انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۵٫۰۴ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: چند سوال بعد از نصب اوبونتو  (دفعات بازدید: 844 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین hamidreza2

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 27
چند سوال بعد از نصب اوبونتو
« : 10 امرداد 1395، 01:10 ب‌ظ »
بعد از این که اوبونتو نصب کردم برای چندتا سوال پیش اومده که می پرسم!

سوال ۱: ایا نرم افزار تون آپ برای اوبونتو هست منظورم نرم افزاریه که بشه فایل ها بیهوده و ... کنترل و پاک کرد؟
سوال ۲: چطور میشه از سیستم ای که دارم ( همه نرم افزارها تا دوباره نیاز به دانلود نباشه) پشتیبان بگیرم و پکیج ها رو بدون دردسر دوباره نصب کرد؟
سوال ۳: میشه یه نرم افزار رو روی تور اجرا کرد مثل نرم افزار دانلود فایل ویدیو از یوتیوب و توییتر و .... ؟
سوال ۴: اوبونتو خیلی مصرف باتری داره چطور میشه حل اش کرد این موضوع رو اگه نشه مجبورم ویندوز نصب کنم ؟!

آفلاین yahya.musavi

• Full Member
  • *
  • ارسال: 219
  • بهترین موسیقی دنیا=شنیدن صوت قرآن
پاسخ : چند سوال بعد از نصب اوبونتو
« پاسخ #1 : 10 امرداد 1395، 01:53 ب‌ظ »
سوال ۱: گنو/لینوکس مثل ویندوز نیست که مثلا بعد از مدتی سرعتش بیاد پایین و نیاز به پاکسازی ریجستری داشته باشه . گنو/لینوکس چیزی به نام ریجستری نداره و کلا اینکه الان که گنو/لینوکس امدی باید فکرهای ویندوزی رو کلا دور بریزی، چون کلا با یک سیستم عامل جدید طرفی.
سوال ۲:در خصوص این سوال داخل انجمن زیاد جواب است، پس فقط یک سرچ ساده لازمه.
سوال۳: بله می شود یکی نرم افزار رو به تور متصل کرد این سوال هم داخل انجمن جوابش داده شده.
سوال۴:دلیل مصرف بالای باتری سیستم شما به اوبونتو مربوط نیست بلکه به سخت افزار شما مربوطه، مثلا اگر لپ تاپ دارید که دارای دو کارت گرافیکه، باید یکی از کارتهای گرافیک رو خاموش کنید که داخل انجمن در این خصوص جواب زیاده.

اگر الان که به گنو /لینوکس امده اید انتظار چیزی به مانند ویندوز دارید، همان بهتر که برگردید به همان ویندوز. چون اینجا دنیای جدیدی است که قوانینش با قوانین ویندوز متفاوت است.
نپرسید کشورتان چه کاری می‌تواند برای شما انجام دهد. بپرسید شما چه کاری می‌توانید برای کشورتان انجام دهید.   جان اف. کندی

آزادی در پرتو قانون. همانند هوایی است که ما تنفس می کنیم. دوایت آیزنهاور

آفلاین AAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 506
  • :(
« پاسخ #2 : 10 امرداد 1395، 02:07 ب‌ظ »
اگر ... انتظار چیزی به مانند ویندوز دارید، همان بهتر که برگردید به همان ویندوز.
نه‌نه اینم هست!
ًًReactOS
« آخرین ویرایش: 10 امرداد 1395، 02:11 ب‌ظ توسط undefined »

آفلاین hamidreza2

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #3 : 10 امرداد 1395، 02:15 ب‌ظ »
به جای اینکه به سوال ها جواب داده بشه انگار فقط قصد سر واکردن دارید؟

در مورد اشاره به مطالب ای که عنوان شد بهتر بود لینک مطالب قرار می گرفت.

در مورد باتری من با همین سیستم با ویندوز ۱۰  کار کردم حالا با اوبونتو و فکر میکنم تعداد برنامه های در حال اجرا در اوبونتو بیشتره و البته محیط گرافیکی بیشتر که بیشتر مواقع نیاز هم نیست شاید برای کاربرانی که خیلی زود زوق مرگ میشن خوب باشه!

به جای اون بهتر بود جواب داده میشد؟!

