انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: چطور میتونیم تغییرات انجام شده روی نسخه LIVE CD رو روی فلش ذخیره کنیم؟  (دفعات بازدید: 1442 بار)

0 کاربر و 4 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین geramia

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 43
با سلام

یه سوال برای من پیش اومده
من یه نسخه از ایمیج ایزو اوبونتو رو روی فلش مموریم نصب کردم و الان وقتی با فلش مموریم دستگاه رو بوت کنم اوبونتوی لایو اجرا میشه و من وارد محیطش میشم
مشکلی که دارم اینه که هر بار فلش رو به دستگاه میزنم تمام تغییرات و پیکربندی های سیستم رو باید از اول انجام بدم
میخواستم ببینم چطوری میتونم وقتی اوبونتوی لایو رو از روی فلش اجرا میکنم و تغییراتی در اون میدم مثلا پسورد عوض میکنم و یا یه سری برنامه نصب میکنم یا کیبورد فارسی تعریف میکنم این تغییرات رو روی همون ایمیج فلش ذخیره کنم که دفعه بعد که با فلش دستگاهم رو بوت میکنم نخوام دوباره از اول همه این کارا رو انجام بدم!؟!؟!؟

چون الان اقعا اعصابم خرد شده و هر بار پشت هر دستگاهی میشینم و میخوام با سیستم لینوکس روی فلشم کار کنم باید یک ساعت از اول تمام تنظیماتش رو انجام بدم تا بشه اون سیستمی که میتونم باهاش کار کنم!

دوست دارم هرجا میرم لینوکسم همراهم باشه !

آفلاین رضا مظاهری

• Full Member
  • *
  • ارسال: 120
  • من چون تو بُدم * تونیزچون من باشی
فکر کنم برای این کار بهتره بجای ساختن نسخه لایو روی فلش فلش رو فرمت ext کنید و سیستم عامل رو روش نصب کنید فقط مشکل اینه که دیگه نمیتونید از اون فلش برای ذخیره اطلاعات روی سیستمهای ویندوزی استفاده کنید و حتمن برای اینکار باید سیستم با فلش شما بوت بشه
من چون تو  بُدم * تونیزچون من باشی

آفلاین geramia

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 43
نميخوام اينكار رو بكنم چون بايد فلش بصورت لايو باشه ضمن اينكه اگه لينوكس رو روي فلش نصبش كنم ديگه از اون نميتونم بعنوان منبع براي نصب لينوكس روي سيستمهاي ديگه لستفاده كنم! راه ديگه اي وجود نداره كه تغييرات روي همون نسخه لايو ذخيره بشه؟

آفلاین aref3d

• Full Member
  • *
  • ارسال: 239
زمانی که با "Make Startup Disk" فلاش لایو می‌سازی یک گزینه اون پایین هست به نام "Stored in reserved extra space" هر مقدار برای تغییرات که میخواین اعمال بشه براش تعریف کنید.
از این به بعد کلیه تغییرات ذخیره می‌شوند.