انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: اتصال به اینترنت در 9.10  (دفعات بازدید: 1576 بار)

0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین fun_9990

• Newbie
  • *
  • ارسال: 5
اتصال به اینترنت در 9.10
« : 20 خرداد 1389، 04:50 ق‌ظ »
با سلام
بنده تازه ubuntu رو از طریق wubi نصب کردم

البته خیلی وقته نصب شده ولی به صورت جدی افتادم روش تا یاد بگیرم

تصمیم به ساخت و شناسوندن مودم داشتم مراحل رو دنبال کردم و به این نتایج رسیدم ولی فعلا نتونستم نصبش کنم

اولش که دیدم تو سطح ادمین و روت سطح دسترسی نداره

از طریق زیر دسترسی دادم
system/admin/user setting/admin > properties / user privilages/ connect to internet using a modem use audio and video devises 

بعد که برگشتم گزینه networking ظاهر نمیشه مراحل رو برم جلو

تو این بخش هم می نویسه
hardware drivers > no proprietry drivers are in use on this system   

روش دومی که امتحان کردم

administrator@ubuntu:~$ pppconfig  You must be root to run this program.   

برای دیال اپ

و برای adsl هم امتجان کردم

administrator@ubuntu:~$ pppoeconf  Please become root before running pppoeconf!  Press return to continue...   

و یه روش دیگه رو امتحان کردم

administrator@ubuntu:~$ pppoe-setup  The program 'pppoe-setup' is currently not installed.  You can install it by typing:  sudo apt-get install pppoe  pppoe-setup: command not found   

ممنون میشم بگین مشکلم چیه و راحتترین راه چیه

چون اتصال به اینترنت یعنی اینکه 10 برابر سرعت اموزش میره بالا

ممنون از توجهتون

lomion

• مهمان
پاسخ به: اتصال به اینترنت در 9.10
« پاسخ #1 : 20 خرداد 1389، 08:12 ق‌ظ »
برای دستوراتی که root می خواد، دستور sudo رو بزنید و رمز خودتون رو بزنین که اجرا بشه. اون برنامه pppoe-setup هم نصب نیست و با دستور sudo apt-get install pppoe نصب کنین. برای نصب برنامه اگه مساله ای هست به ویکی مراجعه کنید.

آفلاین امیر و

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 791
  • Google is your friend
« پاسخ #2 : 20 خرداد 1389، 10:02 ق‌ظ »
سلام دوست عزیز.

به انجمن خوش اومدی ;)

این راهنما برای اتصال به اینترنت از طریق DialUp
http://wiki.ubuntu.ir/DialupModemHowto

این هم راهنما برای ساخت کانکشن و اتصال از طریق ADSL
http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,13978.msg105410.html#msg105410

موفق باشی.
« آخرین ویرایش: 20 خرداد 1389، 10:04 ق‌ظ توسط امیـر وارسـته »

آفلاین fun_9990

• Newbie
  • *
  • ارسال: 5
« پاسخ #3 : 02 تیر 1389، 10:08 ق‌ظ »
من بعد اینکه می ام و از طریق pppoeconf اقادام به نصب می کنم و یه صفحه ابی ظاهر میشه ووو 

این پیغام خطا رو می ده نمی دونم چی کار کنم

لطفا دوستان راهنمایی کنند

┌────────────────────┤ NOT CONNECTED ├─────────────────────┐
                    │                                                          │
                    │ Sorry, I scanned 1 interface, but the Access             │
                    │ Concentrator of your provider did not respond. Please    │
                    │ check your network and modem cables. Another reason      │
                    │ for the scan failure may also be another running pppoe   │
                    │ process which controls the modem.                        │
                    │                          <Ok>                            │
                    └──────────────────────────────────────────────────────────┘

آفلاین fzerorubigd

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 758
  • گوگل دوست خوبیه، فقط باید ازش بپرسی
    • یادداشتهای بیت نیمسوز
« پاسخ #4 : 02 تیر 1389، 01:38 ب‌ظ »
مطمئنی که مودم رو درست وصل کردی؟ اگه میتونی به صورت LAN وصلش کن به یکی از آداپتورهای شبکه کامپیوترت بعد دوباره تلاش کن.
در یه صورت دیگه هم این خطا پیش میاد اونم اینه که سرویسی تعریف نشده باشه،‌یعنی اصطلاحا خط شما رانژه -- :)‌ -- نشده باشه و چراغ ADSL مودم روشن نباشه.

