سلام
اول اینکه اگه می بینی سیستمت داره درست کار میکنه، نیازی نیست!
دوم اینکه کرنل رو زمانی میتونی آپدیت کنی که آپدیتی براش اومده باشه! روش های غیررسمی رو بذار کنار که اصلا توصیه نمیشه! اینکه مثلا کرنلت ۴٫۲ هست و میخوای ۴٫۴ نصب کنی روش! اینا فایده نداره
سوم اینکه برای اینکه بفهمی آپدیتی برای کرنلت اومده، اول مخازن رو آپدیت میکنی:
sudo apt update
بعد آخر خروجی دستور اگه تو بخش not upgrade عدد زده، اونا مربوط به کرنلن که با دستور
sudo apt dist-upgrade
میتونی کرنل رو آپدیت کنی. بعد هم باید ریبوت کنی تا کرنل جدید لود بشه.
تو یه کانالی در تلگرام اومده بود که یه باگی بعد از 11 سال تو لینوکس پیدا کردن - نوشته بود سریعا بروزرسانی کنید
شما خیالت راحت باشه
درسته که اوبونتو اصل نسخه هسته رو عوض نمیکنه ولی این به این معنی نیست که باگهاش برطرف نمیشه
من خودم آرچ نصب کردم ولی یه سیستم دیگه دارم که اوبونتوی ۱۶.۱۰ هستش آخرین باری که بروزرسانی کردم هستش رو به - اگر درست بگم چون چند روز پیش بود - ۴.۴-۴۵ این یعنی درسته که نسخهاش ۴.۴ هستش ولی این چهل پنجمین بستهای هست که برای بروزرسانی ارائه شده خوب این چه معنی داره که یه بسته رو چهل و پنج بار عوض کنند غیر از اینکه باگهاش رو رفع کردند
ولی آرچ اینطوری نیست همین الآن روی آرچ خودم 4.8.4-1 دارم توسعه دهندگان آرچ جدیدترین نسخه رو ارائه میدهند مثل توسعه دهندگان اوبونتو وقت برای پشتیبانی بستههایی که کسی دیگهای هست که ازش پشتیبانی کنه نمیگذارند
من هم میگم همین که شما اوبونتو خودت رو بروز نگهداری خیالت راحت باشه
اگر باز هم ناراحتی میتونی آرچ نصب کنی