انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: کتاب در مورد شبکه  (دفعات بازدید: 3255 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین مُحَمَّدْ

• Full Member
  • *
  • ارسال: 217
کتاب در مورد شبکه
« : 06 خرداد 1389، 02:40 ق‌ظ »
کتابی برای آشنایی و نحوه کار با شبکه در لینوکس (ترجیحا اوبونتو  :P ) نمی شناسین  اگه خدا بطلبه میخوام یکی رو لینوکسی کنم  ;D
درسته که درست نیست ولی درست نیست که بگیم درسته.

آفلاین امیر و

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 791
  • Google is your friend
پاسخ به: کتاب در مورد شبکه
« پاسخ #1 : 06 خرداد 1389، 12:33 ب‌ظ »
آره منم میخوام.

که چطوری میشه یه شبکه کوچیک درست کرد ...

آفلاین tHr

• Full Member
  • *
  • ارسال: 142
« پاسخ #2 : 06 خرداد 1389، 03:12 ب‌ظ »
منم با این کتای موافقم اگه لینک دانلودش رو بزارید لطف کردین

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19743
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #3 : 08 خرداد 1389، 12:30 ق‌ظ »
نصب و راه اندازی سرورهای لینوکسی رو دیدین؟
نوشته‌ی آلن باغومیان
انتشارات نص
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین آی سهیل

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1013
  • سهیل هستم.
    • نیمِگــــــــــــــا
« پاسخ #4 : 08 خرداد 1389، 11:41 ق‌ظ »
نصب و راه اندازی سرورهای لینوکسی رو دیدین؟
نوشته‌ی آلن باغومیان
انتشارات نص
سلام;
من این کتاب را خریداری کردم، بیشتر درمورد سرورهای وب دبیان هستش.
نه شبکه و شبکه سازی. البته قیمتش عالیه خرید اینترنتی هم داره، قیمت 3500تومن با پست دم درخونتون تحویل میدن.
The open source Ubuntu desktop operating system powers millions of PCs and laptops around the world.

آفلاین sasan-pink

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 37
« پاسخ #5 : 11 خرداد 1389، 01:10 ق‌ظ »
سایت www.flazx.us رو یک نگاه بکنید تو دسته بندی های مختلف کتاب های محشری داره و از همه عالیتر مجبور نیستی از راپیدشیر یا مگاآپلود دانلود کنی. البته لینک این دو تا رو هم داره ولی EasyUpload اصلا مثل اون دوتای دیگه اذیتت نمیکنه. برای شبکه که مورد علاقه منه هم واقعا کتابهای درجه یکی داره و تا اونجایی که یادم هست واسه شبکه های لینوکسی هم کتاب داشت.
هیچ حیوان درنده خویی را ندیدم که بویی از مهربانی و شفقت نبرده باشد و من بویی از شفقت نبرده ام پس حیوان نیستم. (قطار فراری - آندره کونچالفسکی - به جرات میتونم بگم هرکسی باید توی عمرش یکبار این فیلم رو ببینه - درسته که مال 25 سال پیشه اما این فیملیه که میتونه به راحتی احساساتت رو به بازی بگیره ).

آفلاین مُحَمَّدْ

• Full Member
  • *
« پاسخ #6 : 14 خرداد 1389، 08:26 ب‌ظ »
سایت www.flazx.us رو یک نگاه بکنید تو دسته بندی های مختلف کتاب های محشری داره و از همه عالیتر مجبور نیستی از راپیدشیر یا مگاآپلود دانلود کنی. البته لینک این دو تا رو هم داره ولی EasyUpload اصلا مثل اون دوتای دیگه اذیتت نمیکنه. برای شبکه که مورد علاقه منه هم واقعا کتابهای درجه یکی داره و تا اونجایی که یادم هست واسه شبکه های لینوکسی هم کتاب داشت.
این سایتی که معرفی کردید این ارور رو میده
Fatal error: Table './beta_db/flazx_books' is marked as crashed and should be repaired in /home/beta/public_html/cdo/base/BaseBook.php on line 347
من هنوز منتظرم  ;D

