0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.
سلاممن آپاچی نصب کردم. حالا میرم به مسیر var/www/html نه می تونم پوشه ایجاد کنم و نه فایل !چه مشکلی هست؟میشه کمک کنید که برای اینکار باید چی کار کنم؟
ساده ترین راه این که یک ویرایشگر مثلا bluefish یاatom و... رو نصب کنین بعد با استفاده از روت اجراش کنیناز توی ویرایشکرا هر متن و فایلی رو که بخواین می تونین اضافه و ویرایش کنین
بقول آقا کوشا {نرم افزار گرافیکی با روت؟؟؟؟؟؟؟ }
روت میشه با روت اجرا کنی؟؟؟؟؟؟؟
بقول آقا کوشا {نرم افزار گرافیکی با روت؟؟؟؟؟؟؟ }روت میشه با روت اجرا کنی؟؟؟؟؟؟؟ در کل کار خوبی نیست
gksu gedit folan
باید ownership دیرکتوری رو تغییر بدی تا بهت اجازه بده که فقط خودت بتونی (یا یک گروه مشخص بتونن) اون رو تغییر بدن.در ضمن هیچوقت با دستور sudo یک نرمافزار گرافیکی رو باز نکن.
باید ownership دیرکتوری رو تغییر بدی تا بهت اجازه بده که فقط خودت بتونی (یا یک گروه مشخص بتونن) اون رو تغییر بدن.
نقلقول از: سلمان م. در 09 شهریور 1395، 03:28 قظباید ownership دیرکتوری رو تغییر بدی تا بهت اجازه بده که فقط خودت بتونی (یا یک گروه مشخص بتونن) اون رو تغییر بدن.در ضمن هیچوقت با دستور sudo یک نرمافزار گرافیکی رو باز نکن.حتی gedit مثلا؟
You should never use normal sudo to start graphical applications as root. You should use gksudo (kdesudo on Kubuntu) to run such programs. gksudo sets HOME=~root, and copies .Xauthority to a tmp directory. This prevents files in your home directory becoming owned by root. (AFAICT, this is all that's special about the environment of the started process with gksudo vs. sudo).
نقلقول از: Sosha در 09 شهریور 1395، 04:58 قظنقلقول از: سلمان م. در 09 شهریور 1395، 03:28 قظباید ownership دیرکتوری رو تغییر بدی تا بهت اجازه بده که فقط خودت بتونی (یا یک گروه مشخص بتونن) اون رو تغییر بدن.در ضمن هیچوقت با دستور sudo یک نرمافزار گرافیکی رو باز نکن.حتی gedit مثلا؟آره. برای بازکردن نرمافزار گرافیکی به جای sudo از دستور gksudo روی یونیتی و kdesudo برای محیط KDE استفاده کنید.کد: [انتخاب]You should never use normal sudo to start graphical applications as root. You should use gksudo (kdesudo on Kubuntu) to run such programs. gksudo sets HOME=~root, and copies .Xauthority to a tmp directory. This prevents files in your home directory becoming owned by root. (AFAICT, this is all that's special about the environment of the started process with gksudo vs. sudo). https://help.ubuntu.com/community/RootSudo#Graphical_sudo