انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: نحوه ی مانت آیفون  (دفعات بازدید: 2417 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین foad

• Full Member
  • *
  • ارسال: 134
نحوه ی مانت آیفون
« : 13 خرداد 1389، 07:52 ب‌ظ »
چه جوری میشه آیفون رو روی اوبونتو مانت کرد؟
این ‍پست رو دیدم :
http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,3759.0.html
اما من منظورم استفاده به صورت هارد نیست می خوام همونجوری که تو ویندوز وقتی آیفونم رو به کامپیوتر وصل میکنم شناسایی میشه و iTunes اجرا میشه و میشه ازش استفاده کرد آیفونم رو مانت کنم و از  iTunes که با واین نصب کردم یا برنامه ی ذیگه  blackra1n استفاده کنم.راهی هست؟الان که با یو اس بی وصل میکنم انگار نه انگار!

آفلاین foad

• Full Member
  • *
پاسخ به: نحوه ی مانت آیفون
« پاسخ #1 : 13 خرداد 1389، 08:07 ب‌ظ »
برای مانت این رو دیدم و کار کرد:
http://www.webupd8.org/2009/09/mount-iphone-ipod-touch-in-ubuntu-how.html
اما خوب چه جوری میشه با hTunes گوشی رو با لپتاپ sync کنم؟اصلا برای سینک کردن چه برنامه ای بهتره؟

آفلاین Mehrab

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 253
« پاسخ #2 : 13 خرداد 1389، 08:22 ب‌ظ »
چه نسخه‌ای از اوبونتو رو داری. اگه اشتباه نکنم اوبونتو از نسخه ۱۰.۰۴ بدون نیاز به نصب هیچ چیز اضافه‌ای از آیفون و آیپاد پشتیبانی می‌کنه. یعنی طبیعتا باید این شکلی باشه که usb رو وصل کنی و خیلی ساده فایلا رو بریزی توش

آفلاین foad

• Full Member
  • *
« پاسخ #3 : 13 خرداد 1389، 09:10 ب‌ظ »
10.04  رو دارم.الان  مانت میشه و میشه فایل ریخت توش اما واسه سینک کردن و مثلا اپلیکیشن ریختن باید iTunes  رو استفاده کرد که اینجا نمیدونم باید چی کار کرد.

آفلاین Bersam

• Full Member
  • *
  • ارسال: 132
  • برسام
« پاسخ #4 : 13 خرداد 1389، 09:50 ب‌ظ »
دوست عزیز !‌ به صورت عادی که نمی تونی این کار رو انجام بدی ( تا جایی که من تحقیق کردم  ](*,) ) حتی اگه جیل بریک شده باشه .
اما می تونی آهنگ هاش رو سینک کنی . :) برای این کار از Rhythm box استفاده کن ...

و حالا راه حلی که هنوز خودم وقت نکردم تستش کنم !
توی آیفون و آیپاد تاچ های جیل بریک شده و توی Cydia یه برنامه ای هست اگه اشتباه نکنم به اسم appcake (شاید چیز دیگه ای باشه ! درست یادم نیست‌! توی مبایلستان هستش .) این برنامه کارش اینه که بدون نیاز به ویندوز و آیتونز برنامه ها رو از داخل خوده گوشی به صورت ipa و حتی deb و ... نصب می کنه .
پس این جا مهم ترین کار اینه که به هر صورتی بتونی فایل های ipa رو به گوشیت انتقال بدی و بقیش خلاص ! برنامه کاره خودش رو انجام میده (و مثلا با iFile راحت سرچ می کنی .)
اما برای این که بتونی فایل ها رو انتقال بدی یه سری راه هست ! که من هنوز تستش نکردم و تحت خط فرمان هستش ... (برای جیل بریک شده ها ...) یه سرچی بکنی پیدا میشه .
و ایده ی خوده من ایجاد یه سرور مجازی هستش ! که بتونی یه جوری با وایرلس سرش کلاه بزاری و فایل های مورد نظرت رو بریزی روی گوشی و یا آیپاد ...

البته تاکیید می کنم خودم هنوز تست نکردم هیچ کدوم از این راه ها رو ! همه چیش پای خودت . ولی می گم خیلی سعی کردم که با آیتونز با wine سینک کنم ولی نشد !

حالا شما می تونی تمام اینا رو تست کنی یا صبر کنی بعدا خودم تستش می کنم !‌ یا این که می تونی فعلا از ویندوز برای این یه قلم کار استفاده کنی ...  :-X  ](*,)  ](*,) (فقط سعی کن همین یه آیتونز رو روش نصب کنی و XP هم باشه !!! : دی!‌ تا به دردسر کار با ویندوز نخوری !) (البته این یه جور پاک کردن صورت مسئله هستش ...

البته یه قسمت هم هست توی Ubuntu که در مورد آیپاد ها می گه ...

در کل برای سینک کردن موزیک ها که مشکلی نخواهی داشت و خیلی ساده هست ... ولی برای اپلیکیشن ها ممکنه به مشکل بر بخوری :) .

همه ی ما با هم برابریم ... لیکن برخی برابر ترند .

آفلاین Bersam

• Full Member
  • *
  • ارسال: 132
  • برسام
« پاسخ #5 : 13 خرداد 1389، 10:08 ب‌ظ »
این جا رو هم بخونید :
https://help.ubuntu.com/community/PortableDevices/iPhone
مخصوصا اون iFuse که فکر کنم به راحتی کار رو حل کرده ...

همه ی ما با هم برابریم ... لیکن برخی برابر ترند .

آفلاین foad

• Full Member
  • *
« پاسخ #6 : 13 خرداد 1389، 11:16 ب‌ظ »
منم فعلا به همین مانت با iFuse  و چیزای دیگه قناعت میکنم!چند وقت پیش اومدم تو اپن سوزه همین مانت معمولی رو انجام بدم درست نشد و کل سیستمم رفت رو هوا و باعث شد که برگردم به اوبونتو .حالا خدا رو شکر مانت کردن تو اوبونتو کاری نداره واسه بقیه اش هر وقت شما تونستی یه راهنما لطفا بنویس تا ما هم اقدام کنیم ;D