انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: چگونه ارائه دهنده سرور باشم؟ (حل شد)  (دفعات بازدید: 1804 بار)

0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین arshiafagihihi

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 26
چگونه ارائه دهنده سرور باشم؟ (حل شد)
« : 03 شهریور 1395، 01:47 ب‌ظ »
سلام دوستان.من تازه واردم و امیدوارم اینجا کنار هم خوش باشیم و از هم دگه نرنجیم.
دوستان من یه راهنمایی میخواستم درباره اینکه چگونه ارائه دهنده سرور مجازی با سیستم عامل اوبونتو باشم.
از یکی از دوستانم پرسیدم گفت باید سروری که مال خودم باشه داشته باشم و اون سرور رو به چند بخش تقسیم و برای کارهای مختلف از جمله سایت سازی به مردم ارائه بدم.
اما من دانش کافی رو ندارم و نمیدونم سرور از کجا بیارم و چجوری به چند بخش تقسیم و واسه هر بخش یه یوزرنیم پسورد و ایپی و پورت انتخواب کنم و تا الان هر چقدر سرچ کردم خرید سرور،شرکت های ارائه دهنده رو آورده که ماهانه سروراشون رو اجاره میدهند،ولی من میخوام خودم یه دونه از اون شرکت ها باشم و از جاهای کوچیک شروع بکنم.
ممنون میشم اگه راهنماییم کنید که سرور از کجا بیارم و کجا نصبش کنم و چه دستگاهای جانبی نیاز داره.
ممنونم.
« آخرین ویرایش: 05 شهریور 1395، 02:04 ب‌ظ توسط arshiafagihihi »
gun/linux/ubunto 16.4,windows7
4gb ram

آفلاین husein

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 71
پاسخ : چگونه ارائه دهنده سرور باشم؟
« پاسخ #1 : 03 شهریور 1395، 02:00 ب‌ظ »
سلام
اگر هدف شما فقط ارايه هاست برای میزبانی سایت است و دانش و تجربه سرور ندارید میتونید پنل ریسلری بگیرید.
با پنل ریسلری شما با یه واسط گرافیکی به اسم whm میتونید به مشتریانتون هاست بفروشید و نسازی هم به دانش و تجربه خاصی نداره

سپاهان سرور یکی از شرکت هایی هست که پنل ریسلری میده : http://sepahanserver.com/reseller_pro

آفلاین arshiafagihihi

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #2 : 03 شهریور 1395، 02:21 ب‌ظ »
سلام
اگر هدف شما فقط ارايه هاست برای میزبانی سایت است و دانش و تجربه سرور ندارید میتونید پنل ریسلری بگیرید.
با پنل ریسلری شما با یه واسط گرافیکی به اسم whm میتونید به مشتریانتون هاست بفروشید و نسازی هم به دانش و تجربه خاصی نداره

سپاهان سرور یکی از شرکت هایی هست که پنل ریسلری میده : http://sepahanserver.com/reseller_pro
تا اونجایی که من میدونم vps یعنی سرور اختصاصی مجازی و بخش کوچیکی از سرور اختصاصی که توی رحس هاست نصب و با یه یوزرنیم و پسورد میشه به این بخش وصل شد. من میخوام یک سرور اختصاصی قوی داشته باشم و به چند vps تقسیمش کنم، بعد هم توشون هاست با سیستم عامل اوبونتو بزارم و به صورت ماهانه تجاره بدم.
دقت کنید میخوام سرور مال خودم باشه و بابتش ماهانه چیزی پرداخت نکنم.
ممنونم.
4gb ram

آفلاین ava

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1330
« پاسخ #3 : 03 شهریور 1395، 03:44 ب‌ظ »
سلام دوستان.من تازه واردم و امیدوارم اینجا کنار هم خوش باشیم و از هم دگه نرنجیم.
دوستان من یه راهنمایی میخواستم درباره اینکه چگونه ارائه دهنده سرور مجازی با سیستم عامل اوبونتو باشم.
از یکی از دوستانم پرسیدم گفت باید سروری که مال خودم باشه داشته باشم و اون سرور رو به چند بخش تقسیم و برای کارهای مختلف از جمله سایت سازی به مردم ارائه بدم.
اما من دانش کافی رو ندارم و نمیدونم سرور از کجا بیارم و چجوری به چند بخش تقسیم و واسه هر بخش یه یوزرنیم پسورد و ایپی و پورت انتخواب کنم و تا الان هر چقدر سرچ کردم خرید سرور،شرکت های ارائه دهنده رو آورده که ماهانه سروراشون رو اجاره میدهند،ولی من میخوام خودم یه دونه از اون شرکت ها باشم و از جاهای کوچیک شروع بکنم.
ممنون میشم اگه راهنماییم کنید که سرور از کجا بیارم و کجا نصبش کنم و چه دستگاهای جانبی نیاز داره.
ممنونم.
توصیه میکنم کسی که به اندازه کافی دانش و اطلاعات یک حوزه رو نداره به هیچ عنوان به صورت تجاری و تخصصی وارد اون حوزه نشه و با امنیت و اطلاعات خودش و دیگران بازی نکنه .
بهتره از پایه شروع کنید و کم کم اطلاعاتتون رو بالا ببرید بعد وارد حوزه حرفه ای هم بشید نه این که با آموزش تو وب برید و میزبانی وب بزنید و اطلاعات مشتریان رو بر باد بدین
صدای پلیس : هاپ هاپ

آفلاین arshiafagihihi

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #4 : 03 شهریور 1395، 04:32 ب‌ظ »
ممنونم.
توصیه میکنم کسی که به اندازه کافی دانش و اطلاعات یک حوزه رو نداره به هیچ عنوان به صورت تجاری و تخصصی وارد اون حوزه نشه و با امنیت و اطلاعات خودش و دیگران بازی نکنه .
بهتره از پایه شروع کنید و کم کم اطلاعاتتون رو بالا ببرید بعد وارد حوزه حرفه ای هم بشید نه این که با آموزش تو وب برید و میزبانی وب بزنید و اطلاعات مشتریان رو بر باد بدین
خب از کجا باید شروع کنم؟میشه راهنمایی بکنید؟
4gb ram

آفلاین koosha

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 734
« پاسخ #5 : 03 شهریور 1395، 04:44 ب‌ظ »
linuxbook.ir
بعد از اون هم دوره ی lpic1 جادی .
GNU/Linux
Debian8