انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: برنامه نویسی برای CPU های چند هسته ای اینتل  (دفعات بازدید: 3982 بار)

0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین sasan-pink

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 37
با عرض سلام خدمت دوستان :

من یک تحقیقاتی انجام دادم و در مورد برنامه نویسی مالتی تریدینگ تو لینوکس به یک نتایجی رسیدم کتابخانه pthread و ...
اما میخواستم بدونم روش هایی هست که بشه برنامه هایی نوشت که thread ها رو روی هسته های مختلف اجرا کرد و بطور کلی در روند اجرای برنامه توسط کرنل لینوکس دخالت کرد و یا حتی پروسس های مختلفی که در مجموع با هم همکاری داشته باشند و بشه تعیین کرد که هر کدومشون روی هسته جداگانه ای اجرا بشن. این کار رو توی یکی دو تا برنامه هایی که قبلا توی ویندوز باهاشون کار میکردم و برای تبدیل فایل های مالتی مدیا بود دیده بودم و میتونستی انتخاب کنی که از یک هسته یا دو تا یا تمامی هسته ها استفاده بشه.

ممنون میشم دوستان اگه تجربه ای یا مطلبی در این مورد سراغ دارن اینجا بگن البته با نظر خاصی به پردازنده های اینتل
هیچ حیوان درنده خویی را ندیدم که بویی از مهربانی و شفقت نبرده باشد و من بویی از شفقت نبرده ام پس حیوان نیستم. (قطار فراری - آندره کونچالفسکی - به جرات میتونم بگم هرکسی باید توی عمرش یکبار این فیلم رو ببینه - درسته که مال 25 سال پیشه اما این فیملیه که میتونه به راحتی احساساتت رو به بازی بگیره ).

آفلاین iCEAGE

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 399
  • Life is Free and Beautiful
    • وبلاگ شخصی من
وقتی شما یک نرم‌افزار رو ماتلی ترد بنویسی اون‌وقت باید بتونی مشخص کنی که ترد رو کدوم هسته سی‌پی‌یو اجرا بشه. به مشخص کردن این Processor affinity میگن.
من خودم به صورت عملی این‌کار رو نکردم ولی این مطلب تو ویکی‌پدیا باید بتونه کمکت کنه.
نقل‌قول
On Linux the CPU affinity of a process might be altered with the taskset(1) program. [2]  On SGI systems, dplace
binds a process to a set of CPUs.

http://en.wikipedia.org/wiki/Processor_affinity
http://en.wikipedia.org/wiki/Affinity_mask
People said I should accept the world. Bullshit! I don't accept the world. Richard Stallman
زندگی آزاد

آفلاین Keivan

• Full Member
  • *
  • ارسال: 191
من قبلا از MPICH2 استفاده می کردم. از موازی سازی تحت کرنل قوی تر هست. سرعتش هم بیشتر هست. به صورت دستی هم می تونی بگی از چند تا ترد استفاده کنه. یه آینده نگری هم توی این کار هست که اگر بعدا خواستی برنامت رو روی یه کلاستر اجرا کنی کمتر به مشکل بر می خوری.