انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: قبل از نصب چند سیستم عامل در کنار هم، اول این کار را انجام دهید.  (دفعات بازدید: 7743 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Parsa.Swift

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 35
  • Don't be Shakh ;)
ویندوز هشت قابلیتی داره که سریع می یاد بالا که اگر وینندوز را درست خاموش کنی گراب لینوکس و ویندوز با هم می پره
کی چنین حرفی زده؟ به هیچ وجه این‌جوری نیست!
ویندوز هشت درایو ها رو آن مونت نمیکنه در نتیجه سریع میاد بالا از تنظیمات ویندوز قابل غیر فعال سازی هست
گراب رو هم نمیپرونه فقط کلا چون ویندوز نیاز به فعال ساز نداره آن مونت نشده دیگه بدون گراب خودش بالا میاد
اگر ریستارت کنید گراب بالا میاد که توش ویندوز و اوبونتو و گزینه های دیگر هست میتونید انتخاب کنید

اگر سیستم دوبل بوت باشه چه ویندوز چه اوبونتو با گراب قابل بوت شدن هست میتونید تو تنظیمات گراب Priority boot ست کنید ولی تا حالا ندیدم با دوال بوت اونم با وجود گراب چیزی بپره... ممکنه اگر اول لینوکس رو نصب کنید (مثلا اوبونتو) و بعد ویندوز رو گراب از بایوس پاک شه که در نتیجه فقط ویندوز بوت میشه و با نصب دوباره گراب همه چی اوکی میشه در ضمن مونت کردن درایو های لینوکس در ویندوز امکان پذیر هست حتی swap اگر کسی مشتاق هست توضیح بدم
مایش یه نرم افزار کوچولو که اتفاقا اوپن سورس هم هست می باشد.(فک کنم اسمش ext2fsd یا یه چیزی تو همین مایه ها بود)
خیلی راحت تمامی پارتیشن های لینوکس رو میتونید در ویندوز مونت کنید و فایل هایی که در لینوکس مخفی هستند در ویندوز هم مخفی میمونند.(در ضمن من خودم قبلا این نرم‌افزار رو معرفی کردم تو انجمن بگردید پیدا میکنید)

بله دقیقا...
در اصل یک explorer لینوکس رو اجرا می کنه در محیط ویندوز ۳تا اپلیکیشن برای این کار هست

1. http://www.ext2fsd.com

2. http://www.diskinternals.com/linux-reader

3.http://sourceforge.net/projects/ext2read/

هر ۳ تا یک کار رو انجام میدن ولی حتما باید run as administrator شه
They say I'm too young to love you
They say I'm too dumb to see
They judge me like a picture book
By the colors, like they forgot to read
I think we're like fire and water
I think we're like the wind and sea
You're burning up, I'm cooling down
You're up, I'm down
You're blind, I see

آفلاین majidchamran

• Full Member
  • *
  • ارسال: 126
    • www.darabweb.ir
طبق تجربه میگم که اگه بر اساس سال تولید سیستم عامل ها رو نصب کنید هیچ مشکلی پیش نمیاد
مثلا
در درایو c ویندوز ۷ رو نصب کنید و سپس
در درایو d اوبونتو ۱۵.10 رو نصب کنید

نکته ای که وجود داره اینه که هر سیستم عاملی قدیمی تر هست رو ابتدا نصب کنید . به همین راحتی :)

آفلاین Alireza Porkar

• Newbie
  • *
  • ارسال: 2
سلام من اول ویندوز رو سیستمم نصب بود ubuntu رو هم کنار اون نصب کردم بعد از پایان نصب گفت باید restart کنی بعد اون نصب ادامه پیدا می کنه  منم کردم ولی باز usb بوت شد .الان چجوری می تونم نصب اوبونتو رو ادامه بدم؟  \\:D/ \\:D/ \\:D/

آفلاین alipg

• Full Member
  • *
  • ارسال: 239
سلام من اول ویندوز رو سیستمم نصب بود ubuntu رو هم کنار اون نصب کردم بعد از پایان نصب گفت باید restart کنی بعد اون نصب ادامه پیدا می کنه  منم کردم ولی باز usb بوت شد .الان چجوری می تونم نصب اوبونتو رو ادامه بدم؟  \\:D/ \\:D/ \\:D/

وقتی گفته ریستارت کن یعنی نصب اوبونتو تموم شده ، بوت رو از روی فلش بردار و روی هارد بزار
« آخرین ویرایش: 07 مهر 1395، 10:10 ب‌ظ توسط hosein_96 »

آفلاین alipg

• Full Member
  • *
  • ارسال: 239
طبق تجربه میگم که اگه بر اساس سال تولید سیستم عامل ها رو نصب کنید هیچ مشکلی پیش نمیاد
مثلا
در درایو c ویندوز ۷ رو نصب کنید و سپس
در درایو d اوبونتو ۱۵.10 رو نصب کنید

نکته ای که وجود داره اینه که هر سیستم عاملی قدیمی تر هست رو ابتدا نصب کنید . به همین راحتی :)
در هر صورت اول باید ویندوز نصب بشه

آفلاین ubuntuandsomeotherstufflover

• Newbie
  • *
  • ارسال: 13
سلام دوستان

خیلی موضوعات دیدم که همه در زمان نصب یک سیستم عامل دیگر ( مثل Ubuntu ) در کنار Windows دچار مشکل شدن. یا اول Ubuntu نصب کردن و خواستن در کنارش Windows نصب کنند و...

