انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: خواهش میکنم پاسخ دهید!!  (دفعات بازدید: 1720 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین nf_sedaghat

• Newbie
  • *
  • ارسال: 1
خواهش میکنم پاسخ دهید!!
« : 06 خرداد 1389، 06:15 ب‌ظ »
با سلام خدمت شما دوستان عزیز
من جدیدا سیستمی با مشخصات Intel Core (TM) i7CPU 930 2.8GHz بدستم رسیده است. می خواهم برنامه ای که به زبان MATLAB نوشته شده است و حجم محاسبات بسیار سنگینی دارد را بر روی آن اجرا کنم. از دوستانم که پرسیدم گفتند باید از لینوکس استفاده کنی تا بتواند از هر 8 هسته(سیستم دارای دو تا از این نوع پردازنده ها است) استفاده کند. در اینترنت که جستجو کردم دیدم که خیلی ها اسم ابونتو را بردند و نیز گفتند که میشود MATLAB را روی آن اجرا کرد. من حتی ظاهر اوبونتو را هم ندیده ام. آیا درست می گویند؟ کسی میتواند به من در پیدا کردن نسخه مناسب اوبونتو و MATLAB کمک کند؟ کسی کار کرده است؟
« آخرین ویرایش: 06 خرداد 1389، 07:58 ب‌ظ توسط nf_sedaghat »

آفلاین .:::_| Smart Boy |_:::.

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 397
  • براي بهره‌مند شدن از آزادي بايد خود را مهار كنيم.
پاسخ به: خواهش میکنم پاسخ دهید!!
« پاسخ #1 : 06 خرداد 1389، 06:43 ب‌ظ »
با سلام خدمت شما دوستان عزیز
من جدیدا سیستمی با مشخصات Intel Core (TM) i7CPU 930 2.8GHz بدستم رسیده است. می خواهم برنامه ای که به زبان MATLAB نوشته شده است و حجم محاسبات بسیار سنگینی دارد را بر روی آن اجرا کنم. از دوستانم که پرسیدم گفتند باید از لینوکس استفاده کنی تا بتواند از هر 7 هسته استفاده کند. در اینترنت که جستجو کردم دیدم که خیلی ها اسم ابونتو را بردند و نیز گفتند که میشود MATLAB را روی آن اجرا کرد. من حتی ظاهر اوبونتو را هم ندیده ام. آیا درست می گویند؟ کسی میتواند به من در پیدا کردن نسخه مناسب اوبونتو و MATLAB کمک کند؟ کسی کار کرده است؟
سلام  :)
بله، نرم افزار مطلب نسخه‌اي هم براي لينوكس و از جمله اوبونتو داره. البته اطلاعي از رايگان و آزاد بودن اون ندارم. تورنت اون طي جستجويي كه كردم خيلي زياد هست به حجم 1.1 گيگابايت. البته باز هم به دليل اطمينان نداشتن از رايگان بودن اون نمي‌تونم لينك دانلود براتون بذارم. ولي جستجو كنيد حتما پيدا مي‌كنيد. براي نصب اون هم اين لينك‌ها مي‌تونن راهنماييتون كنن:
http://ubuntuforums.org/showthread.php?t=19855
http://wirelesscafe.wordpress.com/2009/06/04/how-to-install-matlab-and-how-to-make-it-work-on-linux/
راستي يه نكته راجع به CPUيي كه معرفي كرديد اينه كه اين CPU داراي چهار هسته هست.
عیب رندان مـکن ای زاهد پاکیزه سـرشت     کـه گناه دگــران بر تــو نخواهند نوشت
من اگر خوبــم اگر بــد تو برو خود را باش     هر کسی آن درود عاقبت کار که کشت

آفلاین حسنک‌وزیر

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 92
  • جنگ صلحه - آزادی برده‌گیست - نادانی قدرت است
    • از لینوکس تا انیمه
« پاسخ #2 : 06 خرداد 1389، 07:50 ب‌ظ »
تضمینی نیست که بتونید حداکثر استفاده از پردازنده‌های خود را با اوبونتو بکنید چون اوبونتو برای حداکثر سازگاری با سخت افزارهای مختلف compile شده و احتمالا تاثیر منفی بر سرعت پردازش میگذاره. یه نگاهی به Arch Linux و یا حتی Gentoo بندازید که میشه باهاشون لینوکس را برای پردازنده‌های خاص برپا کرد.
وب‌نوشت من: http://hassanakevazir.wordpress.com/

