انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: نسخه پشتيبان از بسته ها ( حل شد )  (دفعات بازدید: 877 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Prospect

• Full Member
  • *
  • ارسال: 101
نسخه پشتيبان از بسته ها ( حل شد )
« : 31 خرداد 1389، 10:28 ب‌ظ »
با سلام خدمت شما هميشه ياران

دوستان چندي پيش يكي از دوستان سوالي از من پرسيد كه از جواب دادنش عاجز ماندم ممنون ميشم شما در پاسخ اين سوال كمكم كنيد
اما سوال:
من كلي رو سيستمم بسته و نرم افزار نصب كردم مثلا چنتا بازي - چنتا نرم افزار ، حتي پوسته ي اوبونتوي خودم رو از طريق نصب بسته ي Avant مانند سيستم عامل مك تغيير دادم و پنل من متحرك و زيبا شده
مي خوام برنامه اي باشه يا دستوراتي كامل ، كه من از طريق اون بتونم بعد از نصب دوباره ي سيستم عامل اوبونتو اون بسته ها نصب شده داشته باشم
----------------------
من بهش گفتم بره به مسير زير و بسته ها رو كپي كنه مثلا تو فلش مموريش و بعد از نصب دوباره ي اوبونتو اونارو از طريق ريشه و دستورات مربوطه كپي كنه در همون شاخه ، اما گفت جواب نداد

var/cache/apt/archives
 من يه راه حل ديگه معرفي كردم و گفتم از طريق نرم افزار  Apt on cd يه نسخه ي پشتيبان از بسته هاي سيستمش بگيره و بعد از نصب مجدد سيستم عامل اونو بازگرداني كنه
اما بازم گفت جواب نميده و مثلا پوستش مثل قديم نيست- يا بازيش نصب نشده- و .... و بايد خودش بزنه رو بسته ها تا نصب شه اونم بايد تازه به اينترنت وصل باشه تا  نصب بشه
والا من موندم - يعني واقعا راهي وجود نداره كه بتونه آدم هر چي نصب كرده رو بعد از نصب مجدد اجرا كنه؟
خودم تمام مراحلي كه به دوستم گفتم تست كردم ديدم حق با اونه
من بسته هام رو دوباره بايد نصب كنم ؟ عجيبه ......

---------------------

لطفا مثل قديم با صبوري و به طور كامل جواب بديد.
پيشاپيش تشكر
« آخرین ویرایش: 01 تیر 1389، 03:39 ق‌ظ توسط computer_prospect »

آفلاین eMan

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1366
پاسخ به: نسخه پشتيبان از بسته ها
« پاسخ #1 : 31 خرداد 1389، 11:45 ب‌ظ »
این برنامه ها کارشون همینه و حین کار هم میگن که فقط از بسته ها پشتیبان میگیریم
شما بعد از نصب باید بسته ها رو نصب کنید
حالا اگه مطمئنید که تمام بسته های دانلود شده رو می خواید نصب کنید فکر کنم با دستور زیر کارتون راه بیفته
cd var/cache/apt/archives
sudo dpkg -i *.deb
جهت تماس با بنده یا از طریق فروم آرچ و یا از طریق وبلاگ آرچ بوک و یا از طریق ایمیل با بنده تماس بگیرید

آفلاین Prospect

• Full Member
  • *
  • ارسال: 101
پاسخ به: نسخه پشتيبان از بسته ها
« پاسخ #2 : 01 تیر 1389، 03:36 ق‌ظ »
تشكر خيلي عالي بود