در اینجا میخوام روشهایی بگم تا بتونید با کمترین خسارت به خودتون، به بهترین نتیجه برسید.

روش اول:
اگر سیستمتون از نظر سخت افزاری قوی هست ( مثلا CPU چند هسته ای و RAM بیشتر از 2GB ) پیشنهاد میکنم یک مجازی ساز نصب کنید.

در مجازی ساز سیستم عاملی که در حال استفاده هستید را نصب کنید، ( زبونم لال مثلا Windows )

حالا هر بلایی که می خوایید سر این مجازی ساز بیارید. مثل نصب Ubuntu در کنار سیستم عامل دیگر و...
در این حالت اگر دچار مشکلاتی مثل Grub و... بشین می تونید برید دنبالشو درست کنید و یاد بگیرید.

روش دوم:
خیلی خیلی خیلی مهم: اگر اطلاعات مهمی بر روی سیستم خود دارید، اول از اطلاعات خود یک نسخه پشتیبان بگیرید.

اگر در استفاده از سیستم عجله ندارید، یا سیستم دیگری دارید و از اطلاعات خود پشتیبان گرفتید. اقدام به کار کنید. و هر کاری که میخواید انجام بدید.

اگر دچار مشکلی شدید اول جستجو کنید.
اگر به نتیجه نرسیدید در انجمن سوال بپرسید.

یک پیشنهاد، حتی اگر قصد دارید سیستم عامل اصلی خود را Ubuntu کنید یا هر توزیع دیگری از خانواده GNU/Linux، اول در مجازی ساز اقدام کنید و بعد از مثلا یک دوره یک ماه، و تسلت کافی اقدام به نصب در سیستم اصلی کنید.

باز هم تاکید می کنم دوستان عزیز، بخصوص به تازه کارها به هیچ عنوان بدونه تهیه نسخه پشتیبان از اطلاعاتتون اقدام به هیچ کاری در سیستم اصلی نکنید.

چند نکته در زمان استفاده از مجازی ساز:
1- بعد از نصب سیستم عامل مجازی و یک مقدار کار کردن، فکر نکنید که استاد شدید و مشکلی نیست. چند بار سیستم عامل مجازی را حذف کنید و دوباره نصب کنید، تا قشنگ تمام اصول نصب را درک کنید.

2- تا اونجا که می تونید هر بلایی که می خواید سر سیستم عامل مجازی بیارید، نترسید سیستم عامل اصلیتون هیچی نمیشه. اینطوری فرصت دارید تا اگر یک زمان دچار مشکل شدید، حداقل بتونید با سیستم عامل اصلی کار کنید.

3- سعی کنید برای تجربه هم که شده یک بار در مجازی ساز اول Windows نصب کنید و بعد اقدام به نصب Ubuntu کنید و همچین برعکس ( اول Ubuntu و بعد Windows )
هر دو حالت نصب کاملا باهم فرق می کنند. حتما امتحان کنید تا بعدا دچار مشکل نشید.

باز هم تاکید می کنم دوستان عزیز، بخصوص به تازه کارها به هیچ عنوان بدونه تهیه نسخه پشتیبان از اطلاعاتتون اقدام به هیچ کاری در سیستم اصلی نکنید.
خب موقع نصب اوبونتو در ماشین مجازی پارتیشن قرار نیست ساخته بشه و نصاب اوبونتو ازش رد میشه
خب برای همین پیشنهاد میکنم یه سرچی بکنید توی سایتی به نام گوگول(گوگل)و با پارتیشن بندی لینوکس آشنا بشین
حالا اگه میخاید ویندوز رو کلا پاک کنید و برید سراغ اوبونتو موقع نصب اوبونتو فقط درایوی که ویندوز روش نصب هست رو پاک کنید کنارشم زده مثلا
windows{}loader
و اگه میخاید در کنار هم داشته باشید هر کدوم رو تو یه درایو نصب کنید :)
من هم در اولین تجربم از لینوکس زدم کل هارد رو فرمت کردم 8) ;D
اما یاد گرفتم پس شما هم نا امید نشید و برای اطمینان بیشتر یه پشتیبان از هارد تهیه کنید (حتما)
یه سوال هم داشتم اگه دو تا توزیع لینوکس رو تو یه هارد (هر کدوم رو تو یه درایو)مشکلی پیش نمیاد؟چجوری باید بوتش کرد؟
یه سوال دیگه اگه اوبونتو رو تو یه درایو و ویندوز رو تو یه درایو باری بالا اومدن مشکلی پیش نمیاد؟(فقط سواله نیمخام همچین کاری کنم) :D