انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: کیبورد !  (دفعات بازدید: 647 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین mahin

• Newbie
  • *
  • ارسال: 1
کیبورد !
« : 05 شهریور 1395، 10:47 ق‌ظ »
سلام
توی لینوکس ۱۲ ای که دارم و روی اون ns2 (یه نرم افزار شبیه ساز شبکه )نصب هست ، کیبوردم درست کار نمیکنه مثلا ping رو به شکل ۵ng* مینویسه ! جالب اینه که با کاربر ادمین اینطوریه و با یه کاربر حساب guest درست کار میکنه. من یه کاربر دیگه ایجاد کردم و دسترسی ادمین دادم و عضو sudo کردم ومشکل کیبورد حل شد فقط مشکل بزرگ اینه که توی اون کاربر ns2 رو نمیشناسه و از اول باید نصب کنم ومن تمام کارم با ns2 هست. راه حلی برای این مشکل من وجود داره ؟
« آخرین ویرایش: 05 شهریور 1395، 10:49 ق‌ظ توسط mahin »

آفلاین رسول صفری

• Full Member
  • *
  • ارسال: 145
    • رسول صفری |‌Rasool Safari
پاسخ : کیبورد !
« پاسخ #1 : 05 شهریور 1395، 11:07 ق‌ظ »
سلام
لینوکس ۱۲ ؟؟؟‌ :o :o :o
راه حل : Num Lock رو خاموش کنید درست میشه.
Arch + KDE Plasma 5.9 :)

آفلاین Sosha

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 689
  • Only Ubuntu <3
    • نوشته های یک دوستدار گنو
« پاسخ #2 : 05 شهریور 1395، 05:37 ب‌ظ »
سلام
توی لینوکس ۱۲ ای که دارم و روی اون ns2 (یه نرم افزار شبیه ساز شبکه )نصب هست ، کیبوردم درست کار نمیکنه مثلا ping رو به شکل ۵ng* مینویسه ! جالب اینه که با کاربر ادمین اینطوریه و با یه کاربر حساب guest درست کار میکنه. من یه کاربر دیگه ایجاد کردم و دسترسی ادمین دادم و عضو sudo کردم ومشکل کیبورد حل شد فقط مشکل بزرگ اینه که توی اون کاربر ns2 رو نمیشناسه و از اول باید نصب کنم ومن تمام کارم با ns2 هست. راه حلی برای این مشکل من وجود داره ؟
لینوکس ۱۲ میشه توضیح بدید چیه؟
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش برو خدا رو شکر کن که با دمپایی نیومدم سراغت!

آفلاین امیــــــر

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 617
  • نرم‌افزار مال منه، نه من مال اون
« پاسخ #3 : 05 شهریور 1395، 07:48 ب‌ظ »
سلام
سلام به انجمن خوش‌اومدی
اگه منظورت از لینوکس سیستم‌عامل گنو/لینوکسیه و همچنین از ۱۲ منظورت اوبونتو ۱۲.۰۴ یا هر نگارش دیگه‌ای از اوبونتو بغیر از ۱۴.۰۴LTS و ۱۶.۰۴ هست بهتره اوبونتوت رو به‌روز کنی، چون دیگه پشتیبانی نداره