آفلاین yahya.musavi

• Full Member
  • *
  • ارسال: 219
  • بهترین موسیقی دنیا=شنیدن صوت قرآن
« پاسخ #4 : 10 امرداد 1395، 02:49 ب‌ظ »
اونایی رو که رو که لینک نگذاشتم بخاطر اینه که خودتون سرچ کنید داخل انجمن.

اینکه می گویید در ویندوز ۱۰ نصب داشتم الان تو اوبونتو اینجوریه ، این نشون میده شما هنوز دنبال چیزی مثل ویندوز هستید ضمن اینکه وقتی می گی سیستم باتریش میره، باید جزئیات سیستم رو شرح بدی تا بفهمند که مشکل از کجاست مثلا مشخصات سخت افزار و اینکه چه چیزی نصب کردی یا اصلا نصب نکردی.
نگاه کن عزیز مثل همون مثالی که درخصوص دو گرافیکی بودن سیستم نوشتم، داخل ویندوز گرافیک nvidia و amd درایور خوبی برای ویندوز بیرون می دهند مثلا داخل ویندوز در حالت عادی گرافیک دوم خودکار خاموش می شود و فقط در هنگام پردازش بالای گرافیک ، گرافیک دوم روشن می شود. درایوری که این گرافیک ها برای ویندوز بیرون می دهند بهینه شده است  و اینکه چرا برای گنو/لینوکس درایور بهینه ای نمی دهند دلیلش اینه که سیاست گنو با ویندوز متفاوته، گنو آزاده اما مایکروسافت غیر ازاد  nvidia و amd درایور غیرآزاد ارائه می دهند که کلی مشکل داره و با گنو همکاری نمی کنند تا عیب ها برطرف بشود.
داخل گنو/لینوکس مثل همین مثال گرافیکی که زدم اگر سیستمت دو گرافیک داره باید خودت گرافیک دوم رو خاموش کنی.
برای مثال من لپ تاپی دارم که یک گرافیک اینتل داره و گنو/لینوکس که نصب می کنم مصرف باتریش هیچ فرقی با ویندوز نداره و حتی بهتر هم شده.
نپرسید کشورتان چه کاری می‌تواند برای شما انجام دهد. بپرسید شما چه کاری می‌توانید برای کشورتان انجام دهید.   جان اف. کندی

آزادی در پرتو قانون. همانند هوایی است که ما تنفس می کنیم. دوایت آیزنهاور

آفلاین hamidreza2

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #5 : 10 امرداد 1395، 03:44 ب‌ظ »
برای اینکه بفهم دوتا کارت گرافیک داره یا نه باید چه کار کنم؟

برای کم کردن باتری نرم افزار jupiter نصب کردم ولی حتی با کلیک روی نرم افزار حتی نرم افزار اجرا هم نمیشه ؟ یعنی حتی خطا هم نمیده و فقط چند لحظه و بعد هم هیچ !

اینکه به دنبال ویندوز هستم  - سوال عجیبیه یک سری از مفاهیم کلی یه و انتظار از هر سیستم عامل اینه که درست اجرا بشه و درست عمل کنه ! در بقیه نرم افزارهام مشکلی ندارم ولی با چندتا به این صورت هستش ؟!

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19809
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #6 : 11 امرداد 1395، 08:33 ق‌ظ »
برای اینکه بفهم دوتا کارت گرافیک داره یا نه باید چه کار کنم؟
باید lspci بگیری

برای کم کردن باتری نرم افزار jupiter نصب کردم ولی حتی با کلیک روی نرم افزار حتی نرم افزار اجرا هم نمیشه ؟ یعنی حتی خطا هم نمیده و فقط چند لحظه و بعد هم هیچ !
کی گفت این رو نصب کنی. این رو دو سال پیش نصب می‌کردن و در دنیایی با شتاب و سرعت نرم‌افزار آزاد، دو سال پیش یعنی چیزی در حد ویندوز ۹۵ در سال ۲۰۱۶

اینکه به دنبال ویندوز هستم  - سوال عجیبیه یک سری از مفاهیم کلی یه و انتظار از هر سیستم عامل اینه که درست اجرا بشه و درست عمل کنه ! در بقیه نرم افزارهام مشکلی ندارم ولی با چندتا به این صورت هستش ؟!
بله. پس سعی کن مفاهیم این دنیای جدید رو یاد بگیری. یه جای خوب برای شروع، اینه: http://linuxbook.ir/chapters/linux_is_not_windows.html
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن