تست کردید؟
مهندس چک کردم ولی نشد.
s1mpleworld عزیز ممنون. کلی به آموخته هام اضافه شد. حالا دیگه لا اقل می دونم مشکل چیه.
نمونه ی خروجی برای بنده در فدورا:
kvm-clock tsc acpi_pm
از من هم دقیقا همینه.
نمونه ی خروجی برای بنده:
kvm-clock
باز هم از من همینه.
فکر کنم در virtualbox هم غیرفعال باشد و در صورت لزوم می توانید فعالش کنید
دقیقا درست می گید همینطوره.
واقعا عالی و مفید بود. ممنون.
یه نکته دیگه که یادم رفته بود بگم اینه که VB من روی ویندوز سرور 2003 نصب هست و cpu من 32 بیتی هست. واسه همین زمانی که می خواستم ubuntu 64bit روی VB نصب بکنم نمی شد. وقتی سرچ کردم دیدم گفته بودند باید حالت virtualization مربوط به CPU رو درون CMOS مادربورد فعال کنم. که بعد از انجام این کار مشکلم رفع شد.
ببینید همونطور که گفتم من دو تا نرمافزار دارم که برای هر دو تاشون زمان خیلی مهمه:
یکی نرم افزار اکانتینگ سیب هست که با اون اینترنت رو تقسیم می کنم و روی فدورا نصب هست
یکی دیگه که زمان براش از قبلی مهمتره zabbix هست. نمیدونم با اون چقدر آشنایی دارید ولی اگه بخوام مختصر بگم، این نرم افزار اطلاعات آماری رو از تجهیزاتی که توی شبکه هست مثل روترها و ... می گیره و به صورت نمودار به ما نشون می ده. مثلا من یه میکروتیک دارم که پروتکل SNMP رو روی اون فعال کردم و ترافیک پورتهاش رو با استفاده از zabbix می تونم ببینم. وقتی زمان مشکل داشته باشه نمودارهای درستی بهم نمیده.
به خاطر همین چون گفتید اون الگوریتم های دیگه روی عملکرد نرم افزارها ممکنه تاثیر بذارهclocksource رو عوض نکردم.
راستش الان موندم چکار کنم، پیشنهاد شما چیه؟
1- یه ntp server روی میکروتیکم راه بندازم و از ntp استفاده کنم. که در صورت انجام این کار مثلا هر یک دقیقه باید آپدیت Clock انجام بشه.
2- با استفاده از روش شما clocksource رو عوض کنم (در این صورت به نظرتون کدوم الگوریتم رو بزارم که تاثیر کمتری روی عملکرد نرم افزارهام داشته باشه)
پچ کردن نرم افزار مجازی ساز
این دیگه چیه. یعنی با این مشکل حل نمیشه؟