انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۵٫۰۴ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: یک سوال فوری درباره پاک کردن ابونتو  (دفعات بازدید: 1598 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین amir734jj

• Newbie
  • *
  • ارسال: 3
یک سوال فوری درباره پاک کردن ابونتو
« : 01 خرداد 1389، 09:49 ب‌ظ »
سلام
من روی من روی کامپیوترم ویندوز ایکس پی و ابونتو ۹.۱۰ داشتم ولی بدون این که بقیه را پاک کنم الان اونتو ۹.۴ نصب کردم حالا چه جوری ابونتو ۹.۴ ام رو پیدا کنم که کجای هارد توکدوم درایو نصب شده  و اون ابونتو قبلی ۹.۱۰ رو پاک کنم ....
لطفا کمک کنید چون هیچ جا جواب منو نمی دن
amir734jj@live.com
متشکرم
موقع نصب ابونتو گزینه advance برای انتخاب پارتیشن انتخاب می کنم یعنی یک پارتیشن را پاک می کنم و پارتیشن جدید می سازم ولی زمانی که می خوام در پارتیشن جدید ابونتو را نصب کنم error root می دهد که باید در menu پارتیشن تنظیم شود ولی من همچین چیزی پیدا نکردم در نتیجه من از گزینه side برای نصب استفاده کردم که مشکل ساز شده لطفا در مورد error root و بر طرف کردن آن راهنمایی کنید
« آخرین ویرایش: 03 خرداد 1389، 01:02 ق‌ظ توسط amir734jj »

آفلاین mahdiar

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 921
پاسخ به: یک سوال فوری درباره پاک کردن ابونتو
« پاسخ #1 : 01 خرداد 1389، 10:58 ب‌ظ »
اوبونتو جدیده رو کنار بقیه نصب کردی ؟ قدیمیه روچطور ؟ یه خورده درباره گزینه ی نصبت بیشتر توضیح بده .

آفلاین ellvllan

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 425
« پاسخ #2 : 01 خرداد 1389، 11:11 ب‌ظ »
شما اوبونتو 9.04 رو روی همون پارتیشنی که 9.10 نصب کرده بودی نصب کردی ؟
اصلا گراب شما کدوم ورژن اوبونتو  رو نشوم میده ؟
توضیحات کاملتری بده تا مشکلت رو دوستان بهتر بررسی کنند

آفلاین amir734jj

• Newbie
  • *
« پاسخ #3 : 03 خرداد 1389، 01:01 ق‌ظ »
موقع نصب ابونتو گزینه advance برای انتخاب پارتیشن انتخاب می کنم یعنی یک پارتیشن را پاک می کنم و پارتیشن جدید می سازم ولی زمانی که می خوام در پارتیشن جدید ابونتو را نصب کنم error root می دهد که باید در menu پارتیشن تنظیم شود ولی من همچین چیزی پیدا نکردم در نتیجه من از گزینه side برای نصب استفاده کردم که مشکل ساز شده لطفا در مورد error root و بر طرف کردن آن راهنمایی کنید

آفلاین ellvllan

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #4 : 03 خرداد 1389، 03:11 ب‌ظ »
من دقیق درباره این خطایی که گفتید نمیدونم ولی فکر کنم شما موقع نصب روی پارتیشن ریشه اونو فرمت نمیکنید
باید پارتیشن ریشه فرمت بشه و برای نگه داری تنظیمات اگه مثلا view رو کاستومایز کردید و کلا دسکتاپ رو با سلیقه خودتون چیدید باید از یه پارتیشن جدا با نقطه اتصال /home استفاده کنید
یه ضرب المثل میگه کار از محکم کاری عیب نمیکنه شما کلا پارتیشن ریشه مربوط به اوبونتو قبلی رو delete کن و فضای خالی ایجاد شده رو یه پارتیشن جدید با نقطه اتصال ریشه  / بساز
امیدوارم کمکت کنه
در ضمن دوستان اگه کسی صحبتی در رابطه با خطایی که ایشون ذکر کردند داره مطرح کنه تا استفاده کنیم
ممنون
« آخرین ویرایش: 03 خرداد 1389، 03:14 ب‌ظ توسط eMan »

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19809
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #5 : 04 خرداد 1389، 06:01 ب‌ظ »
با سی‌دی لایو بیا بالا و با gparted یا disk utility ببین کجا ریخته اوبونتو رو. از همون جا می‌تونی پاکش هم بکنی
در مورد error root بیش‌تر توضیح بده که دقیقا چی بهت می‌گه؟
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین heresh

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 968
« پاسخ #6 : 06 خرداد 1389، 08:38 ق‌ظ »
سلام
من روی من روی کامپیوترم ویندوز ایکس پی و ابونتو ۹.۱۰ داشتم ولی بدون این که بقیه را پاک کنم الان اونتو ۹.۴ نصب کردم حالا چه جوری ابونتو ۹.۴ ام رو پیدا کنم که کجای هارد توکدوم درایو نصب شده  و اون ابونتو قبلی ۹.۱۰ رو پاک کنم ....
لطفا کمک کنید چون هیچ جا جواب منو نمی دن
amir734jj@live.com
متشکرم
دوستان توجه نکردن،  این دوستمون خودش ابونتو جدیدتری داشته (9.10) و رفته یه ابونتو قدیمی‌تری نصب کرده (9.04) و فکر کرده این نسخه 9.4 هستش که بر فرض ۳ نسخه بالاتره.
اگه می‌خوای نسخه جدیدتر رو داشته باشی نسخه 9.04 رو پاک کن

آفلاین amir734jj

• Newbie
  • *
« پاسخ #7 : 06 خرداد 1389، 03:55 ب‌ظ »
دوست عزیز و گرامی
ضمن تشکر ازتوجهی که داشتین
مشکل من هیچ ارتباطی به ورژن ابونتو نداره چون هنگام نصب هر نوع ورژن اوبونتو و حتی کوبونتو و غیره اگر بخواهیم از گزینه ساید بای ساید استفاده نکیم و از گزینه پیشرفنه استفاده کنیم سیستم تمامی درایو ها را نشان می دهد تا برای نصب انتخاب کنیم و حتی اگر درایوی را نیز پاک و دوبار ه با یکی از فرمت های لینوکس بسازیم و برای نصب انتخاب کنیم سیستم خطای روت می دهد  و پیغام می دهد که باید از منوی پارتیشن این مشکل را حل کنیم که من همچین چیزی را پیدا نکردم

آفلاین ellvllan

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #8 : 06 خرداد 1389، 04:12 ب‌ظ »
شما یه بار از طریق VBOX  نصب کن ببین بازم همین مشکل رو داری یا نه ؟