انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: درخواست راهنمایی نصب بهترین توزیع لینوکس روی لب تاب  (دفعات بازدید: 2810 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین mrahimi61

• Newbie
  • *
  • ارسال: 3
سلام
اول بگم من بیشتر از یک ساله با لینوکس آشنا شدم (البته خیلی کم) و برای نصبش خیلی مردد بودم تا اینکه آخرش روی سیستمم یه نسخه ابونتو نصب کردم البته چون ناشی بودم زدم و همه هارد سیستمم را پاک کردم . ::)
دوم اینکه حالا یه لب تاب را چند وقته دارم و میخوام روش یه توزیع از لینوکس روش نصب کنم و موندم که چه توزیعی نصب کنم و لطفا درباره آموزشش هم راهنمایی کنید .
از لطف هر کسی که هر جوابی بده متشکرم پشاپسش. ;)
راستی یادم رفت بگم مدل لب تاب را بگم Hp mimi 210-1010   :)

آفلاین Masoud.m

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 553
    • بررسی و معرفی توزیع ها و نرم افزارهای گنو/لینوکس
خوش اومدی ;)
دوست عزیز درباره این مسپله بارها بحث شده و اگر یکم جستجو کنید حتما تاپیک های مربوطه رو پیدا میکنید.
در کل چیزی به عنوان بهترین توزیع نداریم. همه توزیع ها محاسن و معایبی دارن. باید بر اساس نیازتون بسنجید.
اول باید میز کارتون رو انتخاب کنید. اگه از kde خوشتون میاد پیشنهاد من ایناس : 1. چاکرا ( در صورت داشتن اینترنت پر سرعت )    2. اپن سوزه 11.3 + دیسک آفتاب پرست

و اگر از گنوم خوشتون میاد پیشنهاد من اینه : 1. اوبونتو 10.04 ( در صورت داشتن اینترنت پر سرعت )    2. لینوکس مینت ( که خودش کدک ها و بقیه چیزای لازم برای شروع رو داره )  البته فدورا  و  سابایون هم خوب هستن ولی یه خورده حرفه ای تر هستن.  به هر حال بازم میگم سلیقه ایه . مثلا من با اوونتو خیلی حال میکنم. ممکنه بعضی دوستان اصلا از اوبونتو خوششون نیاد.

موفق باشی. ;)
من دیگه معمولا اینجا لوگین نمیکنم. اگر امری داشتید با ایمیلم تماس بگیرید.
[/color]

آفلاین amin-init

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 64
پاسخ به: درخواست راهنمایی نصب بهترین توزیع &
« پاسخ #2 : 30 خرداد 1389، 11:47 ب‌ظ »
سلام دوست عزیز

منظورتون Hp mini 210-1010 بود ؟

به نطر من اوبونتو نسخه نت بوک برای شما خوبه از آدرس زیر می تونی دانلودش کنی و آموزش نصب تصویری بعد از دانلود تا راه اندازی سیستم رو توضیح داده
http://www.ubuntu.com/netbook/get-ubuntu/download
« آخرین ویرایش: 30 خرداد 1389، 11:50 ب‌ظ توسط amin-init »

آفلاین mrahimi61

• Newbie
  • *
  • ارسال: 3
پاسخ به: راهنمایی دوستان عزیزم
« پاسخ #3 : 31 خرداد 1389، 11:55 ب‌ظ »
سلام
به 2 دلیل متشکرم یکی  اینکه در این صفحه حاضر شدید و منو دوست خطاب کردید و راهنمایی خودتون را از من دریغ نکردید هر چند اینکه هدف از راه اندازی این سایت و انجمن های آن در اشتراک گذاشتن دانسته ها با کسانی مثل من (ناشی) است .
از آقا مسعود  O:) برای راهنمایی کامل و از آقا امین  O:) به خاطر راهنمایی و درج لینک دانلود پیشنهاد؛ متشکرم  =D>.
در ضمن دارم سعی میکنم که این نسخه را دانلود کنم .