دوست عزیز ! به صورت عادی که نمی تونی این کار رو انجام بدی ( تا جایی که من تحقیق کردم
) حتی اگه جیل بریک شده باشه .
اما می تونی آهنگ هاش رو سینک کنی .
برای این کار از Rhythm box استفاده کن ...
و حالا راه حلی که هنوز خودم وقت نکردم تستش کنم !
توی آیفون و آیپاد تاچ های جیل بریک شده و توی Cydia یه برنامه ای هست اگه اشتباه نکنم به اسم appcake (شاید چیز دیگه ای باشه ! درست یادم نیست! توی مبایلستان هستش .) این برنامه کارش اینه که بدون نیاز به ویندوز و آیتونز برنامه ها رو از داخل خوده گوشی به صورت ipa و حتی deb و ... نصب می کنه .
پس این جا مهم ترین کار اینه که به هر صورتی بتونی فایل های ipa رو به گوشیت انتقال بدی و بقیش خلاص ! برنامه کاره خودش رو انجام میده (و مثلا با iFile راحت سرچ می کنی .)
اما برای این که بتونی فایل ها رو انتقال بدی یه سری راه هست ! که من هنوز تستش نکردم و تحت خط فرمان هستش ... (برای جیل بریک شده ها ...) یه سرچی بکنی پیدا میشه .
و ایده ی خوده من ایجاد یه سرور مجازی هستش ! که بتونی یه جوری با وایرلس سرش کلاه بزاری و فایل های مورد نظرت رو بریزی روی گوشی و یا آیپاد ...
البته تاکیید می کنم خودم هنوز تست نکردم هیچ کدوم از این راه ها رو ! همه چیش پای خودت . ولی می گم خیلی سعی کردم که با آیتونز با wine سینک کنم ولی نشد !
حالا شما می تونی تمام اینا رو تست کنی یا صبر کنی بعدا خودم تستش می کنم ! یا این که می تونی فعلا از ویندوز برای این یه قلم کار استفاده کنی ...
(فقط سعی کن همین یه آیتونز رو روش نصب کنی و XP هم باشه !!! : دی! تا به دردسر کار با ویندوز نخوری !) (البته این یه جور پاک کردن صورت مسئله هستش ...
البته یه قسمت هم هست توی Ubuntu که در مورد آیپاد ها می گه ...
در کل برای سینک کردن موزیک ها که مشکلی نخواهی داشت و خیلی ساده هست ... ولی برای اپلیکیشن ها ممکنه به مشکل بر بخوری
.