آفلاین sasan-pink

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 37
« پاسخ #7 : 14 خرداد 1389، 08:49 ب‌ظ »
تا یکی دو هفته پیش که این ایراد رو نداشت. بهرحال بعضی وقتها یک سری بهش بزن.گویا ایرادی کرده درستش میکنن. فقط اینو بگم که تو ده سالی که تو نت میچرخم سایتی به این کاملی ندیدم واقعا طلاست
هیچ حیوان درنده خویی را ندیدم که بویی از مهربانی و شفقت نبرده باشد و من بویی از شفقت نبرده ام پس حیوان نیستم. (قطار فراری - آندره کونچالفسکی - به جرات میتونم بگم هرکسی باید توی عمرش یکبار این فیلم رو ببینه - درسته که مال 25 سال پیشه اما این فیملیه که میتونه به راحتی احساساتت رو به بازی بگیره ).

آفلاین Samane

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 279
« پاسخ #8 : 14 خرداد 1389، 11:25 ب‌ظ »
کتاب راهنمای جامع Red Hat Linux - نویسنده ریچارد پیترسون و ابراهیم حداد - مترجم: کامبیز سمیعی - کانون نشر علوم.
درسته که اسم کتاب رد هته ولی دلیل نمی شه که واسه اوبونتو کار نکنه! ... منکه ازش استفاده می کنم واقعا ازش راضیم هر مشکلی که داشتم با استفاده از اون حل کردم. کتاب قطوریه و یخورده گرون! پیشنهاد می کنم اول از کتابخانه بگیری ... احتمالش زیاده که تو دو هفته اطلاعات لازمت رو ازش بگیری و دیگه نیازی به خریدنش نباشه!

**این کتاب واسه اونهایی که اسکریپت نویسی بلد نیستند، عالیه!!**
کلا کتاب جامعیه و من خیلی از خوندنش لذت می برم و به اونهایی که خصوصا تازه کارند پیشنهاد می کنم، چون ساده ترجمه شده! :)

موفق باشید.
امیدوارم همیشه بروز باشید!

آفلاین مُحَمَّدْ

• Full Member
  • *
« پاسخ #9 : 14 خرداد 1389، 11:56 ب‌ظ »
کتاب راهنمای جامع Red Hat Linux - نویسنده ریچارد پیترسون و ابراهیم حداد - مترجم: کامبیز سمیعی - کانون نشر علوم.
درسته که اسم کتاب رد هته ولی دلیل نمی شه که واسه اوبونتو کار نکنه! ... منکه ازش استفاده می کنم واقعا ازش راضیم هر مشکلی که داشتم با استفاده از اون حل کردم. کتاب قطوریه و یخورده گرون! پیشنهاد می کنم اول از کتابخانه بگیری ... احتمالش زیاده که تو دو هفته اطلاعات لازمت رو ازش بگیری و دیگه نیازی به خریدنش نباشه!

کلا کتاب جامعیه و من خیلی از خوندنش لذت می برم و به اونهایی که خصوصا تازه کارند پیشنهاد می کنم، چون ساده ترجمه شده! :)

موفق باشید.
میشه بپرسم قیمت اش چنده
در مورد شبکه خوبه آخه می خوام به یکی معرفی کنم اگه مطلب اش زیاد محتوا نداشته باشه ..... ;D

آفلاین Samane

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 279
« پاسخ #10 : 16 خرداد 1389، 01:00 ب‌ظ »

موفق باشید.
میشه بپرسم قیمت اش چنده
در مورد شبکه خوبه آخه می خوام به یکی معرفی کنم اگه مطلب اش زیاد محتوا نداشته باشه ..... ;D
چاپ سال 85 --- > 8500 ولی الان رو نمی دونم.
امیدوارم همیشه بروز باشید!