انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: پاک کردن پارتیشن برای حذف اوبونتو  (دفعات بازدید: 633 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Sina Deuxshiri

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 92
پاک کردن پارتیشن برای حذف اوبونتو
« : 22 شهریور 1395، 10:12 ب‌ظ »
سلام. لطفا به تصویر زیر نگاه کنید:

برای حذف اوبونتو دقیقا کدوم پارتیشن‌ها رُ پاک کنم؟ لطفا اگر صد در صد مطمئن هستید راهنمایی کنید. بنده یکبار به اشتباه پاک کردم، وقتی لپ تاپم و روشن می‌کردم، با یک صفحه‌ی سیاهی مواجه می‌شدم. ویندوز پاک نشده بود، اما لود نمیشد. ممنون اگر راهنمایی کنید.

آفلاین s1mpleworld

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 309
پاسخ : پاک کردن پارتیشن برای حذف اوبونتو
« پاسخ #1 : 22 شهریور 1395، 10:26 ب‌ظ »
سلام. لطفا به تصویر زیر نگاه کنید:

برای حذف اوبونتو دقیقا کدوم پارتیشن‌ها رُ پاک کنم؟ لطفا اگر صد در صد مطمئن هستید راهنمایی کنید. بنده یکبار به اشتباه پاک کردم، وقتی لپ تاپم و روشن می‌کردم، با یک صفحه‌ی سیاهی مواجه می‌شدم. ویندوز پاک نشده بود، اما لود نمیشد. ممنون اگر راهنمایی کنید.

درود

احتمالا همان پارتیشن 56 گیگی هستش. بهتر است از اوبونتو موضوع را چک کنید.

پس از حذف اوبونتو نیاز است بوت لودر تعمیر شود. قبل از حذف اوبونتو حتما DVD نصب ویندوز را در اختیار داشته باشید و از راهنمای تعمیر بوت لودر که در انجمن و سایت های مختلف موجود است برای تعمیر بوت لودر استفاده کنید
با افتخار قدرت گرفته از Fedora 32

آفلاین Sina Deuxshiri

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 92
« پاسخ #2 : 22 شهریور 1395، 10:40 ب‌ظ »
ابتدا سپاس گذارم از راهنماییتون.

من قصد دارم دو کار را انجام دهم. یکی اینکه می‌خوام حجم پارتیشنی که برای لینوکس در نظر گرفتم و افزایش بدم و دوم اینکه تمام چیز‌هایی که در لینوکس نصب شده رو پاک کنم. برای کار دوم شنیدم که اگر اوبونتو رو آپدیت کنم به نسخه جدیدش، به صورت خودکار تمام برنامه‌ها و ... پاک میشه. البته فقط شنیدم. اما برای راه حل اول فقط می‌دونم باید پاک شه.

آفلاین علی رزم دیده

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 1244
  • ali76 سابق
« پاسخ #3 : 23 شهریور 1395، 04:16 ق‌ظ »
دوست عزیر شما برای پاک کردن اوبونتو به احتمال زیاد باید پارتیشن های اول و دوم رو پاک کنین چون برچسب file system اونا خالیه پس تو ویندوز مانت نشدن و البته پارتیشنش هم ntfs نیست( برای اطمینان بیشتر از خود اوبونتو چک کنین )
در ضمن وقتی شما این دو پارتیشن رو پاک می کنین قاعدتا grub هم پاک می شه و چون برای بوت grub جایگزین MBR شده (در واقع بوت اوبوتو جایگزین ویندوز شده) پس با پاک کردن اون دو پارتیشن اومدن صفحه ی سیاه کاملا طبیعیه در واقع شما منوی بوتی ندارین و سیستم نمی تونه از ویندوز بوت بگیره پس تنها کاری که لازمه اینه که بوت MBR که همون بوت ویندوز باشه رو تعمیر کنیم :
برای این کار باید شما بعد از حذف پارتیشن ها و ری استارت سیستم از طریق دیسک نجات بوت سیستم رو تعمیر کنین و اما دیسک نجات :
*دیسک نجات می تونه همون دی وی دی باشه که شما ویندوزتون رو با اون نصب کردین
**اگر این دی وی دی یا فلش رو ندارین باید این کارو انجام بدین (قبل از ری استارت سیستم):
تو ویندوز دنبال ابزاری به اسم Create a recovery drive باشین بعد یو اس بی که میخواین به عنوان دیسک نجات شما باشه رو انتخاب کنین (اطلاعات فلش کامل پاک می شه پس قبلا از اطلاعات فلش بکاپ داشته باشین)
حالا مراحل رو همون طوری ادامه بدین (از تکنیک next next finish استفاده می کنیم  ;D) حالا دیسک نجات آماده اس
1.بعد ری استارت سیستم بوت رو روی فلش قرار بدین تا ازش بوت بگیره بعد :
2.اگر ویندوززت 8 به بالاس روی repair your computer کلیک کن حالا روی Troubleshoot و بعد روی Command Prompt کلیک کن (تو ویندوز 7 هم cmd تو دیسک نجات هست منتهی دقیق یادم نیست کجاش بود)
3.توی خط فرمال دستور زیر رو بنویس (با توجه به اینکه از دیسک منیجرت فهمیدم ظاهرا بوتت efi نیست):
bootrec.exe /fixmbrخب حالا اگه پیام موفقیت آمیز دریافت کردی یعنی بوتت تعمیر شد.
« آخرین ویرایش: 23 شهریور 1395، 04:39 ق‌ظ توسط ali76 »