انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: پیدا نکردن برخی از نرم افزازها در ubuntu software  (دفعات بازدید: 945 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین best.user

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 29
سلام دوستان وقت بخیر

من به تازگی اوبونتو 16.10 رو نصب کردم اما وقتی که در قسمت ubuntu software اسم بعضی از نرم افزارها رو سرچ میکنم پیدا نمیکنه به عنوان مثال میخوام نرم افزار GNOME scheduler for automatic tasks رو نصب کنم اما در ubuntu software که اسمشو سرچ میکنم نمیاره ، در صورتی که در نسخه قبلی اوبونتو 14 که نصب کرده بودم این نرم افزار رومیاورد و میتونستم نصبش کنم و ازش استفاده کنم ، راه حل چیه دوستان لطفا راهنمایی کنید

سپاس

آفلاین Ma3X

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 877
  • It is Matrix
    • ماتریکس. آی آر
ابتدا مطمئن شو که لیست مخازن به‌روز هستش:
sudo apt updateاگر درست نشد از ترمینال امتحان کن:
sudo apt install package_nameبه‌جای package_name اسم بسته‌ای که می‌خوای نصب کنی رو بنویس.

Ubuntu Software به‌طور پیش‌فرض کتابخونه‌ها رو نمایش نمی‌ده، برای همین همیشه از اولین کارهایی که بعد از نصب اوبونتو انجام میدم، نصب synaptic هستش:
sudo apt install synapticو با synaptic برنامه‌های دیگه رو نصب می‌کنم.

آفلاین best.user

• Jr. Member
  • *
synaptic رو نصب کردم اما داخلش GNOME scheduler for automatic tasks رو پیدا نکردم

« آخرین ویرایش: 06 آذر 1395، 04:58 ب‌ظ توسط best.user »

آفلاین best.user

• Jr. Member
  • *
sudo apt-get install gnome-schedule
وقتی که دستور بالا در ترمینال وارد میکنم چنین پاسخی میده :

E: Could not get lock /var/lib/dpkg/lock - open (11: Resource temporarily unavailable)
E: Unable to lock the administration directory (/var/lib/dpkg/), is another process using it?
« آخرین ویرایش: 06 آذر 1395، 04:35 ب‌ظ توسط best.user »

آفلاین Ma3X

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 877
  • It is Matrix
    • ماتریکس. آی آر
برای جستجو از کلمات کلیدی مثل همین schedule استفاده کن.
این خطا احتمالا به‌این خاطر هستش که Synaptic هنوز باز هستش. ببندش و اگر مشکل پابرجا بود یک‌بار ریبوت کن تا فایل قفل حذف بشه.

ویرایش: با توجه به این لینک، GNOME scheduler از نسخه ۱۴.۰۴ به‌بعد توی مخازن رسمی نیست.
« آخرین ویرایش: 06 آذر 1395، 06:33 ب‌ظ توسط Ma3X »

آفلاین best.user

• Jr. Member
  • *
sudo apt-get install gnome-schedule
مجددا دستور بالا رو وارد کردم اینبار چنین پاسخی میده

Reading package lists... Done
Building dependency tree       
Reading state information... Done
E: Unable to locate package gnome-schedule

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3504
  • علی (ع): زَكَاةُ الْعِلْمِ نَشْرُه
این بسته‌ای که شما مد نظرت هست، توی مخازن اوبونتو نیست! احتمالا یا اسمش عوض شده یا توسعه‌ش متوقف شده.
من برای کاری که شما نیاز داری، کرون رو پیشنهاد میدم که مطمئنم بهتر از این برنامه‌ای که میخوای نصب کنی، عمل میکنه! چون من خودمم ۳ ساله که ازش استفاده میکنم و هیچ مشکلی ندارم!
http://web.archive.org/web/20140707175839/http://wiki.ubuntu-ir.org/CronHowto
البته این آدرس دیگه وجود نداره و من از آرشیو پیداش کردم. مال ۲۰۱۴ هست و ۲۰۰۹ نوشته شده! سینتکسی که توی راهنما توضیح داده دقیقا یکسانه ولی ممکنه یه سری چیزایی که اونجا نوشته، دیگه الان عمل نکنه که طبیعیه! برنامه ها روز به روز پیشرفت میکنن و یه سری قابلیت رو اضافه/کم میکنن.  :)
نرم افزار، یک ابزاره. برای رسیدن به هدف ازش استفاده کنید. نرم افزار هدف شما نیست :) - آزادی، بزرگ‌ترین دروغ بشریت