انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: تنظیم dns برای وب سرور خانگی  (دفعات بازدید: 1389 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین tux

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 42
تنظیم dns برای وب سرور خانگی
« : 01 آبان 1395، 02:47 ب‌ظ »
با سلام من یک وب سرور درست کردم بر روی کامپیوتر خودم و آی پی استاتیک هم گرفتم یک دامنه ir   دارم میخواهم در سامانه nic .ir   
dns اش  را تنظیم کنم  علاوه بر آی پی - نام کارگزار هم می خواهد  چه باید بنویسم میشه راهنمایی کنید در ضمن سیستم عاملم هم ubuntu16.10 دسکتاپ هست .
« آخرین ویرایش: 01 آبان 1395، 02:49 ب‌ظ توسط mahdi_asadi »

آفلاین B

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 354
پاسخ : تنظیم dns برای وب سرور خانگی
« پاسخ #1 : 01 آبان 1395، 03:18 ب‌ظ »
۲ راه دارید:
۱ . راه اول این هست که روی سیتمتون یک عدد DNS سروز نصب کنید؛ بعد در nic.ir ایپی سیستمتون رو به عنوان کارگزار dns معرفی کنید؛ و در نهایتا رکوردی در سرور dns ای که نصب کردید ایجاد کنید و به دامنتون‌آیپی بدید

۲. از یک سرور dns رایگان استفاده کنید؛ مثلا:
https://zonomi.com/
و یا هر کارگزار دیگه‌ای که با یک سرچ براحتی قابل دسترسی هستند؛
وبعد داخل این سرور به دامنه‌اتون آیپی بدید
و در نهایتا آیپی این سرور (رو که خودش در اختیار تون میازه) رو در قسمت کارگزار dns‌در Nic.ir ست کنید

مراحل پرس و جو به این شکل است که ... درخواستی به nic.ir فرستاده میشه و میگه آیپی سایت xx رو میخوام؛ nic.ir‌ میگه من ادرس رو ندارم ولی آدرس جایی که آدرس رو میدونه دارم! در نتیجه آدرس سروری که ست کردید رو میفرسته (یعنی همون zonomi.com)‌ ؛ حالا اینبار از zonomi‌میپرسه ادرس سایت xx رو بده؛ و اینبار آدررس سایتی که ست کردید رو میفرسته (ک همون‌آیپی ایستا‌ هست)

فقط توجه داشته باشید که اگر از nat استفاده میکنید باید روتر (یا همون مودم) رو تنظیم کنید که آدرسهای ورودی رو به سیستم شما بفرسته
و همچنین در سیستم هم باید پورت ورودی توسط فایروال باز شده باشه
iptables -t nat -A INPUT -j ACCEPT -p tcp --dport 80
iptables -t nat -A INPUT -j ACCEPT -p tcp --dport 443
البته من نظرم این هست که واسه اینکه در مراحل تست به مشکل برنخورید اول کل رول‌های فایروال سیستمون رو غیر فعال کنید (لینک) و وقتی از صحت تنظماتتون اطمینان پیدا کردید و مطمن شدید همه‌چیز کار میکنه و درسته دوباره با حالت الیه برگردونید
« آخرین ویرایش: 01 آبان 1395، 03:24 ب‌ظ توسط B »

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19722
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
پاسخ : تنظیم dns برای وب سرور خانگی
« پاسخ #2 : 01 آبان 1395، 03:42 ب‌ظ »
راحت‌ترین و واضح‌ترین آموزشی که دیدم: https://jack-brennan.com/caching-dns-with-bind9-on-debian
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن