تا اونها هم شریک ماجرا باشند
چند درصد؟
اینتر اکتیو چی بید دیگه؟ مبتدیا قراره اینو بخرن؟
دقیقا نفهمیدم قراره به مبتدیا بفروشی یا بهشون آموزش بدی یا هر سه؟
سایتت قراره یه بخش فروشگاهی داشته باشه یا فروشگاهت قراره یه بخش آموزشی داشته باشه؟
ساپورتر قراره هاست و دامین و طراحی و مطلب و برنامه نویسی و کالا رو بده و با شما شریک هم باشه
یا شما خودت هم یه چیزهائی برای شروع داری؟
برای بخش فروشگاه قراره چیزی بهتر و بیشتر و قابل رقابت با این دو سه تا فروشگاه لک و لک کن داشته باشی یا قراره یه نونوائی بزنی بغل نون وائیشون تا دو تا نون هم شما بفروشی؟
برای بخش آموزش قراره چیز جدیدی ارائه کنی یا همین مطالب ویکی رو قراره جمع کنیم و یه دستی بکشیم روی سرو گوششون و بندازیم به خلق ا... ؟ (جمع بستن فقط به صرف شراکت در جرم بود نه در منافع!)
برای شروع قراره نماینده این سه تا فروشگاه بشی به نظرت من مبتدی دست به جیب خریدار ترجیح می دم از شمای نماینده فروش بخرم یا برم از خود صاب مال خرید کنم؟
دیسک تکمیلی قراره همون هما باشه یا کوچکتر یا بزرگتر یا یه چیز دیگه یا یه کار دیگه؟
مخاطبینت در خوشبینانه ترین حالت؟ و انتظاراتت از این کار؟ و نوع حرکت گروهی توی این کار؟ و نیازی که در مخاطبین قراره براورده کنی؟ و چیزی که باعث شد فکر کنی چنین چیزی نیاز هست؟ اطلاعات خودت توی زمینه هائی که گفتی چقدر هست و کجاشو خودت قراره انجام بدی و کجاش نیاز به کمک داری؟ و میزان شور حسینیت که توی این تصمیم به منطقت غلبه کرده؟
خدا وکیلی اگه قبل از دونستن همه این ها و حدود چهارصد هزارتا سئوال دیگه من بگم که : به ! به ! خیلی فکر خوبیه من هم هستم! برو بریم! خوب من از فردا یه متن نوشتم درباره لینوکس چیست و یه متن هم از یه بابائی دزدیدم ...... خودت فکر نمی کنی من چل باشم؟ (چل نوعی دیوانه است که به قائده چهل دیوانه دیوانگی داره! - فرهنگ عمید-)
اتفاقا طرحت خوبه اما با توجه به خیلی از جوانب و توانائی های خودت تا بعدا ببینیم برای من متخصص در X و Y و Z جالب خواهد بود یا نه