آفلاین ریچارد استالمن بزرگ!

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 694
  • انا المسموم ما عندی به تریاق ولا راقی !
    • بازاریابی چریکی و کسب درامد اینترنتی
« پاسخ #5 : 02 تیر 1389، 02:04 ب‌ظ »
میشه بگی مدل مودمت چیه ؟
این پیغام که شما می گیری داره میگه دنبال tap0  یا pan گشتم ولی پیدا نکردم: یا مسیر ارتباط رو کنترل کن (سیم وصبل باشه ) و یا ....
از دستور:
pppoeconf tap0استفاده کن و ببین پیش می ره یا نه ؟ البته قبلش باید ارتباط شما با سرور ارائه دهنده خدمات برقرار شده باشه. دستور:
ifconfigرو محبت کنید و محبت کنید کاربر ریشه باشید! (حالا یا با sudo  و یا با sudo -s ) و بررسی کنید توش یه پاراگراف که مطلعش pan یا tap0 باشه دارید یا نه و اگر ندارید باید یک مرحله قبل تر رو بررسی کنید! دستور اول بالا ، اجراش زمانی بدرد می خوره که شما ارتباطت با ISP برقرار باشه.
یه مسئله دیگه:
پیغام هائی مانند:
نقل‌قول
You must be root to run this program
یا
نقل‌قول
Please become root before running pppoeconf!

در دستوراتی که شما داده اید در حال بیان این نکته هستند که شما از این دستور ( که خودتون ببینید چی بوده ;) ) فقط با کاربر ریشه یا root می تونید استفاده کنید! ( به دو کلمه be root  و  become root در دو جمله بالا دقت کنید!)

پیغام :
نقل‌قول
The program 'pppoe-setup' is currently not installed.  You can install it by typing:  sudo apt-get install pppoe  pppoe-setup: command not found  

هم جالب هست! میگه:
دوست خوش تیپ و با پشتکار! این برنامه 'pppoe-setup' رو که فرمودید ما اجرا کنیم ، مطمئنا نصب نیست! شما می تونید با دستور sudo apt-get install pppoe این دستور رو نصب کنید! ( و البته یا اینترنت می خوای برای نصب و یا دسترسی به مخازن محلی وگرنه از توی آسمون نمی تونه این برنامه رو نصب کنه ;D )
اگه شما اسم خودتون رو هم می نوشتین می گفت مطمئنا نصب نیست و برای نصبش از همون دستور استفاده کنین ;)

خوب اونجاش که می فهمه شما خوش تیپ و با پشتکاری رو مثل آدمای باهوش نشون میده ولی اونجا که میگه این برنامه رو با این دستور نصب کن مثل خنگ هاست! اینه که آدم می مونه این رایانه آخرش خنگه یا نابغه ؟ !
حالا بعد همه این حرف ها یه زحمت بکش و به همون ردیفی که در پایین توضیح دادی بگو بعد از اون دستورها چطوری این pppoeconf  رو نصب کردی و الباقی مطالب تا بشه فهمید توی کدوم قسمتش هستی ( نوع مودمت هم یادت نره) شاید بشه توفیق یه خدمتی هم به شما رو پیدا کنیم ;)
من نباید چیزى باشم که تو می خواهى ، من را خودم از خودم ساخته ام، تو را دیگرى باید برایت بسازد و منى که من از خود ساخته ام،آرزوهای من است ،تویى که تو از من می سازى کمبودهایت هستند.
----
ده نکته در استفاده از لینوکس یا آنتی ویندوز!