اگر سرعت و دسترسی محدودی به اینترنت دارید و نیاز به کسی دارید که با اینترنت سرعت بالا به شما کمکی بکند با من از طریق پیغام خصوصی تماس بگیرید ( برای دریافت فایل‌های تحریمی، torrentها، تکه کردن فایل‌های پر حجم و ... )

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19743
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #3 : 08 خرداد 1389، 12:25 ق‌ظ »
تضمینی نیست که بتونید حداکثر استفاده از پردازنده‌های خود را با اوبونتو بکنید چون اوبونتو برای حداکثر سازگاری با سخت افزارهای مختلف compile شده و احتمالا تاثیر منفی بر سرعت پردازش میگذاره. یه نگاهی به Arch Linux و یا حتی Gentoo بندازید که میشه باهاشون لینوکس را برای پردازنده‌های خاص برپا کرد.
مسلما وضعیت استفاده از هسته‌های پردازنده در اوبونتو از ویندوز که بهتره (دو یا بیش‌تر در برابر یک). از اون‌جایی که به نظر می‌رسه این دوستمون تجربه‌ای در لینوکس نداره بهتره از همون اوبونتو استفاده کنه راحت بتونه نصبش کنه
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین آی سهیل

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1013
  • سهیل هستم.
    • نیمِگــــــــــــــا
« پاسخ #4 : 08 خرداد 1389، 11:56 ق‌ظ »
اوبونتو نسخه‌ی 64بی‌تی را استفاده کنید.
رم سیستم‌تان را تا 8گیگ افزایش دهید، پیشنهاد: چون قیمت رم زیاد گران نیست، ترجیهاً 12گیگ هم کنید بدک نیست : آنوقت است که میتوانید "آپلو" هوا کنید یا آزمایشگاه ریاضیات.
در شبکه‌های تورت میتوانید دنبال مث‌لب بگردید، نتوانستید پیدا کنید، ندایی دهید تا برایتان پیغام‌خصوصی کنم.
The open source Ubuntu desktop operating system powers millions of PCs and laptops around the world.

آفلاین mrmrn

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1490
  • آقا مرتضی
« پاسخ #5 : 08 خرداد 1389، 03:03 ب‌ظ »
بسم الله .
سلام.
حتما 64بیتی اوبونتو رو نصب کن چون بعید میدونم بتونی از آرچ یا جنتو استفاده کنی.اگرم رم سیستمتو ارتقا بدی که چه بهتر.من با کامپیوترای چند هسته ای کارای محاسباتی سنگین کردم میدونم که این رم چقدر مهمه.
متلب هم نسخه لینوکسیش هست.نصبش بشدت راحته عین ویندوز میمونه.سرعت نصبش بیشتره بنظرم.سرعت خود متلب هم تو اوبونتو واقعا نسبت به ویندوز بیشتره.اگر یه مدت تو لینوکس باشی و ازش استفاده کنی کم کم میتونی با یه سری کارا  سرعتش رو بیشتر هم بکنی.
موفق باشی.
پ.ن: عنوان تاپیک رو عوض کن شاید کسایی که در مورد این موضوع چیزی میدونن بیان و کمکت کنن.با این عنوان خیلیها ممکنه تاپیکتو حتی باز نکنن چه برسه که نظر بدن.
« آخرین ویرایش: 08 خرداد 1389، 03:06 ب‌ظ توسط mrmrn »
پدرم به رحمت خدا رفتن. شادی روحش صلوات.

آفلاین Freeman

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2310
    • KDE Software Compilation
« پاسخ #6 : 08 خرداد 1389، 04:31 ب‌ظ »
پ.ن: عنوان تاپیک رو عوض کن شاید کسایی که در مورد این موضوع چیزی میدونن بیان و کمکت کنن.با این عنوان خیلیها ممکنه تاپیکتو حتی باز نکنن چه برسه که نظر بدن.

1+ به پ.ن

آفلاین Caesar

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 383
    • A Virtual World for Learninig English
« پاسخ #7 : 08 خرداد 1389، 08:25 ب‌ظ »
اگر تو شهری که زندگی می‌کنی لاگ هست سراغ کسی که Cluster کار کرده باشه رو بگیر. شاید بتونه چند تا سیستم برات کلاستر کنه حالشو ببری!!!