماست فقط برعکس  :P
توی ویندوز سرم درد میگیره از بس تصویر بده و لرزش خیلی خفیف داره ولی توی لینوکس  مخصوصا محیط گنوم تصویر فوق واضحه ( این جریان مال یک سال پیشه که من از 9.04 استفاده میکردم )
من اون زمان بخاطر اینکه سردرد نگیرم کتاب های الکترونیکم رو با اوبونتو مطالعه می کردم
شاید مربوط به مدل کارت گرافیک یا مانیتور باشه

البته من از مانیتور LCD سامسونگ مدل T220P استفاده میکنم و نمیدونم با مانیتور CRT هم اینجوره یا نه . قبلاً که ابونتو ورژن 9.04 رو داشتم ، تصویر لرزش خفیف داشت . حتی با

نصب درایور کارت گرافیک و تنظیم کردن اون مثل ویندوز مشکل لرزش برطرف نشد . تا اینکه توی سایتها خوندم ورژن جدید ابونتو یعنی 10.04 منتشر شده و مشکل اون با کارتهای

انویدیا هم حل شده . من هم سریع اون رو از اینترنت گرفتم و نصب کردم و خداییش لرزش صفحه برطرف شده ، ولی نمیدونم چرا هنوز نگاه کردن به صفحه ابونتو باعث سرگیجه و

سردرد میشه .

آفلاین pooria892

• Full Member
  • *
  • ارسال: 233
 دستور زیر رو بزنید تا وارد قسمت تنظیمات درایور بشین:
sudo nvidia-settingsاونجا سمت چپ قسمت X server display configuration رو بینید و اونجا  refresh rate رو زیاد کنید. احتمالا مشکل حل بشه