انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: دستیار شخصی(هوش مصنوعی)  (دفعات بازدید: 1436 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین AliZiyaee

• Newbie
  • *
  • ارسال: 5
دستیار شخصی(هوش مصنوعی)
« : 04 آبان 1395، 08:06 ب‌ظ »
سلام به دوستان عزیز
یه سوال برام پیش امد که انجمن خوب و فعال فارسی زبان دیگه ای جز اینجا نمیشناختم و بخاطر همین مجبور شدم که سوالم رو در اینجا مطرح کنم
باشد که جواب بگیریم :P
سوال: ساختن یک دستیار صوتی برای پلتفورم های لینوکس و یا بر روی هر پلتفورمه دیگه ای نیاز به هوش مصنوعی داره؟
منظورم اینکه  طراحی یک الگوریتم یا هوش مصنوعی برای یک دستیار صوتی نیاز هستش؟ و یا این دو ربطی به هم دارن؟
(مثلا دستیار های صوتی و شخصی مانند کورتانا از الگوریتم و هوش مصنوعی خاصی برای پاسخ دادن به سوالات و دستورات استفاده میکنند؟)
ممنون میشم بیشتر توضیح بدید.

آفلاین B

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 354
پاسخ : دستیار شخصی(هوش مصنوعی)
« پاسخ #1 : 04 آبان 1395، 11:23 ب‌ظ »
بله؛ نیاز به هوش مصنوعی داره؛ چه بسا که خیلی هم سخت‌تر از الگوریتم‌های مربوط به تشخیص متن هست

آفلاین AliZiyaee

• Newbie
  • *
« پاسخ #2 : 05 آبان 1395، 12:14 ق‌ظ »
۱.خب برای این هوش مصنوعی نیاز به کد زدن و برنامه نویسی هستش دیگه درسته؟(زبان های پرولوگ و لیسپ به همین منظور ساخته و توسعه داده شدن)
۲.یا چیز دیگه ای هم برای خلق این هوش مصنوعی مورد نیاز هست؟
۳.اگر تنها دستیار متنی باشه و با تایپ متن و منظور مورد نظر اون جمله یا دستور رو تحلیل و بررسی کنه کار طراحی هوش مصنوعی پشتش خیلی اسان تر میشه دیگه؟
۴. و اخرین سوالم اینکه این هوش مصنوعی مثل یک هسته برای این دستیار عمل میکنه و دستیار برای پردازش داده ها به این هوش مصنوعی رجوع میکنه؟ 

آفلاین B

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #3 : 05 آبان 1395، 12:51 ق‌ظ »
۱ . خب قطعا بله! باید برنامه نویسی کنید؛
۲ . اشنایی به الگوریتم‌های محتلف هوش مصنوعی؛ و این توانایی که خودتون هم قادر به طراحی الگوریتم باشید

چیزی که فکر میکنم بد متوجه شدید اینه که اون زبان‌های برنامه نویسی به خودی خود "هوشی مصنوعی" رو پیاده نمیکنند! این زبان‌ها تنها ابزاری هستند که بشه باهاشون عملیات مربوط به "هوش مصنوعی" رو ساده تر انجام داد؛ در نتیجه شما تا الگوریتم‌ها رو نشناسید؛ و خودتون بلد نباشید الگوریتمی بسازید دونستن با ندونستن زبان بنرامه نویسی توفیقی نداره

۳ . حداقل برتری که "تحلیل متن" نسبت به "تحلیل صدا" داره اینه که برنامه‌نویس میدونه با چی سر و کار داره و کلیه تمرکزش میره سمت تحلیل متون و قواعد و منظور . . . نسبت به تحلیل صدا کار اسون تر میشه
۴ . دستیار یعنی چی؟  ;D اینا همه‌اش باهم هوش مصنوعی میشه دیگه؛ اینکه شما صدا رو بشنوی؛ نویزش رو حذف کنی؛ بتونی به فرمت قابل استفاده در بیاریش؛ بعدش کلمات رو تشخیص بدی؛ نحوه دستوری رو متوجه بشی و منظور رو ازش استخراج کنی و جواب مناسب رو ارسال کنی .. تمام اینا میشه استفاده از هوش مصنوعی

که البته اینچیزایی که خیلی راحت در موردش حرف میزنیم خیلی هم سخته  ;D   اون نرم افزارهایی که میبینی روی گوشی ها نصبه محصول سالها تست و خطا و ازمایش و پژوهش و . . هست

آفلاین AliZiyaee

• Newbie
  • *
« پاسخ #4 : 05 آبان 1395، 01:15 ب‌ظ »
۱. خیلی ممنون از جواب تون.
۲.بله تاکنون کتاب اشنایی با الگوریتم ها را خوانده ام و یکی از دوستان به من کتاب مقدمه ای بر الگوریتم ها (introduction to algorithms) را پیشنهاد کرده
کتابی که در باره ی هوش مصنوعی و الگوریتم های مربوط به ان باشه رو مد نظر دارید برای معرفی؟
-بله متوجه ام
۳.حدس میزدم  :)
(ممنون از جواب تون)
۴.پس عملا هوش مصنوعی کارش مثل یک دستیار میمونه درسته؟
-راستش به این زمینه یعنی هوش مصنوعی خیلی علاقه مند شدم و یک سری ایده هم دارم.
و در اخر کتاب یا منبع یادگیری دیگری برای معرفی دارید؟

آفلاین B

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #5 : 05 آبان 1395، 05:27 ب‌ظ »
من مطالعه‌ی خاصی ندارم و اگرهم داشته باشم جسته گریختس؛ واسه همین منابعش رو نمیشناسم؛ از یکی که همینکاره هست مثل استاد دانشگاه و دانشجویان ارشد این رشته و .. بپرسید بهتر راهنمایی میکنن و هم بیشتر با منابع آشناهستند

آفلاین AliZiyaee

• Newbie
  • *
« پاسخ #6 : 05 آبان 1395، 05:36 ب‌ظ »
چشم
خیلی ممنون از لطف تون
 ;)

آفلاین afrod

• High Hero Member
  • *